reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam nowe Mamusie i ich maleństwa!!!!
A Filipek mój skończył dziś 4 miesiące!!!!!!!!!! A ja czuje jakby to było wczoraj, ehhhh

S TO LAT DLA MAKSA,czywiscie, M-c starszy od Filipka
Ja jakoś humoru nie mam ostatnio, małżon mnie wkurza,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: non stop tylko bzykanko mu w głowie, a ja mam ochot e na święty spokój!!!!!! Buuu:-(
Nie wiem, chyba jakaś depresja jesienna mnie dopada, tesknie za znajomymi, a nie mam kiedy wyjsc, bo on późno wraca z pracy, a zaniedłygo jeszcze sobie jedzie na szkolenie do mojej kochanej Francji, eh:crazy::crazy::crazy:

Antkowa ja bym nie była tak pewna, ja pracowałam sezonowo przy warzywach w słoiku dla dorosłych i tam też są jakieś przepisy, sanepidy a dziewczyny jak się skaleczyły bo słoiki pekały to i z krwią pakowały do środka - dla mnie to było potworne, ale kogo to interesowało, juz nie mówię o innych szczegółach. Pewnie, że dla dzieci jest większ kontrola, ale w Pl każdy wie o kontrolach więc ja bym tak różowo tego nie odbierała. Ale moze znasz kogos kto tam pracował, nie wiem.
Maylah Niuta wszystkiego naj naj:-):-)

A mój ma 7200kg, ale nie wygląda na jakiegoś tłuścioszka, ciekawe ile ma wzrostu.

Ostatnia edycja:
witam sie ponownie
Makro duzooooo zdrowka dla Ciebie i bobaska! obyscie szybko wyzdrowieli!
Wszystkim maluszkom z okazji mini urodzin WSZYSTKIEGO NAJ!!!
mylah u mnie doslownie to samo...:wściekła/y:juz sluchac nie moge jego glupich sprosnych zartow, caly czas probuje mnie podchodzic a ja najchetniej poszlabym spac:-D
Ostatnio caly dzien sprzatalam w miedzyczasie zajmowalam sie mala, potem obiad, on wrocil z pracy, zjadl i poszedl na trening a ja dalej do roboty, kapanko malej, karmienie i do garow bo sobie zaprosil na dzien nastepny kumpla na piwko:wściekła/y:wiec trzeba bylo zarlo zrobic
siedzialam do 12 a potem jeszcze cwiczylam i jak poszlam sie kapac to on z tekstem a moze bysmy hmmm? matko wez mnie dobij!

witam kolejna nowa mamusie!

Witam nowe Mamusie, miło poznac nowe Kobietki

Makro dużo sił i zdrówka dla Ciebie i Maluszka

BeataZ maylah No to u mnie to samo!!!!!!!!!!! Juz myslałam że to tylko ja taka "niechcąca" :no::no: Mnie to tak czasami wkurza że szkoda gadac, a do tego on przygaduje że go zaniedbuje, że nie jest tak jak kiedys. itp.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj pogoda była taka sobie, na spacerki niezbyt ciekawa :no:

Życzę miłych snów, mam nadzieję że Dzieciaczki smacznie i grzecznie śpią i że poszły spac wcześniej niż mója Mała (22.30)

Uciekam podczytac inne wątki :tak::tak::tak::tak::tak:

A tak w ogóle to są jeszcze jakieś nieśpiące Mamusie?????

Dobry wieczór,czasu brakóje na pisanie na bb,w domku ciagle cos do roboty,a Wy szalone tak sie rozpisałyscie ze ciezko było Was dogonic:-)
witak serdecznie nowe mamusie:-):-):-)
makro zdróweczka dla Ciebie i Filipka,:-):-):-)
Co do karmienia po szczepieniu to mi nie kazali karmic pół godziny,ale ja szczepilam na rotawirusa i dlatego,co by mu sie nie ulało:-)
Mnie tez cos bierze deprecha,mam momenty ze czuje sie taka bezilna i zmeczona wszystkim:no:trza sie opamietac bo chyba przez to mniej mlecza nieraz mam:crazy:mezulek tez mnie cos drażni ostatnio,a i ja przez to sie zrobiłam jakas opryskliwa.Chyba ta jesien nas kobitki dobija do tego mniejsze i wieksze problemy z dzieciaczkami dochodza i kiepski chumorek gotowy:crazy:
kolorowych snów i miłej niedzieli waszym rodzinkom zycze:-):-):-):-):-)

Witam nowe Mamusie i ich maleństwa!!!!
A Filipek mój skończył dziś 4 miesiące!!!!!!!!!! A ja czuje jakby to było wczoraj, ehhhh

S TO LAT DLA MAKSA,czywiscie, M-c starszy od Filipka
Ja jakoś humoru nie mam ostatnio, małżon mnie wkurza,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: non stop tylko bzykanko mu w głowie, a ja mam ochot e na święty spokój!!!!!! Buuu:-(
Nie wiem, chyba jakaś depresja jesienna mnie dopada, tesknie za znajomymi, a nie mam kiedy wyjsc, bo on późno wraca z pracy, a zaniedłygo jeszcze sobie jedzie na szkolenie do mojej kochanej Francji, eh:crazy::crazy::crazy:
Także składamy życzonka Filipkowi i życzymy spokojnej nocki!

reklama
Kamlotka, no ja też nie spie, Filip odmówił dziś spania, leży w łóżeczku od godziny i sobie gada, a raczej grucha jak ptaszek, no ja już sił nie mam , do tego usypiania, zasną,l po kąpieli na dwie godzinki i jest wyspany !!!:crazy::crazy:

Do góry