beata1973
Fanka BB :)
Uf nareszcie chwilka na kompa ... cały dzionek na turbo obrotach ;-)
A więc zacznę od chwalenia się :
ostateczny wynik DZIDZIA JEST ZDROWA :-) dzwoniła Łódz z niuskami :-)
i napewno JEST DZIEWCZYNKĄ (skoro TŻ jest zadowolony to i mi powoli malutki żal przechodzi, że nie chłopczyk) :-) :-):-) przybliżony termin porodu 30 lipiec (urodziny mojego TŻ czyli niezły prezencik) spełniło się moje marzenie trzeci LEW w rodzince (ja sierpniowy) :-)
*Alicja* co do sterylki suni, teraz na wiosnę wchodzi akcja dofinansowania poprzeglądaj necik warto grosik zaoszczędzić ;-)
stopi69 słoneczko jak Twoje wyniczki ? Czy coś już wiadomo ? Powodzonka z walką o swoje ja dziś zaliczyłam skarbowy ... oni trzymają mnie przy życiu ...
Jeszcze raz gratuleczki dla wszystkich pewnych swego mamusiek :-)
Spokojnych snów i milusiego poranka :-):-):-)
Próbowałam walczyć z suwaczkiem ... totalna klapa ... pomocy ...
A więc zacznę od chwalenia się :
ostateczny wynik DZIDZIA JEST ZDROWA :-) dzwoniła Łódz z niuskami :-)
i napewno JEST DZIEWCZYNKĄ (skoro TŻ jest zadowolony to i mi powoli malutki żal przechodzi, że nie chłopczyk) :-) :-):-) przybliżony termin porodu 30 lipiec (urodziny mojego TŻ czyli niezły prezencik) spełniło się moje marzenie trzeci LEW w rodzince (ja sierpniowy) :-)
*Alicja* co do sterylki suni, teraz na wiosnę wchodzi akcja dofinansowania poprzeglądaj necik warto grosik zaoszczędzić ;-)
stopi69 słoneczko jak Twoje wyniczki ? Czy coś już wiadomo ? Powodzonka z walką o swoje ja dziś zaliczyłam skarbowy ... oni trzymają mnie przy życiu ...
Jeszcze raz gratuleczki dla wszystkich pewnych swego mamusiek :-)
Spokojnych snów i milusiego poranka :-):-):-)
Próbowałam walczyć z suwaczkiem ... totalna klapa ... pomocy ...
Ostatnia edycja: