reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

No i do tego coś mu jeszcze dynda:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: A jak my chodzimy do ginekologów to oni się za nas nie wstydzą. Ja byłam na drugiej wizycie w życiu u ginekologa o on mi kazała się rozebrać do naga:szok::szok::szok: bo badał mi jeszcze piersi ale wstyd był straszny. I właśnie wtedy stwierdził, że mam nadżerkę i zrobił mi za miesiąc zabieg-bolało jak nie wiem. A później jak poszłam do innego ginekologa to pow mi, że kobietą przed ciąż nie powinno się usuwać, że raczej po porodzie się wszystko normuję:baffled::baffled:

reklama
Widzę, że spokój dzisiaj. Ja idę spać, bo już mi się ślepy zaleca. Zasnę o 12 ale teraz mnie już męczy. Dobranoc wszystkim życzą i spokojnej nocki:-):-):-)

mam pytanie do dziewczyn bedacych w 18 -19 tygodniu i ktore czuły ruchy dziecka ...gdzie dokładnie je cuzłyscie tzn w jakim miejscu w brzuchu nie wiem nad pepkiem, kolo pepka, w pachiwnie ...

Mnie jak po raz pierwszy coś tam "zadzióbało" to miałam wrażenie jak skrzydła motyla uderzają o mój brzuch. A gdzie to czułam.... Jakieś 4 cm poniżej pępka i bardziej w lewą stronicę. Z tym, że ja mam duży brzuszek swój oponkowy....

No widzę, że dziś już nie mam z kim pogadać!:frown: Za późno weszłam:no2:

Ja nie robiłam drzemki tylko mąż mnie przebudził na mały seksik później zasnął a ja spać nie mogę

reklama
Do góry