Witajcie dwupaczki lipcowe, u nas dziś po długim oczekiwaniu wreszcie troszkę słońca:-), wybraliśmy sie na długi spacer, ale chyba trochę przesadziłami i teraz mnie skurcze męczą:-(, więc się do łóżka wpakowaliśmy i odpoczywamy, młody ogląda bajki, a ja do was skrobię.
Mam takie pytanie, kupiła któraś ubrania ciążowe z
ZARY albo
H&M? Przede wszystkim chodzi mi spodnie? Dobre jakościowo? Bo ja w pierwszej ciąży kupowałam w Prenatalu, ale kosztują dwa razy tyle co te z Zary, więc może nie ma sensu. Proszę o opinię.
ehhhhh małe dzieci mały problem duże dzieci duzy problem :-(
Ja się strasznie martwie, jak mój Tomek się będzie zachowywał w przedszkolu, pójdzie od września, więc jeszcze się może dołożyć zazdrość o braciszka
.
Asia te kolejne nie muszą być wcale mniej szalone, będą szalone na swój inny sposób. Zresztą Tymek w powijakach był a my wio na drugi koniec kraju na spotkanie z przyjaciółmi, dziecko spać a mama z browarem pod tarasikiem grillu pilnuje ;-) dlatego pierwsze co kupiliśmy to było łóżeczko turystyczne i elektroniczna niania :-)
Zgadzam się w 100%
, na pewno dużo się zmieni, ale nie znaczy to, że na gorsze. My od pierwszych dni zabieraliśmy go wszędze z nami. Miał tydzień jak zabraliśmy go do restauracji na kolację, a jak miał dwa miesiące to byliśmy na narciarskich wakacjach i nigdy nie robiliśmy sobie problemów,że nie można bo dziecko. Tutaj jest trochę łatwiej, wychodzi sie z dziećmi od pierwszych dni, można je wszędzie zabrać, bo w żadnych miejscach publicznych się nie pali, coraz więcej restauracji, barów i sklepów ma specjalne kąciki do karminia i przewijania. W lecie prowadzi się nocne życie, bo wcześniej jest za gorąco na wyjście i nikt sobie nie robi problemów, że za późno dla dziecka. Tomek jest od małego przyzwyczajony, że jak jest śpiący to śpi i nie przeszkadza mu hałas ani zamieszanie.
STOPI69 trzymam kciuki za Twoje dzieciątko i jestem pewna,że na następnj kontroli wszystko okaże się na miejscu.
KASIAKOM gratuluję córeczki:-)
ASIAJAN86 twój m pracuje na wyjeździe? Mam nadzieje, że wreszcie dziś do Ciebie dojedzie i spędzicie razem miły weekend.