madziolka
Zaciekawiona BB
MAdziolka-:-)no to teraz dzieki tobie;-):-):-):-) niemam juz zadnego pomysłu na spedzenie popołudiaaaaanaprawde dziekuje baardzooo..hahahah;-);-);-)
hehe no to kruca fix zmascilam sooorrryyyyy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MAdziolka-:-)no to teraz dzieki tobie;-):-):-):-) niemam juz zadnego pomysłu na spedzenie popołudiaaaaanaprawde dziekuje baardzooo..hahahah;-);-);-)
Mam pytanie czy któras z Was ma ten sam problem co ja, chodzi mi o puchniecie nóg z tego powodu kupilam sobie rozmiar wieksze buty na mature dzis postanowilam ze "rozchodze" je przy okazji odwiedzic kolezanke ktora mieszka blisko, poszlam posiedzialam u niej z 3h wstaje ubieram buty i noga sie nie miesci, macie na to jakies sposoby ?
Adddaaa
niestety puchniecie nóg będzie nam towarzyszyć pewnie jak najczęściej, niby pomaga picie dużej ilości wody, odpoczywanie z nogami uniesionymi wyżej, unikanie soli... to może zmniejszać obrzęki, jednym pomaga odpoczynek innym wręcz przeciwnie spacery...
ale czasem nie ma na to rady i trzeba to po prostu przetrwać, teraz jak się zrobiło cieplej to pewnie bardziej będą nam puchnąć nogi
ja już się przerzuciłam na klapki i jeśli nie zrobi się zimno to w nich zostanę do końca
aha babeczki zamierzacie sie opalac ???ja oczywiscie brzusio zakryje ale nieukrywam ze chciałabym sie troszke zarumienic...