reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

A ja w tym roku mam zamiar wyjechać na urlop nad morze :-)
Przynajmniej na tydzień no ale wiadomo wszystko zależy od tego jak sie będe czuła . I tak musze wziąść 10 dni żeby "grusze";-) dostać a na macieżyńskim wypada że będe do końca grudnia więc musze brać wolne przed porodem :-D

reklama
Witamy serdecznie kosiane mamuśki :-):-):-) korzystając, że TŻ nie zabrał kompa szybciutko nadrabiam poranne zaległości :-)
ZDRÓWKA DLA CHOROWITKÓW I UŚMIESZKÓW DLA WSZYSTKICH :-):-):-)
kasiabzymek gratulacje wyników badanek bebisia i udanych zakupków :-):-):-)
Anika_79 kobiałko kochana jak tak można :-) język mi do podłogi uciekł :-) ale pychotka :-):-):-)
izabell96 słoneczko wywal tą złość w ciemny kąt :tak: Twój pierworodny ma swoje zdanie i to się liczy. Znając życie to chłopcy na równi brali udział w tej zwadzie i ponoszą taką samą odpowiedzialność ;-)
Alusia8989 oj będzie romantycznie :zawstydzona/y: bawcie się dobrze :-):-):-)
fela_76 ściskamy kciuki za Twojego pierworodnego :-) chłopaczek ma swoje zdanie i tak trzymać :-)
iwon3004 ale Ci kochanie zazdroszczę :zawstydzona/y: i te widoczki :-) u nas szaro, buro do d..y :-(
kasiakom GRATULACJE DZIEWUNI :-):-):-)
stopi69 kobiałko kochana proszę ten smutek wywalić gdzieś głęboko w kąt :-) Teraz musisz myśleć tylko pozytywnie i nie stresować się :-):-):-) Główka do góry , uśmiech na ustach :-) WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-)
Sysia_waw mnie też kusi tydzień nad morzem :-) może w połowie maja :tak: jak zdówko i bebisia pozwoli :-):-):-)

:-)Dziewczyny :-) wiecie co mój mąż wykombinował? Że zrobi miejsce w sypilani na łóżeczko i rozłożył szafe do części pierwszych i przeniósł do innego pokoju :-p wszystko ok tylko zostawił mnie samą ze stertą ubrań :-p normalnie zabić to mało !!
Co do wyjazdów w góry to ja mam jakieś 40km i byłam w niedziele :-) cudna pogoda , cieplutko było :-) Mój Sebuś szalał na nartach z tatą a ja z mamą robiłyśmy obchód po Wiśle :-)
A nad morze jade za 3 tygodnie po tatusia do sanatorium to spedze sobie tam jakieś 5 dni :-)
Jakoś trzyma się mnie dziś dobry humor !! :-) Nooo Fajnego Mam Męża !! :-)
Aaa i jeszcze się pochwale :-) jutro mamy miesiąc po ślubie !! Cudowna rocznica :-p
Buźka dziewczyny :-) dla Was i dla Waszych Maluszków :-)

hmm, w polsce mieszkalam mniej wiecej w centrum kraju, i nad morze i w gory daleko bylo:-:)-(
gory kocham,morze tez do ktorego mam teraz z 6 km:tak::tak: wiec chociaz tyle dobrego...
a dzisiaj ciag dalszy choroby, do pracy dopiero w poniedzialek, wiec moze mi przejdzie do tego czasu??:confused::confused:
teraz po rosolku i po spotkaniu z wami mykam spac:-D:-D

Witajcie dwupaczki lipcowe, u nas dziś po długim oczekiwaniu wreszcie troszkę słońca:-), wybraliśmy sie na długi spacer, ale chyba trochę przesadziłami i teraz mnie skurcze męczą:-(, więc się do łóżka wpakowaliśmy i odpoczywamy, młody ogląda bajki, a ja do was skrobię.
Mam takie pytanie, kupiła któraś ubrania ciążowe z ZARY albo H&M? Przede wszystkim chodzi mi spodnie? Dobre jakościowo? Bo ja w pierwszej ciąży kupowałam w Prenatalu, ale kosztują dwa razy tyle co te z Zary, więc może nie ma sensu. Proszę o opinię.

ehhhhh małe dzieci mały problem duże dzieci duzy problem :-(

Ja się strasznie martwie, jak mój Tomek się będzie zachowywał w przedszkolu, pójdzie od września, więc jeszcze się może dołożyć zazdrość o braciszka:no:.

Asia te kolejne nie muszą być wcale mniej szalone, będą szalone na swój inny sposób. Zresztą Tymek w powijakach był a my wio na drugi koniec kraju na spotkanie z przyjaciółmi, dziecko spać a mama z browarem pod tarasikiem grillu pilnuje ;-) dlatego pierwsze co kupiliśmy to było łóżeczko turystyczne i elektroniczna niania :-)

Zgadzam się w 100% :tak:, na pewno dużo się zmieni, ale nie znaczy to, że na gorsze. My od pierwszych dni zabieraliśmy go wszędze z nami. Miał tydzień jak zabraliśmy go do restauracji na kolację, a jak miał dwa miesiące to byliśmy na narciarskich wakacjach i nigdy nie robiliśmy sobie problemów,że nie można bo dziecko. Tutaj jest trochę łatwiej, wychodzi sie z dziećmi od pierwszych dni, można je wszędzie zabrać, bo w żadnych miejscach publicznych się nie pali, coraz więcej restauracji, barów i sklepów ma specjalne kąciki do karminia i przewijania. W lecie prowadzi się nocne życie, bo wcześniej jest za gorąco na wyjście i nikt sobie nie robi problemów, że za późno dla dziecka. Tomek jest od małego przyzwyczajony, że jak jest śpiący to śpi i nie przeszkadza mu hałas ani zamieszanie.

STOPI69 trzymam kciuki za Twoje dzieciątko i jestem pewna,że na następnj kontroli wszystko okaże się na miejscu.

KASIAKOM gratuluję córeczki:-)

ASIAJAN86 twój m pracuje na wyjeździe? Mam nadzieje, że wreszcie dziś do Ciebie dojedzie i spędzicie razem miły weekend.

witam moje dziewczyneczki w piatek u nas jest tak piekna pogoda 16 c a ja dalej sie fatalnie czuje:-:)-(troszke lepiej niz wczoraj , nie wychodzilam z lozka przespalam podad 48 h wstawalam tylko do lazienki co chwile no noz juz dzisiaj musialam przyjsc do pracy ale zawroty glowy cieplo zimno w tym samym czasie poprostu tragedia.
MOja ciocia doradzila mi zebym zrobila sobie wywar z ginger korzenia i tak zrobilam troche pomoglo nie biebam tak czeso to lazienki chociaz tyle dobrze:tak:
No ale przy tej pogodzie nie ma bata musze sie zmusic pujsc z patrysiem na spacerek az sie milo wdycha takie cieplejsze powietrz
GRATULACJE KASIA wymarzonej corusi:-):-):tak::tak::tak:;-);-);-)

Natalio i Monia zdrówka i jeszcze raz zdrówka laseczki. Coś za dużo na ostatnio choruję.
Ja czekam na ślubnego ale pewnie późno przyjedzie. Mam ochotę wyjść na dwór ale zimno jest jak nie wiem. Nie wiem czy się jeszcze wieczorem odezwę, bo tam gdzie śpimy nie mamy komputera. Jeśli bym się już nie odezwała to wybaczcie Kochane. Jutro będę na pewno. Buziole Kochane i miłego weekendu:-):-):-):-):-)

Witam się Laseczki :) ...i melduję, że u mnie OK.
Dawno mnie tu nie było, ale to były szczególne okoliczności i najzwyczajniej w świecie nie miałam głowy do forumowych "występów" :)
Dzidzia niewiadomej jeszcze płci ma się dobrze, bo daje znać o sobie kopniaczkami (głównie wieczorami) :)
Widzę, że dużo nowych Mamuś się pojawiło :)

My niestety w tym roku nie pojedziemy nad morze, względy wiadome.:-D:-D:-D Bo zawsze jeździliśmy w czerwcu. Kocham morze,szum fal, słoną wodę i piasek na plaży... pięknie opaloną cerę i ten wewnętrzny spokój .

Iwonko ale w sierpniu lub wrześniu możecie się już wybrać "bez względu /lub właśnie ze względu na wiadome względy" :)))

Pozdrawiam wszystkie lipcowe dwupaczki!

reklama
iwon3004 – sliczna ta wiosna u Ciebie :-):-):-) u mnie cały czas szaro… ale te krajobraz naładował mnie pozytywną energią…

beata1973 – dziekuje ślicznie !!!!!!!!! J schowałam wyniki usg gleboko do szuflady i nie tknę ich przez 2 tyg i ie będę o nich myśleć . Tak postanowiłam . Wiem, że jestem w stanie troszke wyłączyć myslenie o wynikach , zajmując się zupełnie innymi rzeczami :tak:

tomtom – co do spodni ciążowych to Ci nie pomoge, bo w ogóle nie kupie chyba ich. Teraz to brzuch mam jeszcze taki maly, ze wisiały by mi hehe, a później to już lato-sukienki J Ale za to kupiłam jedna rzecz typowo ciążową w H&M – sweterek, taki rozszerzany na brzuszku. Jakościowo jak na H&M wyjątkowo dobry. Moja kolezanka miala spodnie z H&M ciążowe i była zadowolona.Kurcze ja nawet nie wiedziałam, że w Zarze są ciuszki ciążowe :-) Wiem, że gdzies na forum – ciąża, poród…czytałam wątek dot. spodni ciążowych i ich jakości (czy się zsuwaja czy nie itd. ;-)) Jak trafie na ten watek o podeśle Ci link.

monia1021 – zdrówka duzo!!!! Ci zyczę !!!

agorana – na reszcie się odezwałaś, bo już myślałam, ze nie chcesz z nami pisac heheh !!!! :-):-):-) super , że u Ciebie i dzidzie wszystko w porządeczku

Do góry