reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
Dziekuje Sylcia, najadlam sie wczoraj czosnku i dzis jest mi bez zmian:-( biore paracetamol i miodek z cytrynka i ten wstretny czosnek no i zobaczymy.
Jak bylam w ciazy z Kuba to tez bylam chora i niby juz wyzdrowialam ale na uszy mi poszlo i musialam antybiotyk brac. Jakby co to dzieciaki juz sa na tyla duze, ze tez moge antybiotyk ale mam nadzieje, ze mi przejdzie...

renek-zdróweczka!
nie będę robić tych badań prenatalnych, tylko by mnie to denerwowało gdyby cos nie tak, ma byc dobrze i już!. cholercia dał mi żelazo w zastrzykach a ciśnienie mam 90 na 46! a ja jakoś żyję-cholery nic nie bierze he he:-)

reklama
mam bardzo słabe wyniki krwi, zelazo w tabletkach nie pomogło ale może dlatego, że jadłam tylko po jednej dziennie, zaczynam brac po 3 dziennie a zastrzyków na razie unikam bo bolesne no i zrosty moga byc po żelazie :-(. wyniki jak w 9 miesiącu-nędza!!!!!

Do góry