reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Jak już weszłam na bb, to coś ciągnie, żeby wejść znowu :-)

Stopi- moje przejścia i tak nie mogą równać się z Twoimi;-) Ty i Lenka to dopiero miałyście przygody. No właśnie doczytałam o oczkach Lenki. To kiedy macie tomografię?
A co do mnie i małej fasolki, to już jest ok. Wiadomo, że oszczędzać się mam cały czas, ale jako tako nie ma zagrożenia. A oszczędzać się, hmm łatwo powiedzieć lekarzowi, ale wiecie jak to jest z naszymi szkrabami.

Dmuchawcu- mi też podobają się raczej tradycyjne imiona. Ale jestem w kropce jeśli chodzi o naszego maluszka:confused:

Vioreczka- super, że z Tosią jest dobrze. A o blizny się nie martw. Jak wcześnie zaczniecie smarować, to może będzie mało widoczna. A Ty się oszczędzaj, jeszcze możesz trochę poczekać:-)

Justyś- nie zamarzło Ci to pranie?

Ja w ogóle prania nie mogę robić. Nastawiam tylko pranie, a rozwiesza mąż. Bo jak wącham te zapachy proszków i płynów to mam taki kolor:happy2: i kończy się wizytą w wc.

Kończe bo jakiś sapiący stworek wisi mi na szyi. Ała...

reklama
Witam wieczornie

Byłam u mamy, wróciłyśmy koło 19 i Mała już śpi od 20, także luzik.... Dziś znowu sama na noc, a T na jakimś zjezdzie emerytów jest, także nie będzie wyliczać jak to ja długo siedze przy kompie :shocked2:

Wkońcu nasze Dwupaczki się pojawiły....

Olcia no to miałaś trochę przejść ostatnio, ale dobrze że już po wszystkim. Trzymaj się i oby teraz już wszystko układało się po Twojej myśli
Vioreczka jeszcze tak 3 tyg i już spokojnie będziesz mogła się rozpakować :-) A dla Dzidzi już wszystko gotowe?
Justysia i jak pranie? Nie połamało się ;-):-) U nas nie spadało dzisiaj mniej niż -8, rano było nawet więcej, ok-10.
Brzoskwinko dzisiaj też czuwasz na straży nocnej?:-) Ale kacyka jutro nie życzę:no::-D

ja włączyłąm m jak miłosc ale nudy jak zawsze.. pozniej na c+ włączę.. ostatnio trafiam na dobre filmy :-)

i wgl mam misję, szukam wózka parasolki dla mojego rozbójnika :-D

Zawsze to jakieś zajęcie :-) Ja tv oglądam na ekranie od komputera, dlatego zaglądam raz tu a raz tu, ale że w tv nic nie znalazłam, a c+ nie mam, to może jakiś w necie obejrze. Narazie obstawiam Burleska

Burleska?? yyyy co to :>

jakie Wy macie wózki? jakie polecacie? zasięgam wszędzie opinii bo nie wiem co wybrać :/
teraz mam coneco flash, ale Adaś robi się za ciężki i gorzej mi się jeździ tym moim czterokołowcem...

Chyba widziałam reklamę tego filmu jak ostatnio byłam w kinie na weekendzie (fajny film) Co do wózka to nie pomogę, ten co mam to nawet nie wiem co to za firma, a poza tym i tak mi nie odpowiada

cześć lipcu :-)
ja jak zwykle mam dla was czas, dopiero jak małą położę spać, pisałam wczoraj posta i dziś widzę, że chyba za szybko się wylogowałam, bo po poście ani widu ani słychu, więc jeszcze raz spróbuję coś dziś naskrobać,

po pierwsze spóżnione życzonka z okazji rocznicy ślubu dla Patrycji, miłości i zadowolenia z życia,
Brzoskwinka mam nadzieję, ze wam się jakoś ułoży, i że wasze małżeństwo przetrwa te trudne chwile i później będzie już tylko lepiej, jak będziecie razem na codzień to na bieżąco można sobie wiele rzeczy wytłumaczyć
Justysia mam nadzieję, że noga za mocno nie boli
Dmuchawcu oszczędzaj się kochana, i nie martw się na zapas, zobaczysz Zosia pewnie wszystko ładnie zniesie, a tata i dziadek dadzą sobie z nią radę
No i Olcia się w końcu odezwała, trzymaj się dzielnie, i mam nadzieję, ze już żadne przygody to porodu ci się nie będą przytrafiać, po tych przejściach topewnie na L4 jesteś co?? czy jednak dalej pracujesz??
Vioreczka tobie też już tylko spokojnego oczekiwania na poród życzę

widzę, że dziewczyny dziś do straży nocnej już zasiadły, ale tak na sucho ??
a może polecicie jakiś fajny film?? bo ja też nie mam na co patrzeć, a jak się wykąpię to warto byłoby coś zobaczyć, bo jak nic nie będzie to pewnie wcześniej pójdę spać, coś się ostatnio w ogóle wyspać nie mogę, i cały czas chodzę taka strasznie przemęczona, że :szok:

właśnie sobie uświadomiłam, że tego posta prawie godzinę pisałam, :confused::confused::confused: ehh to przemęczenie chyba już za bardzo daje o sobie znać

reklama
ja jednak piwko otworzyłam :-D hehe a potem poszczę.. muszę zacząć w końcu odchudzanko :p

Adudz ja też mam nadzieję, że się ułoży.. ale co boli to boli hehe faceci...

Do góry