reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ho ho ho
widze weekend zaczął się juz na dobre pustki pustki i jeszcze raz pustki-fajnie
a ja do robotki sie szykuje wiec u mnie weekend byle jaki, adulka w miare spi o 24 tylko mleko i przerzucilam ja do łóżeczka i jeszcze spi tyle ze sie wierci co mnie wkurza bo ja spie jak mysz pod miotłą.Czy wasze dzieciaki tez sie rozkopuja i spia bez kołdry ja poprostu juz sama nie wiem czy ja grubiej ubierac czy non stop przykrywac???
moze zajrzepozniej znaczy sie wieczorem-czy tylko bedzie po co tu zagladac- jak adula spac pojdzie :)

papa

reklama
daisy ja śpie tak samo jak Ty, czyli z 2-3 razy idę ją nakryć. Ubieram na noc teraz body na krótki plus piżamka na długi i skarpetki lub pajaca. Ale ona i tak się wierci przez sen niemiłosiernie i rozkopuje. Najbardziej mnie przeraża to że ona śpi z kołdrą na buzi, uwielbia to , bo się w ten sposób wycisza jak ma zakrytą buźkę i zasypia. Tak więc przy okazji sprawdzam czy oddycha, wiem wiem że to głupie ale już tak mam.

A tu faktycznie pustki...
Ja w pracy zamarzam, masakra mam 13 st a jeszcze zimy nie ma. Chciałabym pracować w urzędzie, tam to w krótkim rękawie zimą można chodzić tak jarają :d

Witam piękne panie ;-):tak::-D

My właśnie z zakupów wróciliśmy. Wczoraj i dziś szukaliśmy kombinezonu dla Toma. W jednej hurtowni dziecięcej w gliwicach jest jeden który się nam podoba, choć kolor mógłby być inny, ale dostawy kombinezonów już żadnej nie będzie. W Zabrzu w hurtowni Viki nie ma nic ciekawego. Wogóle nie było co tam mierzyć Tomkowi. Dzisiaj byliśmy w Decathlonie, ale tam jeszcze wogóle nie ma zimowych kombinezonów. Będą w połowie października i zanim je przywiozą to już wykupią ten co w Kai nam się podobał :no:

Przy okazji zamówiłąm też tą firaneczkę do kuchni... tylko nei wiem czy wioski z niej nie zrobiłam :baffled: bo pani pwoiedziała, że dobrze by było z lamówką, a nie tylko podwinięty woal, no i Tomek mi doradził, żebym wzięła zieloną lamówkę... zobaczymy co z tego wyjdzie. Do tego nei 3 panele, tylko 4. 2 dłuższe po bokach i nieco krótsze w środku. U góry ma mi zrobić jeszcze taką falbankę (też z lamówką)... ehhh zobaczymy w piątek :-D

Miłego weekendu!

a ja sie jako pierwsza witam w niedziele...pogoda u nas beznadziejna
wczoraj kupilam malemu kurtke na zime...i tu do E_MAMUSI...pytalas jaki rozmiar..ja wzielam mu na 92 i jest dobry!! takze bez mierzenia sie nie obejdzie...

spadam na silownie :) potem zajrze co u was---
PS. Joniemu coraz lepiej idzie chodzenie :D

Witam Laseczki.....

Dziękuję, w pracy ok, wyjaśniła się sytuacja w pracu z tą moją koleżanką i też już ok, poprostu w biurze znowu babka naściemniała :no: Brak słów :crazy: Samopoczucie ogólnie dobrze, tylko na samą myśl że T mi Małą pilnuję, a nie moja mama to aż mnie skręca :wściekła/y:

Weekend minął oczywiście szybko, tym bardziej że w sobotę też pracuję, od 9-13. Wkurza mnie też to ile będę dostawać wypłaty, bo zaczynam od tego co na samym początku, a jak odchodziłam to miałam więcęj po podwyżce, a teraz znowu mniej. :wściekła/y::wściekła/y: i do tego nie wiadomo czy wogóle będę miała wolną sobotę (wprowadzono je po moim odejściu) i podobno nie dają odrazu tylko po pół roku pracy. Traktują mnie w biurze jakbym pracowała jako nowy pracownik :no::wściekła/y::crazy:

Dzisiaj kupiliśmy Małej buty na zimę i takie do chodzenia po domu. Njpierw chciałam z Bartka na zimę, potem stwierdziliśmy że na zimę kupimy w CCC, bo i tak za wiele w nich chodzić nie będzie, bo albo sanki, albo wózek... No nie wiem, może zle myślę i wybrałam te lepsze z Bartka do chodzenia po domu i wtedy na wiosnę kupi się też jakieś lepsze. No i w sumie za jedne buty z Bartka na zimę mam teraz dwie pary.

Beacia już chciałam gratulpwać mieszkanka ale pózniej doczytałam o zmianie decyzji, skoro uważacie że tak będzie lepiej to pewnie tak jest, czeka na Was inne, lepsze ..... :tak:
BeatkoZ no faktycznie teksty teśców są rozbrajające :no:
Ada trzymaj się kochana, ale tak jak pisała Justysia to też jego Dzieciaczki i powinien "dawać" bez większych problemów i bez myślenia że jesteś na jego łasce. Ja bez pracy też przecież siedziałabym tu za darmo :no: Także on nie ma nic lepszych tekstów :no::crazy: Ach, Ci faceci....

Kończę Dziewczynki, bo oczka mnie już bolą, do tego dzisiaj tak długo z Gdańska jechałam pod słońce że to też swoje zrobiło, głowa też pobolewa, ach starość nie radość :eek:

reklama
Do góry