reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

niuta3 Zdrówka dla Maksia życzę :tak::tak: Oby już było tylko lepiej...

olcia85 Kciuki zaciśnięte :tak::tak:

Ewa85 pierniczki super, bardzo ładne, jak tak smakują jak wyglądają to ja chętnie przepis podczytam :tak::tak:

annie22 a jak muffinki wyszły? Ja jeszcze nigdy nie robiłam :eek:

No a tak poza tym to Mała śpi, od ok pół godz, ale nie sądze że to już na noc, byłoby to zbyt piękne :sorry:

Czy któraś tu jest???? :sorry::sorry:

reklama
My dziś jednak spacer zaliczyliśmy!!
Karolek mi zasnął,ciekawe kiedy wstanie,ululał sie za pięć dziewietnasta!!
Julek leży mi na kolanach.Przed chwila ruszał mi tu myszką i takiego samego prawie posta mi skasował!!A nie umiem go już odzyskać i pisze jeszcze raz:wściekła/y:!
Cwaniak z niego ,żeby na niego zwrócić uwage to kaszle!!!Tak jak jego braciszek,obydwoje nie wyrzekliby sie siebie!!:tak::tak::tak:

EWA fajne te wasze wypieki,ja też sie zbieram na robienie pierników.Tylko teraz musze naprawić piekarnik po sobocie.Te cholerne spirle!!
Pod koniec tyg. jade na zakupy i bedziemy robić czapeczki urodzinowe dla KAROLKA !!!:-D

Przyszła dzisiaj paczka z HIPPA i prezent urdzinowy KAROLKA .Już niemogę sie doczekać 15 ,oczka z orbit mu wyjdą!!!:tak::tak::tak::-)

A w niedziele znowu mamy gości chrzestny KAROLKA przyjeżdza z rodzinką!!
Moc prezentów do świąy teraz bedzie trwać,heheee.
Dziś mi cały dzień mówi ,że jest grzeczny i mikołaj przyjdzie.Teraz co dzień musiałby przychodzić:-D:-D:-D!!!

ZARAZ idziemy się pluchać!!
Mnie dalej kiszki skreta robią!!!
Nic dziś niezrobiłam oprócz prania,na obiad bigos z zamrażalki wyciagłam.A czekaja mnie gołabki i krokiety do robienia ,bo nic gotowego już niemam w zamrażalce oprócz 2 woreczków bigosu i woreczka lecza!!
Normalnie brzuchoool mam taki duży jak w 6mies. ciąży.
heehee,trochę wiekszy niż zwykle!!:-D:-D:-D:rofl2:
Mały już sie buntuje !!!

A WIDZE ,ŻE NA BB DALEJ WEEEKEND TRWA!!!
TAAAAAAAAAAAAAAAKA CISSSSSSSSSSSSSZA:szok::szok::szok::szok:!!!!

Naprawde jestem zrytaego posta napisałam w PORADACH:eek::eek::eek:
Ale sie juz poprawiłam.
heehee ,NIEMA JAK TO BYC ZRYTA !!!:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witamy sie i my,mój laptop juz wyzdrowiał i moge cos skrobnac w koncu,cos mu nieraz odwala musze chyba sie przejsc do serwisu.
Dmuchawiec witaj kochaniutka z powrotem,tez jestem ciekawa tej twojej kurteczki:-)A co do byków to napewno jestem duzo w tym lepsza od Justysi:-D
Justa nie ma to jak byc zrytym,co nie:-D:-D:-Dtak jest najfajniej:-)
Daisy a mała po prostu slicznosci:tak:bardzo jej ten strój przypasował:-)
Ewa sliczne ciacha,:tak:
Dziewczyny strasznie mi wjezdzacie na ambicje,jak nie kartki to pierniki,kurcze ja nic takiego nie robiłam musze i ja cos wymyslec ciekawego.
Vercik witaj w kraju,Jak mały przetrwał lot?mam nadzieje ze dobrze:tak:Wczesniej tego nie pisałam bo nie chciałam cie stresowac,mój brat jak z malenstwem lecieli samolotem,to biedactwo cała droge wyło:szok:jakby go ze skóry obdzierali,po prostu masakra,chyba cisnienie tak na niego podziałało,sama nie wiem:no:
A my bylismy dzis na usg brzuszka i z naszymi nereczkami narazie ok:tak:nic sie nie powieksza wiec jest szansa ze mały z tego wyrosnie,doktor mówiła ze nieraz tak jest ze dzieciaczki maja te poszeżenia kielichowo miedniczkowego,my mamy tylko 3milimetry i sie nie powieksza,no ale posiewy kontrolnie musimy robic i wizyta u nefrologa.
No i bylismy pobrac krewke,tak sie tego bałam,bo ostatnio zdolna siostrzyczka tak małego zmasakrowała ze krew była i na mnie,na niej,na małym,na podłodze a sierota w ta rurecze nałapac nie mogła i gniotła paluszek conajmniej 5 min,a ten wyyył niemiłosiernie,a ja prawie z nim,cały dzien sobie pózniej nażekał,a mnie łeb bolał tk sie przejełam.Oczywisnie nigdy juz tam krwi pobierac małemu nie zamierzam,dzis byłismy tam gdzie Alanek jest zapisany i pobierali mu z raczki i niespodzianka,mały nawet nie wiedział co mu robia bo podziwiał gabinet i nowych ludzi:-).
Lece na allegro,bo mi licytacja przepadnie:-)

Witam wieczornie :-)
W wekend wróciliśmy ze szpitala :-D i wszystkie badania były straszne, ale wyszły super, płucka wydolne prawie równomiernie. Refluksu też nie ma:-D
Mamy zdrowe dziecko !!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mikołajki u nas minęły spokojnie, nie pamiętam która z was pisała o pszczole z carefura- też kupiliśmy i jest super- Tosia nie może od niej oczu oderwać:-D Poza tym kupiłam jej 2 śliczne kompleciki w kappahlu i jeszcze dzisiaj zamówiliśmy na allegro spodenki, 3 pary i dresik
Od dzisiaj jestem wesoła Vioreczka, bo ostatnio strasznie smęciłam
Ogromne buziaki dla wszystkich niedawnych solenizantów i solenizantek:-):-):-)
A dla mam z bb i ich dzieciaczków uściski:-):-):-)

VIORECZKA dobrze ,że ok wszystko .Ja nawet :no:wiedziałam,że wy w szpitalu!!!:no::no::no:

BEATKA fajnie ,fajnie.
Może login zmienię na zrytą!!!heeeheee:-D:-D:-D

A tu cos dla poprawienia humoru!!!

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=3cXYgDo7Ces"]YouTube- Ide Albo Nie Ide-Napisy[/ame]

Ostatnia edycja:
Witam się wieczorową porą:tak:

Zosia śpi od godziny,a my z mężusiem -ciąg dalszy karteczek robimy:tak:
Jest fajnie.

Vioreczka cieszę się razem z Tobą, bo najgorsze co może być, to chore maleństwo.

Justysia niestety mnie się bardziej płakać chciało niż śmiać, żal mi takich ludzi biednych:-(

Nie mam coś weny chyba więc żegnam Panie:tak:
Dobrej nocki!

To ja również życzę spokojnych snów....

Dobranoc Mamusie i Maluszki

Tak myślę że te pustki tutaj spowodowane są przedświąteczną gorączką, ciasteczka, pierniczki, zakupy, pożądki.... :-D:-D:-D:-D

Dmuchawiec mi też, a najbardziej przykre jest to,ze gowniarze za flaszke filmiki o takich kreca:-(.
Mnie tez to nie rozesmialo wcale, a wcale ,tylko ten chód był ciekawy.:eek:
No i ogólnie nie oglaadam takich filmikow,ale dostalam linka i siie podzielilam;-).

JA tez sie zaraz klade,az sie boje nocy:eek::eek::eek::no::no::no:.Teraz cycamy :cool:.

miłych snów............

reklama
Dziewczyny, normalnie ale mi Was brakuje, mam gości od wczoraj z Rybnika, i nie bardzo mam czas tu zaglądać, ale jutro wieczorem jadą, to zdam relacje, i zobaczę co u Was. Ogólnie jestem PADNIĘTA a to od soboty, jak czekałam na męża, bo jak na złość mały nie dał za bardzo pospać i teraz się to za mną ciągnie. Także dziś nocna straż strajkuje , przynajmniej ja.
Słodkich snów kochane dla Was i Waszych słoneczek!!:-):-)

Do góry