reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej Dziewczyny!

WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM 2011 ROKU DLA WAS, WASZYCH RODZIN I TYCH NAJMNIEJSZYCH STÓPEK:-):-D

Wybaczcie za ma nieobecność...
ale w związku z tym chciałabym żebyście wybrały MODERATORKĘ między sobą. Dziewczynę, która jest na bieżąco na wątkach.
Ja ostatnio mam spore zaległości(powody bardzo osobiste:-:)zawstydzona/y:), Stopi dość dużo w rozjazdach.... dlatego poproszę o 3 osobę.
Mam swoje typy ale.... chcę żeby propozycje wyszły od Was:):-):-)

reklama
Ania lub Ewa, one się nadają najlepiej :-):-):-)

i ja się witam w końcu. U nas wszystko ok, tylko ja mam doła. Upatrzyliśmy w końcu mieszkanie, boskie tyle że do remontu, ale po remoncie byłaby chata marzeń. No i taniocha bo tylko 135 tys za 54 m. Niestety dziś się w kilku bankach dowiedzieliśmy że od 23 grudnia tak się zmienił warunki udzielania kredytów że nas po prostu nie stać wg nich i nie mamy zdolności kredytowej. A jeszcze 3 mce temu mogliśmy wziąć 180tyś, teraz max 135, a my chcieliśmy jeszcze ok 15 tys na remont. I lipa o mieszkaniu mozemy pomarzyć bo jeśli wg nowych zasad stać nas na chate za tak śmieszną cenę, to ja w życiu nic nie kupię. Ale oczywiście przy ratach stałych mogę wziąć aż 180 tyś. Idioci :wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no::wściekła/y::no:

Witam się wieczorowo :-)

Beatko ale o tych kredytach to dość głośno w telewizji było, już całkiem dawno o tym trąbili, że będzie dużo gorzej z kredytem, no i teraz ponoć trzeba mieć jakiś (chyba całkiem nie mały) wkład własny, dużo dokładniej mają też sprawdzać zdolność kredytową

a jeżeli chodzi o moderatora to ja bym chyba też stawiała na Anię albo na Ewę, one w sumie najczęściej się tu pokazują

Alusia ale te 11 godzin to chyba nie codziennie, co??

Annie fajnie, że w przedszkolu wam się podobało

miłego wieczorku

HEJKA MOJE KOCHANE.
JA tak szybko i w skrócie .Małż mój ma wolne wiec korzystam i sie nie odzywam za co serdecznie przepraszam i postanawiam sie od poniedziałku poprawić .:tak::tak::tak::tak:
Aniu nawet gg nie wlanczam jak cos to wieczorem i to chwile.

Jula jest coraz wiekszy łobuz i nie mam pojecia skad on tą energie bierze i z dnia na dzien wymysla nowe rzeczy.

A kalo jak KALO ,mądruje sie bardzo ,zastanawiam sie czy te4 lata maja cos z tym wspólnego.

My zdrowi tzn,kalo jeszcze kaszle po chorobie ,ale mowila ,ze do 3tyg moze kasłać,no i toma meczy katar co róż cos bierze ,ale nie bardzo pomaga.

przez te dni bylismy pytac sie o kredyt w dwóch bankach i no wlasnie BEATKO nam w pko malejacego nie dadza przy 2,600 na 20 lat 80tys. bo tyle musi byc wypisane.
A w kredycie dostaniemy malejace i równe ,jakie chcemy:tak:;-).
I mniejsze zarobki wiec wiadomo który ,nie ma promocji ale mozna negocjowac prowizje.
Tylko wiecej załatwiania.:tak::-(

męzus zrobił kawke wiec mykam nie myje sie bo przyjechalismy z basenu.
Uwielbiam wode zrobiłam 12 basenów,ale co za duzo to nie zdrowo jeszcze sie roztopie. ;-)

NIUTKA DZIEKI ZA ODZEW BO MIAŁ CI PISAĆ .

Aniu pewnie wybrałaś ,ale ja też bym wybrała chico.

AGA jeszcze nie wróciła,albo wróciła i ma dosyc Polski:-D:-D:-D!!!!

Iwon szkoda ,że nie mozesz kontyunowac moderacji ,ja głos pozostawiam Tobie.
Obojetnie Kogo wybierzesz i tak bedzie SPOX!!!

EWA jak zdrówko.
???????????????????????????????????

DOBRA LECE !
3-majcie się BABECZKI !!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

oj, to herbatka ,nie kawka .
Ja chcialam kawusie.:(

Hej kochane:-)
I ja zagladam z podkulonym ogonkiem i przepraszam ze tak żadko piszę:zawstydzona/y:
Kamlocia kup w aptece tabletki Thiocodin,ja jak płuca wypluwałam to o wiele bardziej mi pomagały niz syropki bo one wszystkie na mnie nie działaja.Powinnas je dostac.
Dmuchawcu jak dla mnie tez chicco.
Iwon ja tez głosik na Anię oddaje, tylko nie wiem jak ona sie czuje na siłach bo Jasio tuż tuż:tak:
Kochane padam na ryjek wiec wszystkim nie skrobne niestety.Od niedzieli smoczkowy bunt,mały nie chce bez niego spac a samo zasypianie to masakra jakas,w nocy nie chce z powrotem zasnąc,nie pomaga noszenie,wije sie jaz zmijka,kopie mnie,jak bym wiedziała przez co bede muiała przejsc to dała bym spokój jeszcze kilka miesiecy ale jak sie juz raz porwałam to musze przecierpic dzis nocka była juz lepsza ciekawe jaka przedemna.
Mam w domu małe przedzkole dzieci szwagra 5,6 i 8lat prawie mają normalnie masakra,rozpuszczone jak djabli oszalec idzie.
BUZIACZKI:-)

reklama
No to ja dziś jako pierwsza mówię Dzień Dobry :tak::tak::tak:

mi Monia dziś zrobiła pobudkę ok 5.30 więc się nie wyspałam, ale już chodzi zmęczona więc pewnie niebawem pójdzie drzemać, to może i ja chwilkę odpocznę

u mnie niby ciepło bo ok 2 st na plusie, więc plucha okropna i w ogóle jakoś tak szaro i buro za oknem, mam nadzieję, że później się pogoda poprawi,

nic idę spróbuję małą położyć, może pójdzie podrzemać,

udanego weekendu życzę

Do góry