reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
doczytałam :-)

Surv jesteś niemożliwa i już chcę czytać twoja książkę
pobijasz Chmielewską:tak:
na dzien dobry Twoje pełne dramaturgii posty koniecznie trzeba czytać:-D od razu jaśniej mimo, że słonca zdecydowanie dziś brak

my jutro wyjeżdzamy nad morze i jakoś mnie nie ciągnie jak pomyślę, że taka barowa pogoda:baffled:
oczywiście jedziemy z przyjaciółmi więc bedzie wesoło, ale wylegiwanie na plaży to to co tygryski lubią najbardziej:laugh2:
zaklinaczkę Tosikę proszę o czary pogodowe:happy:

postaram się być na necie i podczytywać
dużo słonka

hej,
u mnie mama jeszcze jest, jakoś tak łatwiej jak jest ktoś do pomocy, a Sońka jakaś maruda od wczoraj niestety.
Lena dziś ostatni dzień w żłobku, ależ mi z tym dziwnie.....

Pabla, łączę się w bólu żłobkowym...też czuję się nieswojo, że to już definitywny koniec niemowlęctwa... jeszcze jak wczoraj usłyszałam tekst" mamo, nie panikuj, poradzę sobie" (Jak zaproponowalam otwarcie opakowania ciastek), to się poczułam jak stary zgred, co się nastolatce pod nogami pęta:sorry:

A w ogóle w biegu w związku z powyższym jestem, bo trzeba ponadganiać wszystko, zanim nastolatka na dobre w domu zagości:-p Jutro siedzimy same, bo R przeprowadza moją siostrę, ale na szczęście w niedzielę jadą do dziadków, to się w końcu za obczajanie laptopa wezmę...zwłaszcza, że ten komp wyraźnie dogorywa...dziś się cały dzień dysku instalacyjnego do Office'a domaga:szok:

a od poniedziałku wakacje z duchami, czyli poszukiwań domu ciąg dalszy...morale nieco zespołowi eksploracyjnemu siada, ale może się uda tym razem coś znaleźć;-)

Renia, no to życzę słonecznej pogody - może nad morzem chociaż będzie ładnie...u nas niby jest, ale cały weekend ma znowu padać no i ten jesienny nastrój generalnie:baffled:

A i Sylcia, dobrze, że się pokazałaś, bo mi przypomnialaś o swoich urodzinach:tak: Zatem wszystkiego naj, żeby dzieci grzeczne były, żeby M po zarobieniu fortuny, wrócił do Was na dobre no i spełnienia wszystkich marzeń!

hej tu wasza wyrodna koleżanka :( jakos za duzo się dzialo, ale mam nadzieje, ze teraz popisze z wami troszke
wybaczcie, ale dopiero w pn wysle karteczki dla waszych pociech(juz wypisane) :)

czesć kochane

Sylcia wszystkiego najpiekniejszego i szaleństw z mężem:-):-):-) (chyba przyjechal juz, nie?) może jakaś magiczna trójeczka?:-p

dziewczynki wpadam na chwil pare, bo umieram z bólu:-:)-( niewiem co mnie dolega, ale dzisiaj po południu wracając do domciu poczulam ból karku i on tak z godziny na godzinę przybiera na sile...tera to już prawie o pól kręgosłupa zacina:no::-( normalnie nie wiem o co biega... jestem na potrojnej dawce nurofenu i popijam to winem a co by lepiej zadzialalo:-p a M mnie wysmarowal maścią konską:tak:
Pabla jestem zadowolona z tych kresek, aczkolwiek myślałam, że będą bardziej widzoczne (troszke za krótką mi zrobila ta kreskę) ale szczerze Ci się przyznam, ze za chiny ludowe nie pojdę na poprawkę, bo to nie tyle piorunsko boli co k**** wytrzymać tego nie da rady:no: bez dwoch głębszych lepiej nie podchodzić:-p gdzie dla mnie brwi to bylo mazianie a usta gilgotanie:baffled: moze mam po prostu tak mocno unerwione oczka? bo podobno usta bolą najbardziej?
Kic mi sie Oliwka podoba, ale masz rację Liwcia była taka orginalna i nie wiem czy pamietam ale na bb byla też nasza Liwka;-)
Madzia mi sie Maja bardzo podoba:-) masz racje popularne imie się robi ale tak samo jak z moją Tosią tez teraz popalurana:tak: ale ja to wyboru nie miałam (przyp.red. wypowiedź Kornela "albo to będzie Tosia albo sie wyprowadzam":-D:-D:-D) i sie ciesze bo jej to pasuje idealnie:-) alle powiem Wam, ze rosnie mi kokieta na calego:szok: wczoraj była u niani w domu i przyszedl do jej narzeczonego kolega, to normalnie okręcila go wokól palca:baffled: i do tego podobno oczka stzrelala i ustka a'la Marlin robila:rofl2: a podobno kolega przystojny (chociaz gust dziewczyna ma:rofl2:) aaaaa i przypomnialo mi się...wiecie jak moja kuzynka nazwala swoja córcie ....Scarlet:szok::eek::baffled: uwaga i nazwisko w stylu Kowalska:sorry: ostro co? i to jest moim zdaniem przeginka, nazwalam bym to szczypta orientu na wiejskiej polskiej wsi:-p
Renia coś te moje czary ostatnio mi nie wychodzą ale postaram się:rofl2:

i co to ja mialam jeszcze? aaaa witaj nasza zagubiona owieczko Izo:-D:-D:-D i wiesz co tez nie jesteś sama w karteczkach bo ja tez w poniedzialek dopiero wysyłam:zawstydzona/y: normalnie wstyd i chanba ale dziewczyny mnie znają i mi wybaczą no nie?:-p;-) a jutro jedziemy do moich rodzicow, bo się juz strasznie synka wytęsknilam, wracamy w poniedzialek załatwiamy sparwy i spowrotem na tyydzien urlopu do mamusi:-) dzisiaj przyszedl spiwoerek do spania Tosi na 130 (normalnie jak nogi podkurczę to i ja się zmieszczę:laugh2:) wiecie co wyrodna mam jestem ale za pieniadze urodzinowe Tosi od babci, prababci i chrzestnego kupiłam Tosi, wlaśnie ten spiworek, ( bardzo mi sie podobal zawsze ale szkoada mi bylo 270 zl wydać na niego:sorry:) narzutę i spiwór do przedszkola:-p stwierdzilam, ze zabawek mala ma full, zresztą my kupiliśmy zabawki i moja mama kupiła małej hulajnogę i buti (najpieknieszy prezent dal mojego dziecka:rofl2:)
Post a co robiłaś do jedzonka? jaa na ta parapetowe zrobiła b.duzo przekasek i prawie wszystko z takiej ksiązeczki co w empiku kupilam (za całe 6.90 i to normalnie najlepiej zainwestowane pieniązki jak dla mnie i to jest wogole jakas rekalmowa książeczka z majonezu kieleckiego a mowię Wam wszystko mi z niej pyszne wychodzi (w przeciwienstwie jak robilam to co Pascal robil:sorry:) i takie na wypasie a jednocześnie takie proste:tak: a najlepsze sa żeberka musztardowo-miodowe;-)
oki chyba już starczy bo już mi głowa sie nie trzyma:no:

hejjj
Tosika dawaj przepis na żeberka
dzisiaj zapraszamy na piwko znajomych i w sumie mialam nic nie robic,ale zrobie skrzydlelka i pomidory z mocarella, moze jakas salatke
Fajna kokietka Ci roscie chichi

Wercie prowadze do przedszkola pierwszy raz, zeby sie zaczela oswajac :) oj duze mamy dzieci juś

Kasia - po weekandzie ma podobno wrócić lato, oby!!
u nas nie pada, chmury są, ale jest w miarę ciepło.
zaraz zbieram się bo jedziemy z dziewczynkami na Paradę Smerfów :-)

reklama
Chyba się depresji nabwię. Leje od rana, temperatura 15 stopni... WTF?!:wściekła/y:
Ja już się nabawiłam: u nas 14 stopni i czarne chmury, choć na razie nie leje...do tego znudzone dziecko w domu, zaraz wkładamy prewencyjnie kalosze i idziemy na zakupy, choć najchętniej bym wlazła do łóżka a dziecko zamknęła na balkonie żeby nie nudziło...;P

Do góry