reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Aniu u nas w Gliwicach można starać się o dofinansowanie z PUP na kierunki

Ehh... a mojego wybranego kierunku nikt nie chce mi sfinansować :-( :-)

reklama
Ewcia- gratuluje decyzji!!!! super:-) Chyba żadna z Dziewczyn nie ma wątpliwości czy Ty dasz radę:tak:No pewnie, że tak.

A powiedz Ewcia, jakie warunki trzeba spełnić, żeby skorzystać z tego dofinansowania? Trzeba być zarejestrowanym w PUP w Gliwicach? Kurcze, bardzo fajne kierunki.... Ch ętnie bym się wybrała.

Aniu- a Tobie zazdroszczę teścia:-) Fajnie, że masz teraz na końcówce pomoc. I zobaczysz szybko zleci i niedługo będziesz miała wszystko za sobą i ułożysz wszystko po swojemu:tak:

Patra- to objawy macie takie jak u nas. U nas to ewidentnie zęby. Ale zaczęło się od kataru i kaszlu. I też wyglądało na choróbsko. Życzę Wam żeby jednak zęby...

No faktycznie fajne kierunki, chociaż mnie by nie interesował konkretnie żaden właściwie wszystkie już mam w ramach mojego wykształcenia:tak:No poza zarządzaniem oświatą. Bo ja jestem pedagog specjalny terapeuta. Chetniej zrobiłabym sobie cos, co by mi dawało jakieś dodatkowe uprawnienia.

A tescia naprawde mam fajnego. Szkoda tylko, ze jakos tak z Zosia kiepsko mu sie bawi.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny! Witam się już z nowej chaty. Ale żeście naprodukowały, nie sposób odpisać każdej. Jak trochę ogarnę forum to się odezwę! Buziaki dla wszystkich!

Olcia kryteria są takie
Powiatowy Urząd Pracy w Gliwicach i w Zabrzu oraz Gliwicka Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości zapraszają osoby:

• bezrobotne, poszukujące pracy
  • pracujące powyżej 45 roku życia i chcące się przekwalifikować

i ja się odzywam dzisiejszego dnia,
mała już śpi więc mam czas,

Ewa gratuluję decyzji o studiach :-)
tralalala gratuluję w końcu wykończenia nowego lokum :-)
Dmuchawcu już niedługo ci zostało, więc nim się obejrzysz to już będziesz miała drugie dziecie przy sobie i będziecie razem z mężem cieszyć się opieką nad maluszkami i robić wszystko po swojemu :-)

Kamlotka -25 :szok::szok::szok: u mnie było "tylko" -19 rano a teraz jest -13 więc pewnie jutro mróz też nie odpuści:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ja już mam dośc tej zimy i chce wiosnę !!!!!!!!!!!!!

Dokładnie Adudzku, ja też mam dosyć zimy, ta pogoda strasznie mnie przygnębia :cool: No a mróz niezle dowalił dzisiaj u mnie:sorry:
Moja Mała też śpi

---------------------------
Właśnie biszkopt piekę do milky way'a. Znając życie i tak mi nie wyjdzie :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!

A Wy gdzie? Na spacerkach? U mnie znowo słonko ślicznie świeci, ale z Młej kaszlem to nici z dworu, no i sama nie wiem czy z nią iść do lekarza? Bo często nie kaszle, no i pewnie dostaniemy syropy nie inne niż mam w domu

Odmeldować tu się po kolei

==============================
To dopiero 10, a moję Dziecię już śpi, nie wiem jak do wieczora wytrzyma, poszła tak szybko bo obudziła się po 6, a tak to potrafi nawet o 13 iść na drzemkę

Ostatnia edycja:
Do góry