reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2009

Monia wapno mozna brac w ciazy ale jesli piszesz ze masz masakre na plecach to chyba to hormony - ja mam taka tragedie ze nie moge sie w lustrze ogladac :( Pielegniarka w szpitalu powiedziala ze to hormony :(

A tak w ogole to milego weekendu dziewuszki, ja zmykam z moim mezem na randke (romantyczny obiadek a potem kino - "Dziwny przypadek Benjamina Buttona") - moj maz jest niby na miejscu ale tyle pracuje ze w weekendy mi sie stara to rekompensowac :)

Usciski

reklama
Uspokoiłyście mnie :-) nie byłam pewna ale teraz będę brała wapń może choć troszkę się tego pozbędę :-D. Mój M wczoraj powiedział że nie będzie mnie masował po plecach bo nie chce by krostki przeniosły sie na niego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nigdy nie miałam takich problemów. Szczerze to jak mój miał też go nie masowałam bo się brzydziłam:-D:-D:-D

U nas też dziś deszczowo. "Sprzedałam" babci wnusie na babci własną prośbę i wyleguję się cały dzień. Trochę pospałam, trochę poleniuchowałam przed telewizorem, a teraz czekam na pizzę. Dzień leniucha na maksa;-).

Witam Mamusie !
Melduję tylko, że nie zaginęłam (bo cały weekend tutaj nie zaglądałam) - ale fatalnie się czuję, od piątku cały czas bóle podbrzusza i krzyża, więc nie wstaję z łóżka - jutro idę do gina, może coś pomoże i chyba będę musiała przyspieszyć te swoje ciągle przekładane zwolnienie.
Przepraszam, ale nie jestem w stanie nawet nadrobić zaległości (przynajmniej na razie). Pozdrawiam Was gorąco!

A u mnie był popołudnia byli znajomi z Gdańska. Niedawno pojechali ale mają jeszcze przyjechać i mamy do znajomej się bryknąć. Nie będzie mi się przynajmniej nudzić tak bardzo. Pozdrawiam.

AsiaJan86

Kochana widzę ,że mamy bardzo podobnie !!! Dla mnie wizyty u lekarza, w szpitalu, a nawet jak wozki ogladalam w sklepie to jakis koszmar- same szczesliwe pary , a ja sama jak palec. Zgadzam sie z Toba to jest strasznie przykre!!
Co do burzenia harmonogramu - to na poczatku nie zwracalam na to uwagi. Za to teraz to mnie tak drażni, jak wpada na kilka dni i burzy mi moj rozkład dnia ...Robia sie z tego niepotrzebne kłótnie....Ale pomysl, że w sumie to jestesmy bardzo samodzielne i umiemy poradzic sobie w kazdej sytuacji, bo musimy głównie liczyc na siebie :-)
No i jak się tak tęskni i nie można już się doczekac jak wróci ….

Monia_lipiec2009
Pocieszę Cie, nie jestes sama :-)
Ja już jestem tak zsypana, że szok – całe plecy i buzia….
Drobe krostki , taka kaszka jeszcze mi nie przeszkadzala, ale teraz robia mi się jakies wielkie twarde wulkany na plecach!!! –porażka . Mam nadzieje , ze wapno pomoże , jak nie to chyba wybiore się do dermatologa. Mi się wydaje, że to hormony. Ja przed ciaza jadłam dużo słodyczy, a teraz w ogóle nie mam na nie ochoty, a wysypka, a raczej trądzik jak za małolata się nasila…

Dziewczyny, nie wiem jak Wam , ale mi to naczynka tak na twarzy pękają , ze nie wiem już co robic :-( ???

agorana

Współczuje i zdrówka życzę !!! Powodzenia u gin.

Pozdrawiam

beata1973 - czy ja dobrze mysle , ze piszac amnio miałas na mysli amniopunkcje??
Jesli tak, to jak masz jakies pytanka to sluze pomoca, ja jestem już jestem po i czekam na wynik.
3tyg. czekania niezle mnie stresuja, tysiace mysli w głowie!!!
Ale jestem dobrej mysli, że Lenka , nie bedzie miala żadnych wad genetycznych.

Stopi69 strzał w 10 :tak: jadę w środę do Łodzi. Troszkę długawa wycieczka, ale w W-wie dostałam szału dzwoniąc po prywatnych klinikach :crazy: robią łaskę, że chcą rozmawiać... co do pytanek to mam ich dużo i jeżeli mogła być mi cosik doradzić była bym BARDZO BARDZO wdzięczna :zawstydzona/y: Najbardziej dręczy mnie wyjazd mojego TŻ w poniedziałek na tydzień i opieka nad psiakami (codzienne czyszczenie i sporo schylania) czy po badaniu dam radę, jak się będę czuć, czy ktoś powinien ze mną być w domku ... teraz jak mogę się Ciebie Kochaneńka popytać o badanie zapominam co chciałam wiedzieć ...
Jak cosik sobie poprzypomniam to chętnie się Ciebie poradzę ...
Głaskanki dla malutkiej kruszynki i miłego wieczorku :-)

Do nas wróciła znowu zima i do ze zdwojoną siłą! Całe do południe po prostu lało a od 16 zaczęło tak sypać że jest już dobre 5 cm śniegu. :szok:

A tak się cieszyłam z tej wiosny prze te kilka dni:-)

reklama
Ja już jestem tak zsypana, że szok – całe plecy i buzia….
Drobe krostki , taka kaszka jeszcze mi nie przeszkadzala, ale teraz robia mi się jakies wielkie twarde wulkany na plecach!!! –porażka . Mam nadzieje , ze wapno pomoże , jak nie to chyba wybiore się do dermatologa. Mi się wydaje, że to hormony. Ja przed ciaza jadłam dużo słodyczy, a teraz w ogóle nie mam na nie ochoty, a wysypka, a raczej trądzik jak za małolata się nasila…

Ja tak wyglądałam przy pierwszej ciąży:crazy: . Znaczy plamy miałam właściwie wszędzie ale to tylko przez hormony. :tak:
Teraz tak okropnie nie wyglądałam ale pojawiały mi się tak średnio co 2 tygodnie krosty na ramionach i twarzy.:no: Z tym że było tak tylko przez 1 trymestr. Teraz już nie mam takich problemów.:-)

Wręcz mam wrażenie że mam dużo ładniejsza cerę teraz niż przez całe swoje życie, hihihi:-D:-D:-D

Do góry