reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Witam
A ja już zostałam sama mąż pojechał, i kilka dni malej przerwy.
I jeszcze klawiatura non stop mi się przestawia :crazy:
Jakoś pechowo się zapowiada ten dzień i na dodatek humoru brak mam ochotę wrocic do łóżka i spać. I jaszcze żeby było mało to śnieg pada :wściekła/y:
Ponarzekałam na dzień dobry :baffled:
Życzę miłego dnia spadam małego do przedszkola szykować.

reklama
Witam
U mnie wróciła zima pada śnieg i strasznie wieje a żeby tego było mało to Wiktoria mi się rozchorowała i o 10 idziemy do lekarza
Ja czuje się świetnie

Dzieńdoberki Kochaneńkie :tak:
Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za słowa wsparcia ... bardzo mi pomogłyście, a i opinnia lekarza zrobiła swoje, bo jak powiedziała doktór babcia odeszła w czasie drzemik zaraz po zjedzonym śniadanku. Odrazu stwierdziłam, że spełniło się jej marzenie jedyne co pora roku się nie zgadza ... bała się zimy ... Jedyne co bardzo mnie smuci to to że odchodząc nie wiedziała że jak dobrze pójdzie będzie miała prawnuka lub prawnuczkę ... prócz mamy i mojego TŻ nikt z rodziny nie jest wtajemniczony... ot taka jestem ... po co jeżeli cosik było by nie tak mieli by się nademną uzalać ...
Anetko w nocy czytałam Twój wątek i jestem z Tobą całtm serduszkiem, napewno WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE.
Kobitki życzę Wam wszystkim zdrówka i dobrego samopoczucia :tak: rozpisywać się teraz nie dam rady, bo zaraz w trasę. Ściskajcie za mnie kciuki od 14 :zawstydzona/y: buziaczki :tak:

Witam i ja

Ostatnio u Was spokojniej i nawet nadążam z czytaniem :rofl2: Ale pewnie wykrakałam i zaraz rozpęta się burza postów:rofl2:

Moja córeńka ostatnio bardzo absorbująca. A do tego główka mnie boli od gapienia się w monitor:dry: Ale was podczytuję :tak:

Pozdrawiam :-)

Witam drogie panie :-)
Zima za oknem, śniegu napadało, sanki znów trzeba wyjąć!
Ja dziś mam wizytę, już się doczekać nie mogę, bo pewnie dzidzię na chwilkę zobaczę no i umówię się dokładnie na usg :tak:
beatko zawsze możesz babci o dzidzi opowiedzieć, ja jak mam potrzebę chodzę na grób mojego Taty i mu opowiadam, może to i dziwnie wygląda ale tak po prostu mam
Zmykam sprzątać i jakieś ciacha zrobię, mam przepis na serduszka drożdżowe, jak wyjdą przepis zamieszczę w odpowiednim wątku :-)
Miłego dnia

Witam sie i ja.
Anetka to trzymamy kciuki. za tyle zacisnietych kciuków i to podwójnie po prostu musi sie udac.
Magduska milego wizytowania i moze rzeczywiscie zobaczysz dzidzie.
u mnie dzis brzydka pogoda i wstalam juz z bólem glowy. oj ciezko zapowiada sie ten dzien...

Magduska z niecierpliwoscia czekam na przepis!!! Juz mi sie ich zachcialo, mimo ze ich jeszcze nie widzialam... tzn. pogorszenie - zwykle bylo tak, ze na co nie spojrzalam musialam to zjesc :rofl2:

troszke ciężko nadążyć z czytaniem Was :-D
U mnie nie dzieje się nic ciekawego pracuje i odliczam dni do kolejnegoUSG... i tak sobie myśle że nie wytrzymam do 26 marca... chyba zrobie sobie gdzieś wcześniej...:confused:

no dziewuszki... u mie tescie na spacer poszli wiec mam moj dom dla siebie:-D:-D
do pracy nie poejchalam bo nas zasypalo:-) super by bylo gdybym jeszcze mogla sama sobie ten dzien zagospodarowac, aa tak trzeba tesciow uwzglednic....:sorry2::sorry2:
wrrr troche to juz meczace, ale do soboty juz malo czasu zostalo wiec dam rade:sorry2::sorry2: nie zebym cos do nich miala, ale lepiej sie mieszka samemu:tak::tak:
no to mykam sobie muze glosno puscic i poprzetawiac w szafkach w kuchni naczynia...
bo oni po swojemu wszystko robia:wściekła/y::wściekła/y: ehh a moj?? zadowolony oczywiscie:angry:

reklama
Cześć Mamusie :)
Ja trzeci dzień na zwolnieniu i już się wyjątkowo baaardzo rozleniwiłam, czasem nie mam siły nawet kompa odpalić - ale to moze dobrze, bo powinnam jak najwięcej leżeć.
Zaraz moja córcia wraca z kilkudniowego wyjazdu :))) już nie mogę się doczekać :)
Pozdrawiam Was gorąco w to zimowe (znowu) południe, a już czuć było wiosnę.

Do góry