reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witaj Witaj :)
A maluszki rosną i rozrabiają każdego dnia coraz bardziej :D:)
Na całe szczęscie u nas nie ma żadnej choroby i mam nadzieje że tak zostanie. A wszystkich chorym dzieciaczką i ich mamusią życze zdrówka ;)

Witam
Aniu mam nadzieję że szybko dotrą do nas dobre wieści, chociaż od Ciebie, bo u nas.......

My po dobowej kuracji w szpitalu. Rotawirus. Oddział przepełniony, Mała spała nawet jak czekaliśmy na doktorkę na pogotowiu, nic nie piła, nie jadła..... Noc spędziłam na krześle przy łóżku Małej. Do jutra wypiszą wszystkie dzieci z oddziału bo go zamykają, także jakby nie było to jutro i tak byśmy wyszły, ale że wyniki lepsze to dzisiaj puścili. Ordynatorka od wielu lat chorowała na raka, a teraz jest w bardzo złym stanie, dlatego nie ma kto się dziecięcym zająć, więc zamykają. Masakra jakaś. A że pikawy kłuły mi dzieciaka 5 razy zanim znalażły odpowiednią żyłkę to już nawet nie wspomne :no::no::no::no:
To tak w skrócie, idę się położyć do M i Małej-śpią. Mąż też całą noc w pracy nie spał, bo jechał albo się rozładowywał, potem dalej jechał, żeby wócić jak najszybciej do nas. Ok 15 odebrał nas ze szpitala. Mała jest wykończona, ciągle śpi.

Pozdrawiam wszystkich, doczytałam że choróbska nie tylko u nas-Trzymajcie się Kochane

UWAGA UWAGA!!!

ANIA URODZIŁA!!!!

O 17:45 na świecie pojawiła się nowa istotka.. Ważąca 3350g i mierząca 56cm. Zdrowiutka i śliczniutka MARYSIA!!!!!!!

Buziaki dla nas od Ani
:-)

Ostatnia edycja:
ALE JAJA ,ALE JAJA!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
WIEDZIAŁA ZE BEDZIE DZIURAWIEC!!!
A JESZCZE POMYŚLAŁAM ,NIE URODZI DZIS NIE MA SZANS!!!:-D:tak::baffled:

ALE JAJA.DALEJ NIE WIERZE ,A się ciesze jakbym to ja sama urodziła!!!
ale jaja.

teraz was poczytałam.

ALUSIA WITAJ GDZIE JESTES JAK CIE NIE MA?!

NIUTKA wlasnie nie rób takiej głupiej miny.
WSZYSTKIEGO NAJ !!!!

NORMALNIE ALE JAJA!!!!
JA PITOLE !!!!!

Ostatnia edycja:
Aniu gratulacje ogromne!!
Jestes szczesciara :-) Urodzilas Marysie... coreczke :-) bo ostatnio to sami chlopcy sie rodza, bynajmniej wokol mnie :-D oby rasla zdrowo i silnie i obyscie szybko do domku wrocily.

Kamlotka Tobie zycze wytrwalosci i oby Oliwka szybko stanela na nogi. Dbajcie o siebie i glowka to gory! To minie.

I wszystkim chorym maluszkom zdrowia! TRzymajcie sie :tak:

Aniu kochana

GRATULACJE!!!!!! Niech zdrowo rośnie Wam MARYSIENKA:-):-):-):-):-)
Normalnie ale sobie wyczarowałaś ten poród:-)

Kamilko, biedna moja synowa tyle się nacierpieć:no:
Dużo zdrówka dla WAS:-)

I dla Wszystkich Lipcówek i dzieciątek naszych

Kamcia a jednak rotawirus.. Ech wiem co przeżywacie. Tyle że my 10 dni w szpitalu byli, bo mały miał bardzo złą gazometrie i cały czas na kroplówkach. Zdrówka kochana zdrówka dla was! I trzymajcie się ciepło!!

No Ania faktycznie wykrakała sobie ten poród. Jak chciała tak zrobiła :-D Zosieńka będzie miała kumpele do zabawy, a jak będą nastolatkami to dadzą mamusi w kość :-D:-D:-D:-D
Normalnie jak tylko dostałam smsa od Ani tak w sekundzie wam napisałam :-D No i gratulacje Ani też przesłane :-p

reklama
Witam was :-)

Dmuchawiec nie ma to jak dobry plan, i to taki który daje się zrealizować i to w terminie :tak: Aniu gratuluję drugiej córeczki, buziaki dla was, mam nadzieję, że szybko wrócicie do domku i pochwalisz nam się Marysią !!!!!!
fioletowa - o fasolce to nie wystarczy myśleć, tylko trzeba działać :tak: a może zrobisz sobie taki plan jak Dmuchawiec i wykonasz go w 100 % , co??
Patra wiem jak się czujesz, bo mnie taka przypadłośc dopadła w ostatnie dni października, też tak źle to się nie czułam nigdy, mam nadzieję, że jednak szybko wrócisz to pełnej formy,
Niutka STO LAT !!!!!!
Ewa i jak poczki wyszły?? co rodzinka powiedziała?? i z któego przepisu robiłaś??
Olcia a jak tobie pączki wyszły?? smaczne??
Maylaszku zdrówka :tak:
Kamlotka odeśpij kochana, bo faktycznie nockę miałaś nie ciekawą, zobaczysz jak mała odeśpi to też będzie inaczej

Ostatnia edycja:
Do góry