reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

hmmm zjadło mi posta:wściekła/y:
więc odpisuję jeszcze raz - po raz trzeci:angry:
Izabelka wg mnie to zasługa biegacza:tak:żałuję że kupiłam Kubie tak późno, Liwka na pewno będzie wcześniej zasuwać-już jej kupiłam jeździk na wzór biegacza;-)o taki Quick Smart Jeździk 4-kołowy fioletowy jak nowy!!! (2192527463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. :-pKuba jeździ na dwóch kółkach jakieś 4m-ce - nauczył się w połowie listopada:tak:super że Wercia dobrze się czuje:tak:Surv i sama się będziesz kuć?:baffled:ja brałam fraxyparynę na rozrzedzenie ale mama mi to robiła:baffled:ale już mniej niż więcej do końca ciąży, dasz radę!:tak:
Renia wklejałam linka ale nie wiem czy zadziała:baffled:ja też może będę mieć limitowanego, różowego stokke w kwietniu, ale ciiii nie zapeszam:-pa Murę sobie zostaw - będziesz miała na wyprawy do lasu, bo to tego stokke się kompletnie nie nadaje:-D
Dorka no lepiej się zbadać, bo w razie sn jest jednak ryzyko:confused:ja się badałam, nawet przed samym porodem brałam globulki dopochwowe a prawdopodobnie podkaziłam młodą bo miała zbyt wysokie leukocyty:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
wow to nawet Sonia juz na jeździku będzie śmigała

Kic właśnie tam sobie ogladałam stokki
z kupnem czekam do kwietnia i tak i tak bo póki co ważniejsze wydatki;-)
ale mówie ci napaliłam sie jak wariatuńcio hihihi i o niczym innym nie myślę

Surv no to nie fajnie z ta cukrzycą
dobrze ze tak mało do rozpakowania - na dobrą sprawę za 8 tyg możesz iść pod skalpel
ja juz sobie właśnie tyle daję i stąd ten syndrom wicia gniazda
a w środe wizyta u gina i jestem ciekawa co tam słychać, czy z szyjką wszystko dobrze bo ostatnio ciśnie i chodzić trudniej
ale może to waga syna tak ciąży

Post i jak po wypadzie w górki?

Izabelka oby małej szybko zrówko wróciło

Tosika i jak w przedszkolu córcia? Zadowolona i najedzona?

oki zmykam poprzytulac się z synkiem bo jakaś niedopieszczona jestem:-)

Pabla ja tego mojego też używanego kupiłam od forumki z Wózkomanii za 70zł więc co mi tam:-pna razie Kuba na nim pomyka po domu:-p:-D
Dorka no niby cena kusi, ale to jest bodajże rocznik 2007, nie kupiłabym:no:miałam dla Kuby xlandera XA (bo to właśnie ten model) fajny wózek ale patrzałabym na niego od modelu 2009 - wtedy pogłębili budkę. No i pamiętaj że amortyzacja dość kiepska (praktycznie amortyzują tylko pompowane koła) i spacerówka się nie obraca no i dość ciężki. Ale ogólnie fajny wózek :tak:jak chcesz coś z xlandera to zerknij na tą stronę Używane wózki dziecięce - wózki dla dzieci X-Lander - Nextway.pl widzę że obecnie w ofertach nic fajnego ale można zadzwonić i zapytać-plus taki że masz gwarancję:tak:
Renia no ja też na stokke'a nakręcona okropnie:-psiedzę w necie i oglądam foty:-pa tu z kasą krucho, ale muszę go mieć choćby nie wiem co:-p

dobry wieczor moim Paniom:-)

Madziu no to juz masz na papierze "ugrzecznioną" dziewczynkę:-p a M swiętował po prostu wstąpienie w grono katolików tak cudnej istotki:-)
Surv to kiedy tak infinito się przeprowadzacie? no i Flo wie co dobre;-)
wspolczuje tej cukrzycy:-( a wytlumacz mi tylko czy po ciąży minie Ci ta choroba? co dr mowił?

Kic nie no jeździk full wypas:tak:moja Tośka też na jeździku myka ale do Lenki to się nie umywa, normalnie szacun!!!:tak:

Renia piękny jest ten stokk:tak: normalnie aż mi sie zachcialo dzidziusia:rofl2: a w jakich kolorach planujesz pokoik Ignasia? no a Tosia super miala powrot - po pierwsze od 1 marca Tosiowa grupa zmienila sale i Tosia dzisiaj sie zachwycala nowymi zabawkami no i zupka poszła jak nic, bo była...uziowa:rofl2:
Iza no masz tydzien w domcia:tak: zdrówcia dla dzieciorków:tak:
a mnie po niedzieli tak boli brzuch, ze szok, normalnie mam zakwasy jak ta lala:sorry2: ale jutro rano znowu idę na bieżnie;-) mój M schudł juz 9 kilo wiec ja nie dam rady?:-p

o bezsennośc mnie chyba męczy
a raczej syncio tak kopie, że co chwilę spacerki po domu urządzam i nawet o spaniu nie myślę
dzis jakiś dzień "wariata" i łazi po całym brzuchu :szok:

Tosika super, że mała zadowolona z przedszkola i zupka wszamana
oby tylko lepiej
a co do dzidziusia to z tego co pamiętam małż bardzo chętny
tylko Twoje pozwolenie i macie trzecie ;-)
co do pokoiku mały przez najbliższy rok z nami w sypialni bo tak planuję karmienie
a po karmieniu dokoptujemy go do Tyma pokoju
juz zaplanowałam super pietrowe łóżko (oczywiście chłopaki sobie wybiorą)

Kic to mamy wspólna korbę hihihi
ale ty wersję spacerową uziową limitowaną chcesz?
ja cały czas zachwycona tym purpurowym kolorem:baffled:

Dorka jakie to szczęście że spec od wózków doradza:-)

dobra ide złapać kota bo nocne szaleństwo ją ogarnęło

reklama
Witam rankiem:)
Moje dzieci nie śpią od 6.18:wściekła/y:teraz się bawią w swoim pokoju:tak:
Renia tak ja chcę samą różową spacerówkę:tak:a fiolet jest piękny! ja wózek będę kupować od forumki więc za bardzo wyboru nie mam;-)też bym wzięła fiolet:tak:tu widać jego cudny odcień Re: Stokke wygrzebane fotki :) - Wózki Dziecięce - Wózkomania - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl jedna forumka wózkomaniakowa ma właśnie fiolet dla chłopczyka:tak:
Tosika ach jak ja marzę o takich 9kg na minusie:-ptrzeba MŻ i zacząć ćwiczyć:zawstydzona/y:super że Tosia zupkę zjadła:tak:a kUba na tym jeździku to tak śmiga po domu dla zabawy:-Dna dworze biegacz lub dwa kółka:happy2:

Idę powoli ubierać dzieciarnię, bo Kuba jeszcze w piżamie.
Miłego dnia!

Do góry