reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

U mnie niestety słoneczka nie ma:-(
Ale humorek o niebo lepszy.
Kawke chetnie wypije, własnie koncze jesc i ide zaraz zrobic:tak:
A co do temperatury, to u nas -3 narazie.

reklama
no to pewnie już kawkę pijesz, ja od razu zaparzyłam większy dzbanuszek, co by nie musieć co chwilkę robić

i położyłam teraz swoją małą do łóżeczka,może teraz przyśnie bo oczka już strasznie tarła, zobaczymy

hejka :-)
Jula śpi, po 30 min usypianiu czyli podchodzeniu i z pozycji stojącej kładłam ją a ona fik i znow stoi.
Tak jej sie stanie spodobało ze juz nawet siadać nie chce.

Noc masakryyczna, wstawałam z milion razy. Co sie przebudziła stwała na nogi i wołała mamamama , więc spałam az 2 h.

Słonko świeci to na sapcer pojdziemy moze sie dotlenię i będzie mi lepiej .

M ma szkołe do 18, jutro też. Więc weekend smutny.

W nd mam gości, bo w pon imieniny, to wole w nd zrobić.

Teściowa ma przeje... za to bujanie, od kilku dni nie moge małej normalnie uśpić, w pon czeka ją rozmowa. A M powiedziałą ze sie mnie troche boi bo ja ostra jestem. I dobrze :laugh2:

addaa Kacperka nie da się zapomnieć, oby szybko wrócił do zdrówka.

życzę wszystkim udanego dzionka i duzo słonka i ..... lepszego humoru niż wczoraj :-)

a wogole M stwierdził ze Jula ma lęk separacyjny czy jak to tam zwać. Bo beze mnie nawet na moment nie chce sama zostać. Kiedy jej to minie?

Witam sobotnio , o nocy wole nawet nie mówić , ale wiem dlaczego ! Mamy siódmy ząbek:-)
Może dzisiaj się już wyśpimy ,ja już po kawce i zabieram się za ciacho! Pozdrawiam i życzę miłego weekendu!

Witamy się i my :)

Dziś humorek lepszy bo mężulek w domku. Właśnie wybieramy się do sklepu wybrać farbę i tapetę do gabinetu. Mam nadzieję, że do wieczora dobry nastrój mnie nie opóści i tego też Wam wszystkim życzę :)

Do później laseczki!

hejka :-)
a wogole M stwierdził ze Jula ma lęk separacyjny czy jak to tam zwać. Bo beze mnie nawet na moment nie chce sama zostać. Kiedy jej to minie?

u mnie jest dokładnie to samo, jak mała jest tylko z tatą w domku to jest dobrze, ale jak ja już wrócę wieczorem z pracy i mnie zobaczy, to tata już nie istnieje, nawet wysiusiać się nie zdążę, bo już płacze, że mnie nie widzi,

mała spała całe pół godziny więc pewnie trochę później się odezwę, teraz idę budzić M i zrobić jakieś śniadanko, potem trochę posprzątać w domku a M na zakupy wysłać, a później na jakiś spacerek skoczymy, bo już jest 0st, więc moze jeszcze trochę i będzie jeszcze cieplej:-):-):-):-)

niutka z tą maścią to się nie spieszy, jak będziesz miała chwilkę to zrób to zdjęcie, a jak nie to się nie przejmuj

Hej ho!

O nocy nie bede pisac ;-) Ale teraz maly spi, ja tez pol godziny na kanapie sie zdrzemlam ale trzaskajaca sie sasiadka mnie obudzila...

Mam kawke i czekoladki, czekam na odwiedziny kobitek z BB :-D

witamy sie :)

Dzisiaj cala noc przespana i nawet sniadanko do lozka bylo...:szok::szok:

dan wstal rano i zamknal sie w kuchni..potem do lozeczka mi przyniosl sniadanko ..mniam bylo :)

NIUTA!! Gratulujemy zebolka !

i u nas zyc sie chce chociaz za oknem snieg spadl i dalej pada :)-dan w domu :tak::tak:

pijecie jeszcze kawusie?? to sie dolaczam :-):-)

Hejka Kobiałeczki,u nas słonko ale tez jeszcze chłodno,ale i tak sie troszke póżniej powietrzymy bo wczoraj sobie odpuscilismy spacerek.
Ada mam nadzieje ze niedługo wypuszcza was juz do domku,dzielna jestes dziewczyna.
Niuta sto lat sto lat,niech żyje żyje nam.Sorka ze spużnione:-)No i udanej imprezki.
Dmuchawcu mnie jak Alanek dziabnie tym jedym zębem to też niezaz schodze :baffled:On robi to celowo i obserwuje jaka jest moja reakcja,wiec próbuje zaciskac zeby bo jak tylko piskne to mały sie ze mnie rechocze i dawaj dalej gryżc.Może cie troszke pociesze z tym cycaniem u nas kilka dni temu było tak samo cycuś był fuj,ale nie było tak drastycznie bo do zasypiania doił,bynajmniej w nocy tez odmawiał a z rana chciał zupke na śniadanko a on wczesniej zupka fuj tylko cyc i cyc.Z jednej strony sie cieszyłam ze w koncu mu jedzonko smakuje ale było mi jednak przykro ze zaczyna cycusia odrzucac,tak sie zachowywał kilka dni i wróciło wszysto po staremu teraz zupka znowu fuj a cycus cacy wiec moze i u was sie jeszcze odmieni a dzieciaczki maja tylko swoje humorki:-)
Nikuś ja też cie pamietam miałas kiedys awatarek z widoczkiem jak mnie pamiec nie myli.Witaj z powrotem.Masz ślicznego syneczka.
Justys bardzo ładnie wygladasz w tej fryzurce na zdjeciach:-)Wogóle fajniutka babeczka z Ciebie.
Beata26 to zdjecie z Jula uciekajaca z bujaka to jak bym swoje dziecko widziała tylko ze on nie raczkuje zaplacze sie stópkami w te pasy i ryk.Strach go w nim zostawic bo zaraz chce całowac podłoge.:crazy:
Agnieszka gratuluje małpki,a syneczek widze fajna zabaweczke od tatusia dostał.
Adudz u małego tez jeszcze naczyniaczek na karczku nie zginoł ale jest juz bledszy niz po urodzeniu no ale mam wrażenie ze ostatnio wcale sie nie wchłania wiec i nam moze bedzie masc potrzebna.Jak Niuta wstawi zdjecie to i ja skozystam.
Lece bo dziecie mi wstało .Miłego dzionka:-):-):-)

reklama
My juz po spacerku. Temperatura niby 0st, ale wiatr paskudny wieje i zimno:-(

W jednym z ciuchlandów była dzis nowa dostawa i kupiłam takie fajne ciuszki, ze :szok:. Kurtke na wiosne Levisa i sukieneczke. Moze potem wstawie zdjecie, zeby sie pochwalić:tak:

Miłego dnia, Babeczki!
Niutka gratulujemy zebolka!

Beacia dziekuje za pocieszenie! Całusek!

Do góry