reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

itam się i ja po całym dniu leniuchowana ( no prawie całym...)
Rano zaczepiłam o oborę bo mi się panny cycate trzy pochorowały, a potem lenistwo mad jeziorkiem:-D Chłodny wiaterek i słonko to to co lubię;-) Troszkę fotosyntezy się należy;-) A potem kolacyjka z grilla i teraz odpoczynek w domku:-) Miłego wieczorku życzę wszystkim.
Stopi udanego urlopiku:tak:
Beatko szykuj dzielnie psiaka i powodzenia jutro:tak:
El@ miłych ploteczek:tak:

reklama
stopi ja sie p takie zaświadenie nie wybieram się, wprawdzie troszkę boję się, ale bez przesady, a ściemniać lekarzowi nie będę, poza tym myślę, że jeśli nie będzie nadużyć to może lekarze będą patrzeć na te prawdziwe zaświadczenia i na kobiety które je przynoszą nie jak na księżniczki którym się w dupach poprzewracało
to trochę tak jak z dysleksją dysgrafia i adhd - jest dużo osób które na to cierpi, ale też sporo leniwych którym się po prostu myśleć nie chce a potem ci naprawdę chorzy mają przechlapane bo wszystkich traktuje się jak oszustów i symulantów
[wiem jestem naiwna, bo teraz tylko kadżdy myśli o sobie...]

Milusiego dzionka kochane kobiałeczki :-):-):-) Ja przy prannej kawusi ;-) szykuję się do drogi :-) Ta z Was co wstanie ostatnia pospała za mnie ;-) zobaczymy do której poleniu****ę :-)
Buziaczki :-):-):-)

Witam z ranka ja od 5 spaćnie moge już myślę jak po ustawiam meble w nowym mieszkanku moje kochanie pojechało na rybki więc na łóżku było za dużo miejsca i postanowiłam wstać

witam i ja! dziś obudziłam się o 5.17 ale na szczęście po przeniesieniu się do innego pokoju udało mi się jeszcze na 2 godzinki przysnąć :-) huraaaaa! chyba poremontowe zmęczenie daje mi się we znaki.
Wczoraj uporaliśmy się z malowaniem ścian w pokoju młodego, pomalowałam też półki do pozostałych mebelków także dziś jeszcze tylko drobne prace kosmetyczne, ustawianie i ... BĘDZIE GOTOWE!!!!

.....tylko nie powiem, że ten weekend należał do tych najbardziej odpoczynkowych :-)
ściskam mocno!

Witajcie ponownie,
W końcu przespana noc:-) ostatnio to od 3 do 6 nie śpię bo bawię się z małym;-) buszuje mi w brzuchu no i tak jak słońce dużo w głowie do myślenia bo coraz bliżej.

Beata to za Ciebie musi pospać ktoś inny:baffled: ja o siódmej wstałam. A piesek będzie jak nam się zachce po przyjęciu dzidzi. Już jednego musiałam oddać, bo behawiorysta stwierdził, że jest zagrożeniem, a był trochę duży bo doguś ze schroniska i kolejny będzie mocno przemyślany.

Weekend na grillach, jeden u nas, drugi u szwagierki:-) a teraz wolna niedziela dla lenistwa:happy:
Jeśli chodzi o słońce to się wystawiam jak najbardziej,, tylko właśnie plamki brązowe na twarzy mi wywaliło:baffled: i teraz ją chowam.
Pokoiku jeszcze nie robimy w 100%, bo planujemy na początek łóżeczko dać do sypialni, będę spokojniejsza:tak:
A waga to 4,5+ i 93cm w brzuszku, ale brzuszek mam szpiczasty trochę więc ciągle nie jest za duży.

Ela, te naklejki na ścianę też planuję, tylko jeszcze nie wiem czy kubuś będzie. Jak widziałam u kumpeli, to pokój był bajeczny:-)

Addaa powodzenia na maturze:-), mój młodszy brat też zdaje więc będę trzymała kciuki podwójnie:-)
Goteczka, chyba wkraczam w etap o którym pisałaś, coraz wolniej chodzę, krzyż pobolewa a znaleźć pozycję do spania to graniczy z cudem:baffled: Dużo zaczyna się zmieniać.

Stopi, ale masz fajnie, też bym tak chciała się teraz gdzieś wybrać, miłej podróży:happy:
Teraz podobno modny jest baby moon, taka podróż pary przed porodem:-)
My się wybieramy na tą komunię pod koniec maja do Świnoujścia, to choć nad morzem trochę posiedzę:happy:

Juluszka kondolencje, dużo się u ciebie dzieje przed tym lipcem, ale to tak jest jak się wali na głowę to wszystko, ale potem wychodzi słońce:-) i tego Ci życzę.

Witam w niedzielny poranek my juz na nogach, od 3 niespie cos dziąsło pobolewa i młodemu sie sikac zachcialo. pozniej mamuska dzownila ze sa w opolu i ze za 1,5 godizny beda w katowicach wiec musimy jechac po wycieczkowiczki :] no i tak nam dzis chyba dzien na jezdzie w samochodzie spedzimy :] pozdrawiam i miłej niedzieli życze

cześć dziewczyny
ja jakoś przespałam nockę i nawet się nie budziłam, a teraz mi sie nie chce z łóżka wstawać żeby zrobić śniadanie...

reklama
makro10 mieszkanko bardzo się nam podoba jutro idziemy dogadać szczegóły i zaczynamy przeprowadzkę

a teraz moja córka do was

,ggkgkgki9ooluo j;hjllllllllllllpt0rrrrrrrrrrr 675 5 ,5. 5454225q 45qdfdjti jt jit jitjjyjjtoyt yutuyjyoi67jjj9655x23121`11.`6578u93wiko

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry