jestem cała i nie dokonca zdrowa
a więc odciecie pepowiny trwało krotko i troche boleśnie (był placz podobno krotki a gdy M po 14tej przyjechal po Tosię, to podobno nie chciala z tatusiem wracać:-) ale niestety nasze szaleństwo przedszkolne trwało tylko trzy dni, bo od czwartku jestesmy już w domu
czyli wkracza w nasze życie tzw. standard trzy dni w przedszkolu, trzy w domu
dostali w gratisie katar i kaszel
już jest lepiej ale jutro chyba jeszcze posiedzimy w domku.
Madzia i jak k się czuje? bo wiesz jakie są chlopy, delikatne jak cholera
Dostałam od kumpla pudełko melisy z własnej plantacji- będzie już dobrze (ale szkoda, ze to plantacja melisy...
;-)).
i za to Ciebie kocham
Kasia normalnie w kompleksy wpędzasz mnie koleżanko takim aktywnym trybem życia
ja to jak na rower popatrze to już widzę jak mi mięsnie sie prężą w łydkach
dziergnę coś jeszcze conieco dla ukojenia nerwów i idę spać
dobranoc
ja niby mam motorek w d***, ja??? oto pragnę zaznaczyć, że nasza ukochan Aga tego posta pisala po 23ciej
no a ja udziergawszy sobie ostatnio sweterek i taki fason najmodniejszy w ty sezoonie i bardzo mi odpoiwadający (taki worek pokutny);-)
Madzia, no to super wyniki wagowe...ech jak ja bym chciała tylko 13 kilo w ciąży przytyć
Choć na razie odpukać nie przytyłam nic...ale znając siebie, nadrobię potem bez problemu
dziewczynki pragnę zaznaczyć i przypomnieć, ze ja z Kornelem przytylam 40 kilo
i to się nazywa nie lada wyczyn
no i ja też miałam te badania w drugiej polowie ciąży robione
Kic wow wy juz do szkólki plywackiej idziecie, super!!!:-)
witam i ja;-) Mam dziś jakiś zwał ciążowy...zasnęłam na siedząco, budzac Flo do przedszkola
Mój dziadek tak miał, że zasypiał w pół zdania, ale miał wtedy 80 parę lat... naprawdę nei wiem, czemu natura daje możliwość rozmnażania się kobietom w tym wieku...myslę, że tej ciązy nie przezyję po prostu...umrę ze starości przed porodem
:-)
kochana a może weź zrob zlepek wszystkich postów i zloż je w całość i do publikacje, normalnie zobaczysz serial z Twoim scenariuszem nakręcą
ale objawy masz jak najbardziej prawidlowe:-) Kochana ale dlaczego będziesz robic badania prenatalane, je się chyba robi dopiero po 40ce? tak mi gin mowił
Iza trzymaj się, jesteś dla mnie bardzo dzielną babeczką
no a my dzisiaj wstaliśmy o 9.30
Kate no no rosnie Ci chlopak z glową na karku
Kamu oj synkowie bardzo latwo potarfią mamusie sobie wokól paluszka owinąć
kurcze wiecie,ze ja 3 godziny pisze tego psota
normalnie zawsze coś, jak nie mamo, to żono och my biedne kobietki;-) a i malo tego w trakcie pisania zlamal mi sie ząb
(tzn w trakcie jedzenia podczas pisania
)
aaa i ja tez podziębiona
dziewczyny czy Wasze bable się pocą w nocy? bo moja Tośka bardzo i to nie wynika, ze jes u nas goraco, bo nie jest?
aaa wiecie co mi sie przytrafilo (normalnie nie mogę się napisać
) dorwal mnie tak potforny ból reumatyczny, ze myslalam, ze nie wytrzymam (i to w miejscu gdzie kiedys mialam zlamaną ręke) ja miewam takie bole przy zmianach pogodowych ale ten normalnie byl 1000 rzy wiekszy???
jakby zapalenie stawów? ale już mi przeszedl
no dobra uciekam juz bo pewnie przegięlam
no i cościk mi sie dziergać zachccialo (wszystko przez Post
)