reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witajcie, nie do wiary nikt nic jeszcze z rana nie napisał ????

u nas noc ok, o 4 120 herbatki, o 6 180 mleka. Teraz Julka śpi, a ja idę pranie powiesić. Pogoda cudna, czyste niebo, ciepło także spacerek będzie dłuuuuuuugiiiii.

Ania ja też samotna, wczoraj Marek miał wykładu do 18 dziś do 17. Ale mam Julcię i Was !!

miłego dnia !!!!:-)

reklama
Cześć Kobietki :))
Dawno się nie odzywałam ale taka śliczna pogoda więc trzeba korzystać... ;)))
Co u nas? ;) Pytałam jak odzywczaić Jasia od picia w nocy i żeby mi spał i wiecie co ... tylko jedną noc krzyczał i to tylko 30minut a potem spał do 8 :)) i teraz od 4 dni śpi od 20 do 8 rano z przerwą o 5/6 na mleko :D tak więc dziękuje bo gdyby nie Wy to pewnie bym się nie skusiła spróbować ... ;))
A więc jestem wyspana, szczęśliwa i moje dziecko też !! :))
A co jeszcze to Jasio jest chory ;/ strasznie kaszle bo coś mu siedzi na oskrzelach :( no ale juz jest niebo lepiej niż w piątek ... ;))

Cześć!

Właśnie wróciłyśmy z kościółka i spacerku:tak:
Zosia jescze spi.

W nocy spała bez żadnej pobudki:-)
Ja sobie obiadek grzeję i zgrywam zdjęcia bo juz się troche nazbierało:tak:

Miłego dnia!

Cześć Kochane!
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Smutno mi i tyle.........:-( Jestem samotna straszliwie. Dobrze,ze chociaz mam neta i Was....
Ide chyba spac...Dobrej nocki!

samotna??? Ty??? A co ja mam powiedziec..... hehehe czasem mi tak brakuje odezwac sie do kogos... dobrze ,ze mam znajomych i rodzicow ufff :-) I Was!!!

Hej
Jestem w podłym nastroju. Rozeszłam sie z mężem. Przed ślubem powieżyłam mu moją tajemnicę, nie mógł tego nikomu powiedzieć, a wiecie co zrobił? Nachlał sie dzisiaj i wszystko powiedział mojej mamie!!!! (nie obawiajcie się, nikogo nie zabiłam, ani nic z podobnych rzeczy)
I co Wy byście zrobiły na moim miejscu? Oczywiście na to złożyło sie wiele innych spraw, nie wytrzymałam, jestem u mamy a on u siebie, znaczy u mamy swojej, bo tam mieszkaliśmy, ale to na pewno pamiętacie.
To koniec! A on do mnie zadzwonił ze służbowego i martwił sie jedynie o tel bo sie popsuł. Paranoja poprostu! No i dostał2 razy w pysk i juz szkoda słów!
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::angry::angry::angry::angry::angry::no::no::no::no::no:
:-(

ojojojoj kamlotko nie wiem co powiedzieć. Widocznie sprawa jest gruba i bardzo ważna dla Ciebie. Nie będę nic doradzać bo nie mam doświadczenia w takich sprawach choć na ust ciśnie mi się żeby nie działać pod wpływem emocji i chwili choć pewnie dla Ciebie to trudne i chwilowo niewykonalne. Trzymam kciuki za pomyślność, że wszystko dobrze się skończy. Ściskam Cię mocno :tak:

A ogólnie dzień nam zleciał na działce u siostry M. Lecę do łózia bo czeka tam na mnie Gra anioła, M niestety pojechał do pracy.
Słodkich snów

Dobry weczór!
Miałam nie wchodzic ,ale niechcący mi sie klikło !
JA tylko na momento;
Kamilko odpisze CI jutro choc nie bardzo wiem co.
Przemyśl na spokojne te ZA i PRrZECIW i rób co CI serce mówi.
Narazie tyle :-(.
tule CIE OGROMNIAŚCIE MOOOOCNO!!!

ABUDZIKU DZIĘKI W IMIENIU MAŁEGO GLONKA!
MONI TEŻ MNUSTWO BUZIAKÓW ŚLEMY!!!

DOBRANOC .....

Cześć dziewczątka. Ja na chwilkę.
Nie za dużo piszecie- ale pogoda ładna więc wszyscy korzystaja ze słonka:)

Dmuchawcu porzuc smutki i samotność.
Kamlotka przemyśl sobie jeszcze wszystko na spokojnie. Trzymam kciuki za trafną decyzje.

Małym jubilatom gratki, i już niedługo roczki nam się posypią...... :)

reklama
Cześć kobietki!

Ja jestem dzis załamana od rana. Moje dziecko znów ma całą buzię w krostkach. Do tego pod kolankami i na szyi ma suche różowe plamy. Czy to mozliwe, żeby tak późno objawiała się skaza białkowa? Ja juz nie wiem o co chodzi:-(

W dodatku odparzyło jaj pupę:angry: Dlaczego- nie mam pojecia, kupe robi na nocnik i nie miała przemoczonej pieluchy:-(

A z informacji dobrych - mój maz wczoraj wrócił:-):-):-):-):-):-) i mieliśmy fajny wieczór i pół nocy;-)

Dobrego dnia, Kochane!

Do góry