M
MALENSTWO 33
Gość
Może spełniona ale za to rano bede nie wyspana bo on wstaje o 5 rano a corka o 7-8
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra teściowa to martwa teściowa;-);-) oczywiście żartuje, aż tak źle jej nie życzę! Brzuch mnie zaczął ostrościowo nawalać i wzięłam nospę, bo już wytrzymać nie mogę. Nie wiem od czego ale cały czas sobie wmawiam, ze teraz to już tak wszystko będzie boleć a ja taka krucha, delikatna, nie potrafię walczyć z bólem a tu poród przede mną na samą myśl mam skurcze macicy nie ma innego sposobu niż poród? Mogły by bociany jednak przynosić. Jaka wyręka? A z drugiej strony może to jest głupie porównania ale weżmy np takie kury. które niosą jajka. Przecież robią to tak często? A mają małe dziurki a jajko spore? Może i głupie tzn na pewno głupie porównanie ale tak jakos mi przyszło do głowy