daisy26
Fanka BB :)
hej jesli chodzi o antykoncepcje to oczywiscie sa dwie strony medalu.... jedna oczywiscie ta zla czyli choroby zakrzepice guzy itp.a druga to np. w mojej rodzinie siostra majac 15 lat wykryto u niej torbiel na jajniku wycieto okazalo sie oczywiscie po histopatologi ze nie szkodliwy byl torbiel a po 2 latach znowu sie odbudowal i znowu w wieku 17 lat miala operacje od tamtej pory czyli przez 4 lata lyka tabl.rozne i rigevidon szedl i yasmin a teraz yasminnelle i torbiela nie widac wiec jesli ma to pomoc to wole zeby sie trula niz przechodzila co 2 lata operacje....
ja bralam anty od 17 roku zycia!(1999) i nie przytylam i nic mi nie bylo oczywiscie nie palilam fajek i nie pilam od 2005 juz nie biore i tez mi z tym dobrze wazne zeby tu do Alusi zachowac troszke umiaru i rozsadku przy stosunku a nie jazda na rzywioł i jakos narazie Adulka bedzie jedynaczka
pozdrawiam
ja bralam anty od 17 roku zycia!(1999) i nie przytylam i nic mi nie bylo oczywiscie nie palilam fajek i nie pilam od 2005 juz nie biore i tez mi z tym dobrze wazne zeby tu do Alusi zachowac troszke umiaru i rozsadku przy stosunku a nie jazda na rzywioł i jakos narazie Adulka bedzie jedynaczka
pozdrawiam