reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

WItam i ja

O cicho, chyba słońce zagląda do okna, idę szybko pralkę wstawić

hehe, ja już czekam aż mi odwiruje, tylko mam nadzieję, ze nie skończy się jak wczoraj, że ledwo co wystawiłam na balkon to musiałam z powrotem zbierać do domu, bo zaczynało lać, ale dziś i u mnie trochę słoneczka widać, więc mam nadzieję, że mi zdążą małej ciuszki wyschnąć

reklama
Oj Iwonko widzisz sama że nie można takich rzeczy tu nam pisać bo to się tylko kopniakiem może skończyć :-D:-D;-);-)

Adudz to życzę nam słoneczka, bo pranie musi schnąć i wszystkim nam życzę wymarzonej pogody :tak::-)

Aniu ty się tak nie denerwuj, bo w twoim stanie to niewskazane:-p:-p:-p
a soczek dobrze ci zrobi, ja oczywiście już kawkuje, więc zapraszam do przyłączenia się,
kamlotka mam nadzieję, ze faktycznie to pranie mi zdąży wyschnąć, bo wczorajsze stało cały dzień w domu i dopiero je zdejmuje, a nie lubię jak mi pranie w domu schnie, bo suszarka za bardzo podoba się małej i co chwilkę przy niej próbuje się wspinać i ciągle ją na siebie chce przewracać

dmuchawcu to spia razem :-D niby powinnam sprzatac ale tak mi sie nie chce... tez by mi sie tu kopniak przydal... a tymczasem sobie odpoczne :-) to zdrowko :-D

Annie a nie za wczesnie oni spia razem?:-D

Mnie tez sie nie chce brac za nic konkretnego, a chociaz ubrac by sie wypadało, nie? Ostatnio mam zwyczaj chodzenia w koszulkach nocnych do południa.

Robótki tez mam dzis sporo. Malowałam wczoraj anioły, musze je polakierować, wysuszyc i przykleic na deseczki:tak: Poz aym dzwonił do mnie wczoraj ksiądz z mojej parafii:tak: ten kolega mój. Organizują festyn, z którego dochód przeznaczony jest na wyprawki szkolne dla dzieci z ubogich rodzin. I poprosił mnie, zebym załozyła swoje stoisko i sprzedała charytatywnie cośtam. I mam zamiar polepic takie mini- aniołki, zrobic kilka kartek, upiec ciasteczka i namalowac cos na kubkach. Festyn 15tego sierpnia.

Willsonka a żłobek masz prywatny czy tzw. państwowy??
I ile płacisz?
Jak można wiedzieć:-)

Aniu ja bardzo przepraszam za swoja częsta nieobecność.... Ja Was bardzo namiętnie podczytuje ale właśnie ze względu na Wasze doskonałe porozumienie mnie nie wypada wciskać się z tematy.

Mała jest w państwowym żłobku. Płacę stałą opłatę 115 zł plus 5 zł wyżywienie za każdy dzień ( 4 posiłki dziennie) czyli w tym miesiącu jedynie 225zł Musze dać im pampersy i chusteczki nawilżające no i ubranka na zmiane. A kosmetyki itd w cenie. Żłobek czynny od 6,30 do 17.

Ostatnia edycja:
Własnie wskoczyłam w ciążowe portki:tak:

Co prawda mieszcze sie jeszcze w swoje normalne, ale mi niewygodnie i ściskaja brzuszek jak siedze. Więc stwierdziłam, ze co sie bedę męczyć? I teraz jest super:tak:

reklama
Aniu miłego spacerowania,
bo jak wrócisz to ja już pewnie będę w pracy
ja też pomału uciekam przyszykować się do pracy i pewnie zaraz mój brzdąc się obudzi i będzie krzyczał jeść, więc do wieczorka
papa

ps.Kamilo u mnie wyszło piękne słońce i niebo się rozjaśniło więc mam nadzieję, że i u ciebie pogoda dopisuje

Do góry