reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Drogie Mamusie!
A co tam tutaj też się pochwalę;-)
Ależ dziś był fantastyczny dzień. Znów widziałam maluszka i postanowiłam Wam

Super zdięcia. Gratuluję :-D

Witam
Jestem z Łodzi i termin porodu mam na 21 lipiec, moge się dołączyć???

Witam w gronie mam lipcowych życzę spokojnej ciąży :-)

Cześć Dziewczyny. A ja wczoraj wieczorem przeżyłam prawdziwe chwile grozy bo ni stąd ni zowąd zaczęłam krwawić - po prostu wstałam zrobić sobie kolację i poczułam że mam mokro :szok: w pierwszej chwili wydawało mi

Dobrze że wszystko skończyło się tylko na strachu. Odpoczywaj dużo. :-)

Mój m nie chrapie chyba że jest bardzo zmęczony, bardziej mnie w nocy denerwuje chomik który skubie klatkę metalową wtedy mnie budzi i mam ochotę go udusić, ale kończy się na tym że daje dla niego fistaszka, ma już inne zajęcie i przestaje skubać klatkę :-D

Dziewczyny która z was ma już ubraną choinkę:confused: Ja chyba zaraz męża pogonie do piwnicy i dziś ubierzemy :-p

reklama
Ja wczoraj rano ubierałam choinkę, choć dziś oczywiście musiałam co nieco dołożyć i pozmieniać ciut kolorystykę. :-D Jak przez cały rok nie byłam zwolennikiem czerwonego koloru tak w trakcie trwania Świąt nie wyobrażam sobie żeby go nie było w mieszkaniu:tak:

witam dziewczynki w ten sobotni wieczór.
antkowa, dobrze ze ta nie mila przygoda dobrze sie skonczyła.
a ja juz myslalam ze mdlosci mi mineły, ale teraz przeniosły sie na wieczór i uderzyły z wieksza siła. teraz mam czesto odruch wymiotny. do tego strasznie głowa mnie dzis boli. oj chyba trzeba bedzie zaraz do łózeczka pojsc.
pozdrawiam Was serdecznie.

ufff... w koncu można odpocząć. Większość świątecznych porządków ukończona i ...muszę pochwalić mężusia bo BARDZO dzielnie mi pomagał! Nawet chyba jestem w stanie mu wybaczyć to nocne chrapanie:baffled:. W przypadku jego chrapania - moje cmokanie pomaga mniej więcej na 5-10 sek, obrócenie na bok... skutku nie ma żadnego :dry:. Na szczęście śpi BARDZO czujnie i wystarczy że powiem 'idź na 'zboczek';-)' i od razu kręci się i szuka 'niechrapiącej' pozycji - tylko takie nie istnieją. Nieraz jest rozbrajający... prosze go żeby obrócił się i nie chrapał mi do ucha a on przez sen przytula się tak mocno do mnie i oczywiście chrapie mi do ucha jeszcze bardziej :tak: - i jak tu na niego się gniewać... Stara się facet.. wieczorami inhaluje się AMOLem - i nawet to działa ale.. niestety nad ranem już nie a ja wtedy sen mam najgorszy. Całe szczęście takie chrapanie nachodzi go jedynie w sezonie jesienno - zimowym (hmm przeziębia się czy powietrze zimowe mu nie służy?) - no ale jak takie powietrze 'zgniłe' ma służyć?!
A tak poza tym to dołączam się do powitań wszystkich nowych lipcóweczek!...
i ANTKOWA - trzymaj się dzielnie! oby jak najmniej takich 'przygód' - dobrze że opisałaś co Cię spotkało bo tak naprawdę to może się zdarzyć każdej z nas i wiadomo przynajmniej jak reagować.
Bądźmy dzielne i ...nie szalejmy za bardzo z tymi świątecznymi przygotowaniami!

goteczka w sumie masz racje jak sie tak zastanowilam to moj tez chrapie bardziej w okresie jesienno-zimowym, moze to te powietrze bo jednak cieplo w domku to tez jest suchsze
co do swiat to u mnie spokoj ale zacznie sie od poniedzialku, trzeba rybki kupic:) tzn dla mnie to moze byc tylko sledzik hi hi ;)

Antkowa dobrze ze juz wszystko w porzadku musisz uwazac na siebie

Witam
Antkowa rany dobrze,że to nic poważnego, uważaj na siebie kochana!
Mój mąż też chrapie ale ja sobie z tym nie radzę, jak się obudzę w środku nocy i on mi chrapie do ucha to koniec muszę wstać albo jego wywalam do innego pokoju
Witam nowe mamusie spokojnej ciąży dziewczyny!

My wczoraj też kupiliśmy piękną choinkę, ubrana już tylko światełka się zepsuły trzeba nowe kupić. Michaś to stroił ją nawet swoimi skarpetkami... hmmm :-)
Ja się dziś zabieram za porządki, wczoraj kończyłam lukrować pierniki na choinkę a dziś czas na sprzątanie. MIłego dnia!

Dzień Dobry:-):-):-)

Hehe widzę, ze na tapecie nasi Panowie są:-D:-D Więc mój nie odbiega od normy:baffled: ale póki co radzę sobie z tym. Wystarczy Go szturchnąc i przestaje:tak: A jak nie przestaje to Go budzę, aaa co:-D Kiedys wystarczyło, że kładł się na boku jak zasypiał ale dobre czasy się skończyły. Jedynie co, to jak wypije sobie na imprezce to wyganiam go do salonu bo wtedy piłuje, że aż głowa boli i nie pomagają ani szturchnięcia ani kopniaki nawet:szok::-D

Witam serdecznie nowe mamusie, tzn przyszłe mamusie:-) a w sumie to już mamusie:-D:-D bo mamusie fasoleczek:tak::-)

Antkowa wyobrażam sobie jaki ogromny stres musiałaś przeżywac zanim lekarz Cię nie zbadał. Oby nigdy więcej:baffled:

Olusia według mnie nie ma czegoś takiego jak przeczucia co do płci. To jest poprostu zgadywanka:tak: Dopóki lekarz nie dopatrzy się czegoś:-)

Wczoraj Babcia mojego męża przez kogoś przekazała nam trochę tataru:baffled: No i od wczoraj tylko ślinkę przełykam na myśl o nim:wściekła/y: ale muszę się obejsc smakiem:wściekła/y: Ach, czy te dzieci kiedyś docenią jak bardzo poświęcamy się dla niech:confused::-D:-D:rofl2:

reklama
Do góry