reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

AsiaJannajlepsze zyczenie urodzinowe samych spelnionych marzen szcesliwego rozwiazania
Aby motyle na dłoni Wam siadały i najskrytsze marzenia spełniały.
Aby ptaki po niebie latały i Wasze szczęścia szukały.
Żeby z Waszych oczu leciały tylko radosne łzy, tak jak wiosną pachnące bzy.
W trudnych chwilach niech gwiazdy nad Wami czuwają i właściwą drogę wybrać pozwalają.
One nie pozwolą nigdy Wam zginąć i żadnego szczęścia ominąć :-)

reklama
hej
dziś mi wyskoczyła opryszczka i się przestraszyłam bo kiedyś czytałam że w ciąży może być groźna, ale przejrzałam już internet i doczytałam że opryszczka na wardze nie jest groźna i tylko trzeba uważać żeby nie przenieść jej na narządy płciowe a będzie ok
czuję się spokojniejsza i mam nadzieję że szybko zejdzie

Marlena
wiem że jest wczesniej poród ale co z tego?? trochę bólu i mam dziecko a to chyba wystarczający powód żeby się pomęczyć
wiem że się będe bała, wiem że będzie koszmarnie boleć ale to nie ważne... dziecko to moje jedyne marzenie w tej chwili
Mama Helenki
a wiesz że u mnie tez wyskoczyły te zdjęcia i myślę sobie pooglądam twoje dziecko a tu się okazuje że to nie twoje oglądałam, nie zauważyłam że tam jest inny choć bardzo podobny nick
Asieńko
zawsze możesz z nami spędzić na bb swoje święto:-) wiem że to nie to samo ale zawsze coś
i z okazji urodzin życzę Ci wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia i spełnienia marzeń, żeby wam się z mężem ułożyło jak trzeba i oczywiscie cudownego i zdrowiutkiego maleństwa
:*:*:*

A ja ostatnio jak zegarek wstaje o 7:30 chciała bym dlużej oczy mi się otwierają kręce się w łóżku wiec wstaje i siadam do was dopóki Wiktoria nie wstanie.

Jeżeli chodzi o liczenie miesięcy to ja sobie liczę po swojemu, od daty ostatniej miesiączki. Miałam ją 27 września, więc przyjmuję, że 28 stycznia zaczynam piąty miesiąc. Nie mogę zapamiętać, który tydzień to jaki miesiąc i tak mi jest trochę łatwiej.

NataliaSe to widzę, że Twój maż to też gażetmen;-). Ja swojego tak nazywam. Jak się miała urodzić mała i nie mieliśmy jeszcze wózka, to mój mąż poszedł i kupił aparat cyfrowy:dry:. Później kombinowalismy skąd tu na wózek wziąć.

Dosia jak tam Twoje wyniki tarczycowe??

witam
AsiaJan wszystkiego najlepszego dużo zdrowia szczęścia i szybkiego porodu :-D:-D oraz zdrowej dzidzi

wpadnę potem dziś sobota wiec zakupy gotowanie pranie prasowanie i sprzątanie ale mam męża dziś to go wykorzystam. ;-)

Asiu przyjmij najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, zdrówka, szczęścia, pomyślności :-):-):-)
Sam, Natalia mój M tez to Mr Gadżet, ostatnio nowe zabawki kupuje w tajemnicy przede mną bo pyszcze. Kolejny GPS - poco jak tamten tez działa? Słuchawka do rozmów w czasie jazdy gdy wcześniej kupił sobie taką rączkę do zestawu głośnomówiącego hmmm no i CB Radio (choć to ostatnie najbardziej się nam przysłużyło), w listopadzie wymieniał karty graficzne i jakieś tam w komputerze a teraz psioczy że musimy kupić nowy... nie ma mowy!

hehe a on sobie teraz śpi a ja psioczę :-D

Dziewczyny wyłączyłam już laptopa. Położyłam się do łóżka i wtedy w moim brzuchu zaczęła grasować rybka. Na 10000000000000000 procent jestem pewna -to były ruchy. Cudowne uczucie i łaskocze. Ale jestem szczęśliwa.
Gratulacje :-)
Impresja dzięki ale niestety lepiej nie jest, wrócił o 2 w stanie nieciekawym, chrapał, śmierdział papierochami i weź tu bądź spokojna... Ech nie będę się nad sobą użalać ale naprawdę zawodzi mnie ostatnio ten mój mąż... Teraz wybieram się na zakupy ale on śpi i tylko burczy jak próbuję go obudzić, bo nie chcę małego brać ze sobą...ale chyba nie mam wyjścia...
AsiaJan najlepsze życzonka.Sto lat
Jak tam dziewczyny wyniki badań?
Miłego dnia życzę. Buźka

AsiaJan Sto lat !!! :-)

U nas też ciche dni, to chyba jakaś plaga :no: Ale ruszamy sie dzisiaj z domu razem to się może wszystko ułoży :tak:

A to moja Helena :-) ( zdjęcie z tego lata, mamy już trochę więcej zębów :) )

oj Magduśka... mój też dzisiaj chrapał jak najęty:szok:. Ostatnio w nocy przechodziłam do drugiego pokoju gdzie własnoręcznie słał mi wieczorem łóżko ale postanowiłam dać mu szansę i zobaczyć czy przypadkiem nie porzucił chrapiącej praktyki i .. niestety...
Na całe szczęście jest to w zasadzie jedyna rzecz na jaką mogę w jego przypadku narzekać - bardzo sie stara i wyręcza mnie w wielu obowiązkach. Wczoraj jak byłam w pracy po południu to rozebrał (sam z siebie) choinkę, ładnie posprzątał, powycierał podłogi więc... ukłony dla niego. Gdyby jeszcze nie to chrapanie to pomyślałabym że mieszkam z aniołem:eek:.
MamoHelenki a Twoja córeńka jest piękna!!! Zresztą... podpatrywałam tez pociechy innych dziewczyn na Naszej Klasie i im wiecej wpatrywalam się w te Wasze cudeńka tym bardziej chcialabym żeby nasz synuś już także się ujawnił i żebym mogła go wytulić i wyściskać. Ta ciąża to jednak poważna lekcja cierpliwości....:confused:

reklama
Sylwia ciężki nie ciężki, ale co się strachu najadłam o Mikołaja to wiem tylko ja i mój mąż. Na szczęście skończyło się na strachu.

Co prawda ja nie musiałam tego przezywac (na szczęście) ale potrafię sobie wyobrazic jak to jest bac sie o własne dziecko:-( Współczuję i cieszę się, że wszytsko dobrze się skończyło:-)

a ja z moim nadal nie rozmawiam:sorry2: byla tylko klotnia o pralke...
bo jutro z rana jade kupic a jemu sie to ie podoba:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: on sobie zabawke kupil a ja cholernej pralki nie moge:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nie daj się. Zamów przez neta bez jego wiedzy, tak jak on zrobił to z quadem. Przecież pralka to podstawa w każdym domu i nie rozumiem jak można tak świadomie utruniac komus życie nie pozwalają c na kupno głupiej pralki:wściekła/y:

Jak się miała urodzić mała i nie mieliśmy jeszcze wózka, to mój mąż poszedł i kupił aparat cyfrowy:dry:. Później kombinowalismy skąd tu na wózek wziąć.

Nie gniewaj się ale uśmiałam się nieźle:-D:-D To tylko faceci potrafia miec takie mądre pomysły:-D:-D:-D

AsiaJan dużo zdrówka i spełnienia marzeń:-)

Mamo Helenki masz śliczną córeczkę:tak:

Do góry