Uff…. Udało mi się was trochę nadrobić, ale muszę przyznać że łatwo nie było.;-)
Po pierwsze to witam również te mamuśki, które dołączyły później ode mnie.
Nadrabiając zaległości z całego tygodnia czytałam, że część z was niezbyt dobrze sypia, a to tak jak ja. :-
-
-(Niestety zasnąć ciężko, a spanie przez całą noc na lewej stronie też nie bardzo mi się teraz uśmiecha, chociaż kiedyś nie miałam z tym większego problemu. Odzywa się też bolący kręgosłup, z którym problemy mam od kilku lat, no i oczywiście nocne bieganie do toalety, co dla mnie jest chyba najbardziej dokuczliwe.
:-
wściekła/y:
Cofnęłam się trochę wstecz na forum bo chciałam zobaczyć pokoik
Goteczki, który tak chwaliłyście i faktycznie pokój cudowny,
ja niestety jestem antytalencie plastyczne więc zdecyduję się na jakieś gotowe pomysły udekorowania pokoiku malutkiej.
Widzę, że większość z was ma już prawie całą wyprawkę zakupioną, ciuszki poprane poprasowane, i mam wrażenie, że ja chyba też powinnam się za to zabrać, bo tak naprawdę to prócz wózka, który odkupiłam od koleżanki i dwóch par śpioszków i kaftaników, które dostałam to nie mam jeszcze nic i tak pomału wpadam w panikę, że ze wszystkim nie zdążę.
Fajnie, że
makro10 podała te nicki z allegro, to będę musiała się zebrać w końcu i zamówić wszystko za jednym razem Tak w sumie to ja też trochę, specjalnie z tym zwlekałam, bo niestety mam przykre doświadczenia z przeszłości, a mianowicie trzy lata temu będąc w ciąży poroniłam na początku 4 m-ca, i obawy niedonoszenia ciąży do końca, zostały mi do tej pory, no ale myślę, że teraz to chyba już najodpowiedniejszy moment na zakup potrzebnych rzeczy.
AsiaJan86 podziwiam za chęć jazdy na rowerze w tym stanie, ja bym nie dała rady chyba już ze dwa m-ce temu!!!
Co do no-spy to ja jej nie biorę bo na mnie ten lek kompletnie nie działa. Łykam tylko witaminki i magnez, więc mam nadzieję, że z moją wątrobą najgorzej nie będzie.
A co do położenia naszej dzidzi to u mnie podobnie jak u
Feli - mała często lubi sobie pozycję zmieniać, jednak upodobała sobie zdecydowanie prawą stronę, którą wypycha, o lewej rzadko pamięta i faktycznie dziwnie to wygląda.
AsiaJan86 z miłą chęcią też bym czarninki zjadła, ale mi ochoty narobiłaś :-)uwielbiam czarninę !!
Stopi69 teraz przynajmniej będziesz miała co wydawać:-):-) dodatkowa kasa zawsze się przyda!!:-)
:-)
jeszcze raz pozdrawiam