reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

No Stopi masz racje, chyba mam złote dziecko, heheheh:-D:-D:-D
a co najdziwniejsze, to ja potem w szkole znalazłam w nogawce od spodni tez 1 Grosz:szok::szok::szok: czyzbym miała jakąś fortunę wygrać??? Tylko ja w nic ie gram:baffled::baffled::baffled:

A tak w ogóle, to nie wiem czy nie bede musiała wrócic do pracy za m-c, jutro moja managerka odchodzi z pracy, dostała lepsza propozycje w innym banku, i pierwsze bedzie konkurs na Managera sposród nas, no i jak jedna wskoczy na managera, to będą potrzebować jednej dziewczyny, wiec moze bym wskoczyła, bo tak jak kogos przyjmą, to raczej nie mams szans potem wrócić w październiku, tylko nie wiem kto by sie miał zając Filipkiem, myslimy nas szwagierką, ale zobaczymy:nerd::nerd:
Ale powiem Wam szczerze, ze chyba bym już chciała wrocic do ludzi:-D Zwłaszcza,ze złozylismy oferte przetargowa na działkę, i czekamy, bo może lada dzien przyjdzie decyzja,ze działeczka jest nasza:-D:-D

Kamilko, a jak wyjazd sie udał? Jak z męzem? A Oliwka pewnie stęskniona

Beatko wspołczuje laparoskopii i tego nie jedzenie czekolady:szok::szok::szok::szok: to chyba bedzie najciezsze, ale pozytyw z tego bedzie taki,ze na pewno zachowasz piękną figurę

Ewciu, a moze to ząbale, na zabki podobna kupki luzniejsze sa, u ans tez ostatnio troche rzadsze, apetyt mniejszy,ale zębów brak:baffled:

BeatkoZ, gratulacje dla Marisski,!!!! To teraz sie zacznie na całego wedrowanie:-D;-):-D

reklama
MAYLAH to teraz masz ciezka decyzje do podjecia w sprawie pracy!!! Trzymam kciuki, za sluszna decyzje

EWA spokojnie jak tak jest, jeden dwa dni to ok. Moja jedengo dnia od marchewi zaczeka taka kupe robic -taka jajeczna :-) Nastepnego dnia bylo juz ok. I tak jak pisza dziewczyny - na zabki kupa moze taka byc.

BEATKO zdolna ta Twoja corcia!!!!!!!! gratki!!! Oj a Tobie wspolczuje nie jedzenia czekolady!!!! ja codziennie min, jedna tabliczke msuze zjesc!!!!!!

Nie no kobietki ale tłumy;-)
Witam serdecznie po majowym weekendzie.

Maylah ja nie życzę 5-złotówek bo są zbyt duże, ale 10groszówkami...... się uzbiera, no i jeszcze papierkowe mógłby Wam wyprodukować;-) Trzymam kciuki za pracę.
Beatko dasz radę bez czekolady. Zdrówka przede wszystkim:tak:
Stopi coś tu kancik chyba mały z tą tabliczką czekolady:-)
Ewa na ząbki może być:tak:
Viev zdrówka:tak:
Willsonka, Kamlotka gratki udanych wypadów majówkowych:-)

Ja idę umyć gary i prysznic i lulu. Dobranoc kobitki:-D

GABIAZ uwierz,ze tak.... sama sie dziwie,z moge teraz tyle slodyczy wcinac bezkarnie.... pewnie jak mala odstawie od cyca, to waga ruszy w gore... na to licze!!

A co tam słychać u reszty Mamuś i Lipczątek?
Asia, Anie, Agnieszki,Adusi,Beatki,Basi,Justysi,Iwonki,Patrysi,Madzi,Oli,Weroniki,Izy,Marty
i całej reszty?

Tęskno :*

Jak to możliwe że jestem pierwsza? :szok: Żadko mi się to zdażało....

W ogóle to witamy.... Mała śpi, pranie wstawione, na obiad krokiety z mięsem, a dla córci dziś wyjątkowo gotowy słoiczek, dam sobie na luz.

Nastawiłam się na czytanie, ale nie ma co za bardzo. :no:

Maylah wyjazd bardzo udany, tyle co udało nam się zwiedzic to zwiedziliśmy, ale zdecydowanie weekend był zbyt krótki :tak: Tam gdzie nocowaliśmy było super, widok z okna na zaśnieżone góry. Byliśmy w okolicach Kasprowego Wierchu, potem Krupówki, Słowacja, Kraków..... Fajnie, naprawdę warto było jechac, było to nam potrzebne. Oliwia chyba na początku nie chciała wieżyc że widzi rodziców, ale potem już z oczu zejsc nie mogłam bo krzyczała.
Jeśli chodzi o Twoją pracę to mam nadzieję, że podejmiesz słuszną decyzję, ale wynika z tego że chcesz wrócic do pracy, więc jeśli uda ci sie załatwic kogoś do opieki to zacznij już teraz. W sumie to 5 m-cy wcześniej niż planowałaś, więc rozważ wszystkie za i przeciw :tak: A i życzę tego papierka, na którym będziecie widniec jako właściciele działki :tak::tak:

beata26 współczuję tej laparoskopii i diety, ale wytrzymasz, dasz radę, czas szybko zleci.

To dom gdzie spaliśmy.

Załączniki

• dom.jpg
    dom.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 30
Kamlotka nocowaliscie w Murzasichlu? Normalnie Ci zadroszczę. Tak ogromnie kocham Tatry!!!!!!!! Jeszcze niedawno płakałam na widok gór (na zdjeciach):-D tak z tesknoty. Teraz jestem jakoś mniej płaczliwa:-D

Stopi ja juz sama nie wiem na co Zosia jest uczulona:baffled: Podejrzewałam mleko albo gluten, atu wczoraj dałam jej Ziemniaczkize szpinakiem z Bobovity i ja delikatnie wysypało na buzi- ten przecier ma w składzie sok jabłkowy:baffled: Może jabłko ja uczula?

Ide dziś do pediatry- zobacze co powie, no i okaże sie jak wyniki badań wyszły. Oby było dobrze. Mam jednak przeczucie, ze bedzie anemia - oby nie...

Znów jestem dzis samotna, bo mój oficer ma słuzbę:-(, w dodatku mam @, wiec jest nieciekawie. Jestem emocjonalnie rozbita- jak to przy @;-)

Ewa ja kdzisiaj kupy?:-D Mam nadzieje, ze nic poważniejszego sie nie dzieje.

U nas mleczko kozie robi furrorę. Bardzo Zosi smakuje. Porafi wypic na raz 210ml:szok: to jej sie wcześniej nie zdarzało. A jak widzi butelkę to aż się trzęsie. Tylko jak ja teraz wprowadze spowrotem modyfikowane:baffled:?
Najpierw kupiłam HA - W OGÓLE TEGO TKNĄC NIE CHCIAŁA!! I wcale jej sie nie dziwię, bo jest ochydne!:no: i śmierdzi!!!

I co jeszcze u nas? Jutro wyjezdżamy do Starachowic. Hurra!!!!!!!!!!! Muszę sie tylko spakować- niestety to nie jest moja ulubiona czynność:no:
Trzeci ząb nam wyszedł, a teraz idzie czwarty- juz go widac pod dziąsłem:tak: Jakoś u nbas te ząbki łagodnie wychodzą na szczęście.

Sciskam Was wszystkie, kochane Babeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzien doberek!

Jeszcze was nie nadrobilam, zostalo mi ok 50 stron ale to nic ;-)
Wczoraj napisalam dlugasnego posta ale mi go wcielo a potem internet zanikl wiec sie wkurzylam i zamknelam lapka do dzisiaj.

Wogole jakos dziwnie mi sie pisze na lapku ciagle cos mi przeskakuje albo znika wrrr :wściekła/y:

Ewa i jak sie party udalo? Co w koncu podalas i czy bylas zadowolona? A kupki takie raz za czas moga byc, nie ma sie czym przejmowac.

Adudz jak tam nadgarstek? Wybacz nie znalazlam informacji co ci sie stalo ani kiedy, ale moja ciotka miala tez straszne bole i ktorys lekarz z kolei zdiagnozowal, ze to od kregoslupa, od noszenia dzieci (Bole pojawily sie jak jej pierwsze mialo ok 5 miesiecy). Moze to tez ma jakis wplyw?

Dmuchawcu jak tam pakowanie? :-)

Beatko wspolczuje wizji dietki bez czekolady, ale pociesz sie ze bedziesz super lachon a ja bede sie toczyc :zawstydzona/y: Ale od tygodnia jakos sie bez slodyczy trzymam wiec damy rade :-) Pozatym tu wiecej dziewczyn na diecie wiec wsparcie duchowe napewno otrzymasz

Justysia gdzie jestes?

View zdrowka zycze dla Was

Ciesze sie ze sie wam majowki udaly, my mielismy krotka, bo tutaj tylko 1. byl wolny, ale i tak jestem zadowolona. U mnie na polu walki sie powoli uspakaja, jedno mieszkanko oddane, terazniejsze tez coraz lepiej wyglada wiec mam czas usiasc z kawka przy bb,co mnie niesamowicie cieszy :-)

Skleroza nie boli wiec koncze :-)

Czesc

Dziewczyny te co sa dwujezyczne jak Wy robicie z maluchami?? Od razu dwa jezyki wprowadzacie, czy najpierw jeden???????????

DMUCHAWIEC a moze ona poprostu reaguje tak teraz na sloiczkowe dania?? kto wie... jak moja miala zakazenie od tego,ze nie zmienialam pieluchy w nocy, ale to zakazenie bylo tylko przy testowaniu innych pieluch.. tak wiec kto wie moze sloiczki???? Moze jablko?? Sprawdz marchewke tez koniecznie, owoce... I zobacz gluten - dawaj jej przez 2-3dni dwa razy dziennie gluten, ale innych rzeczy nie wprowadzaj.
Trzymam kciuki,zeby anemii nie bylo!!!!!!

reklama
Stopi z tego co czytalam to najlepiej jak kazdy z rodzicow uzywa swojego ojczystego jezyka. Jezeli rodzice sa roznych narodowosci to najlepiej niech kazdy mowi w swoim, w przeciwnym razie lepiej nie mieszac dziecku. My uzywamy polskiego caly czas w domu, jedynie wsrod innych ludzi na miescie, w grupie, w piaskownicy itd to niemiecki, zreszta tam sie tez maly najczesciej naslucha. Mam nadzieje ze maly szybko zalapie o co chodzi, szczegolnie ze wsrod moich znajomych sa dzieci 2. 3. i 4 jezyczne i nie maja z tym problemow wiec mam same dobre przyklady. Sprytne male bestie:-)

Dmuchawcu powodzenia u lekarza zycze :tak:

Do góry