reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

Pierwszy raz dziś czytałam o tej dziewczynce Maji co dziś zmarła,to straszne co spotkało jej rodziców.Aż się popłakałam,wiem nie powinnam,ale czemu tak się dzieje Bóg daje nadzieje a potem ją zabiera.Brak mi słów.
Może nie potrzebnie pisze to na tym forum bo wprowadzę pewnie dołujący nastój.
Mojej przyrodniej siostry córka urodziła się z taką wadą serca,też baliśmy się o jej życie przeżyła bardzo poważną operację,jednak jej się udało ma teraz 2,5 roku i jest bardzo żywym i wspaniałym dzieckiem.
Czasami przejmuję się takimi pierdołami ,głupimi problemami tracę na to swoją energię a ludzi spotykają takie tragedie.
d4de37b931.png

reklama
ja też się popłakałam.....to naprawdę straszne i ciężko dziś mi za coś konkretnego się zabrać. brak słów.....

Mi też się zrobiło strasznie przykro i łezki mi poleciały:-( Bardzo mi szkoda rodziców, aż nie wiem co powiedzieć...

Dziewczynki, a ja dziś po południu mam wizytę u lekarza, proszę trzymać za mnie kciuki, jak wrócę to napiszę co u nas słychać.
Życzę miłego dnia :tak:

caly weekend przeplakalam
dzis nie mam na nic sily
trzymam kciku za wizytyja mam jutro albo w czwartek zobaczymy czy mezowi uda sie przelozyc (mam na czwartek ale maz w srode jedzie do warszawy wiec chcemy isc jutro)

reklama
Roni21 mam nadzieje, ze uda Wam sie isc jutro do lekarza i wiesci o dzidzi poprawia Ci nastroj. Trzymam mocno kciuki.

Ja dzis po poludniu ide na USG :-):-):-) Napisze pozniej...

Do góry