reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Witam
Ja cały dzień coś czytam w końcu niewiedziałam co i jaszcze raz musiałam czytać hehe coś głowa szwankuje :-p

sweetheart79 Witamy w gromie mam lipcowych ;-):tak:

Anetka_83 jasne że pamiętam trzymam kciuki abys niedługo zawitała do nas z dobra nowiną

Lorien dobrze że córa wraca do zdrowia ;-)

beata1973 przykro mi z powodu twojej babci
[*]

AsiaJan ja także dziś miałam strasznie realny sen a mianowicie połamałam dla mamy miskę i mówię ze odkupie a dziś rano w sklepie już byłam gotowa kupić miskę i zanieść dla mamy :-p hehe ale dłuższym na mysle doszłam do wniosku ze to był tylko sen ;-)

reklama
Witajcie Dziewczyny:-) Bardzo tu u Was przytulnie i miło:-) I ja chciałabym się do Was dołączyć z moim pierwszym maleństwem w brzuszku na 17 lipca:-) Trema jest:-)

Witam nowe mamuśki. Byłam na lofrach u koleżanki i wiecie co od niej dostałam? Śliczne fioletowe rajstopki z napisem na pupie "Dancing girl" rozczuliłam się nad nimi:-):-):-):-):-):-) chyba zgrzeszę dzisiaj. Dostałam wypłatę to chyba mogę, nie? Kazałam mamie, żeby mi pizze i cole kupiła. Mi też się coś po ciężkim miesiącu pracy należy. Córusia szaleje cały dzień.

Beatka - no niestety takie zycie ze babcia ma juz dobrze i nic jej nie boli. Dobrze ze nie cierpiala... Ech, wyrazy wspolczucia, wiec ze stres w naszym stanie nie jest dobry ale takie zycie. I nie pal - Fasolka niewinna ze mama ma stres. Lepiej usiadz na spokojnie i poczytaj brzuszkowi wierszyki albo cos w tym stylu - na mnie ostatnio dziala jak balsam na dusze....

AsiaJan- ale sen mialas laska :-D Mowie Wam ze to przez ta pelnie. A swoja droga to pomysl jak mozesz sobie "zrobic dobrze" - moze fryzjer, moze nowy cien do powiek, moze nowa bluzeczka? Chodzi o to bys poczula sie fajna laska i pamietaj - facetowi nie wolno mowic ze sie jest brzydka itp. bo oni jak to czesto slysza to potem w to wierza (plus znow samospelniajace sie proroctwo) - mow ze jestes super seksowna laska i ze ciaza ci tylko sluzy :tak: Ja wczoraj bylam u fryzjera i mon M od razu zauwazyl i pochwalil :-) Dziewczyny, mimo stresow, zmeczenia itp nie damy sie - bedziemy super seksowne mamuski :tak:

Sweetheart, Canela - witamy mamuski, oby Wam tu cieplo i przytulnie bylo ;-)

Ja od wczoraj CZUJE RUCHY mlodego :-D Zaczelo sie wieczorem jak sie polozylam na lewym boku i posluchalam chwile brzuszka i nagle takie smyrania, leciutkie dotkniecia - cos takiego. W ciagu dnia jak sie poloze, zjem kawaleczek czekolady to po paru minutach tez czuje takie skrobanie, jakby mnie cos od srodka smyralo - cos mi mowi ze za kilka tygodni beda porzadne kopniaki :tak: Dziewczyny, polecam wieczorem polozyc sie i wsluchac w swoje cialo - mysle ze wiekszosc z nas ma juz "motylki" tylko nie wiemy ze to fasolki :-D

Valija: ale Ci zazdroszczę. Ja też od czasu do czasu czuje jakieś łąskotanie-ale to takie bardzo nie wyraźne. A chciałabym, żeby mały się tak mocno do mamy "odezwał"....mogę się pocieszyć, że w sumie to bliżej niż dalej do tych mocniejszych jego łaskotek (ale ja już bym chciała )

Sweetheart Canela siemanko kobitki:-) nie pożałujecie bycia tutaj:tak:
Beatko przykro mi ale pomyśl:babcia jest teraz wolna od wszelkich trosk, a Ciebie pewnie by skrzyczała za to, że się zadręczasz:tak:
Valija zgadzam się z Tobą w 100%, że nie można tak mówić facetowi gorzej jednak, kiedy same sobie przestajemy się podobać, a ze mną niestety tak właśnie jest:-(

A ja coś nie mam weny żeby pomiauczeć co tam u mnie się napsuło tak więc na razie sobie odpuszczam;-)

reklama
Witajcie Kochane Ciezarowki!!!

Pogoda jak z bajki, a ja jakas taka zmeczona jestem, jednak nie poddaje sie, gotuje, piore, Madziula juz zaliczyla zabawe w blotku:-)

Znowu nie mam czasu poczytac....a jak mam to brak dostepu do kompa:no:

Do góry