reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Cześć dziewczynki:tak:

Ale produkcja od wczoraj:szok::szok::szok: Dobrze, że mam ustawione na forum 40 postów na stronę to przynajmniej nie musiałam przewijać stron co chwilę;-):-):-):-)

Póki pamiętam, bo z tym ostatnio u mnie marnie...

AsiaJan- 100 lat, 100 lat!! w zdrowiu i urodzie:tak::-) no i szczęśliwego rozwiązania w terminie:tak::tak:;-)

MamoHelenki- śliczna ta Twoja Helenka, a poza tym ma słodkie imię:tak::tak:

Natalia - i co z tą pralką, wybrałaś, kupiłaś? To prawdziwie męska rzecz, samotna kobieta kupująca pralkę:tak:;-);-);-) Powodzenia:tak:;-);-);-)

Sam jak wyniki badań? Ja jak przed ciążą leczyłam się u endokrynologa to miałam wyniki tarczycy w normie ale teraz w ciąży często czuję jak serce mi wali, bulgocze, kołacze, nie wiem jak opisać ten stan, coś jakby dodatkowe skurcze. Nie wiem czy to może być powiązane? Nawet wczoraj myślałam o jakiejś konsultacji u lekarza rodzinnego, żeby zapytać co mam z tym dalej robić, no ale tak jak pisałam, zatrzasnęłam sobie te cholerne kluczyki w samochodzie i zanim mąż mnie uratował to już było za późno na wizytę w przychodni:sorry2:

Napiszę jeszcze, że wczoraj oglądałam najgłupszy film w życiu, w nocy na AXN, "Wystarczy zalać wodą". Był tak durny, że aż musiałam zobaczyć jak się skończy i w efekcie poszłam spać o 1 w nocy:eek:
Dziś czuję się tak :no::frown::growl::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieki dziewczyny za życzenia mój żon mi rano przysłał i dodał "żebyś miała wszystko czego będziesz chciała" coś w tym stylu. Miałam mu napisać, że chce jego ale wiem co by odpisał i po co zaczynać kłótnie?
MamoHELENKI cud, miód malina córusia( też chcę taką:-):-):-):-):-):-))

Jestem tata happy. To nasze dziecko to chyba na prawdę jakiś dar od Boga. Dzień przed ślubem dowiaduję się, że będę mamą a teraz dzień przed urodzinami nasz Skarbek zaczął grasować i już teraz wiem, że ta ciąża jest na pewno. Wcześniej to jak miałam USG to się cieszyłam ale potem przechodziło, bo jż nie widziałam a teraz szaleję i je czuję. Świetne uczucie. Wczoraj napisałam do siostry, żeby się pochwalić a ona do mnie, że to nie możliwe bo ona poczuła dopiero w 18 tygodniu. Zbeształam ją, że każda ciąża jest inna. Jak pow mamie, że czuję ruchy to ona do mnie, że na pewno już wcześniej czułam tylko nie wiedziałam, że to to. A mamcia doświadczona kobita, bo 5 dzieci urodziła.

Goteczka to zazdroszczę w takim razie, mój niestety aniołem nie jest i nie będzie jeszcze dodać do tego hormony buzujące nasza para to ostatnio mieszanka wybuchowa...
Mamo Helenki śliczną masz córcię!
NataliaSe pochwal się pralką jak kupisz :-)
e-mamo może dasz radę się przespać w dzień... mnie mąż obudził o 2 i do 4:30 nie mogłam zasnąć, jak już się prawie oczka zamknęły to Michaś przyczłapał bo też tata chrapaniem obudził i spał już do rana ze mną
AsiaJan nie przejmuj się siostrą dokładnie każda ciąża jest inna, zobacz jak ja szybko poczułam ruchy a teraz to już powoli takie delikatne kopniaczki się z tych maleńkich drgnięć robią. Już się nie mogę doczekać tych stópek kopiących, fajne uczucie jak można kosteczki na rączkach czy stópkach policzyć :-) ale to jeszcze trooooochę

AsiaJan wszystkiego najlepszego, czego tylko sobie życzysz...

Magduśka. Kinga, Mamo Helenki życzę szybkiego pogodzenia z mężusiami. Oj szkoda słów na tych chłopów czasem.
Mój też zdecydowany Gadżetmen. Kupowałby na okrągło, dobrze że jestem to go trochę stopuje w zapale a on przyznaje mi rację.

Lecę na spacer z Mikołajem a niech sobie pochodzi po śniegu;-)

nie wyrabiam się z nadrabianie stron, które mkną na tym wątku jak błyskawica...

AsiaJan dołączam się do poprzednich życzeń - naj naj naj i bardzo bardzo zazdroszcze Ci wyczuwania ruchów u mnie ani ani... Myśle, że może powinnam bardziej wsłuchac się w siebie i coś wyjdzie... na razie to niewątpliwie wzdęcia moje własne :-D Dzidź się ukrywa, ale ja też mam tyłozgięcie i nim się pojawi baby wyżej troszkę poczekam

Dzisiaj u mnie w domu tradycyjnie dzień sprzątania - kocham i nienawidzę soboty! i jeszcze remonty, żeby zdąrzyc przed dzieckiem dobijają mnie podwójnie - co sprzątnie kurz pojawia się po 3 min - Dziewczyny przestrzegam - wystrzgajacie się ciemnych mebli - od razu wiadac ze coś sie na nich osadza!:no:

No dobra kochane, ja sapduje do robtki, Wam życzę dobrego dzionka i poważnie cieszę sie ze trafiłam na to formum bo to miło i gościnnie jest dla nowych :-)

Witam:-)
Ja od rana znowu walczę z bólem głowy - kiedy to się skończy. wczoraj mówiłam do teściowej że już bym chciała urodzić bo ciąża to wcale nie takie miody jak nie ciśnienie to wymioty albo bóle głowy, roztargnienie i ogólne zmęczenie.Ale jeszcze niecałe 6 m-cy i po krzyku:sorry2:
NataliaSe goń po pralkę i się nie pytaj czy możesz w końcu po pierwsze to Ty też pracujesz on Cię nie utrzymuje a poza tym to faceci to rzeczywiście wyobraźni nie mają jak Ty byś niby miała z dzieckiem i z brudami do pralni zapierniczać i jeszcze czekać godzinami w kolejce. ja sobie tego nie wyobrażam.
AsiaJan wszystkiego naj naj żadnych mdłości bóli głowy skurczy łydek i puchnięcia a w lipcu szybkiego porodu bez bóli krzyżowych i na koniec zdrowego i ślicznego maluszka (takiego do 3 kg bo się łatwiej urodzi:laugh2:)o płci jaką sobie wymarzyłaś

Witam Dziewczyny.:happy:

Wczoraj normalnie padłam jak 2 zł. a dziś znowu tyle czytania...
Może jakoś nadrobię...?

AsiaJan Dużo dużo zdrówka. Pogody ducha i wielu lepszych i weselszych chwil. WSZYSTKIEGO NAJ NAJ>>>:-):-):-):-)

Mama Helenki ja tez trafiłam na tą galerię ale szybko stwierdziłam, że to jednak nie Ty.

Kobiety dziś mam kryzys i moje myśli kierują się w zupełnie innym kierunku, przepraszam! Ale na sama myśl mam łzy w oczach. Oj, kiepski weekend się
zapowiada!!!

Ale mam dobry humor dzięki waszym pochwałom dziewczynki :-D

NataliaSe Jak kazałam mojemu M kupić pralkę to wpadł w panikę :szok: W końcu wybrałam dwa modele powiedziałam, że ma jeden wybrać i kupić bo skończą się zaraz czyste ciuszki :angry: Poskutkowało :-)

No i jeszcze musze sie pochwalić, pierwszy raz od dawien dawna miałam okazje poleżec w wannie:-) Bez asysty córki i ciagłych pytań długo jeszcze... Mój M chyba bedzie chciała się godzic :rolleyes:

reklama
dziewczyny koniec z kryzysami! ja mam dość po całym tygodniu, dziś nerwom się nie dam! i postaram się zaszczepić w Was troszkę więcej dobrego humorku :-)

Do góry