reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
Rudka gratulacje!!!Synki z 10-tego fajne chlopaki:-)
Nowa-lipcowa witaj w klubie:tak:
Juz was calkiem nieduzo zostalo do rozpakowania,mam nadzieje,ze cos sie niebawem ruszy,bo jakis zastoj widze na BB;-)
Do nas mama z siostra przylecialy wiec za duzo czasu nie mam na nadranianie i czytanie wszystkich postow,ale tradycyjnie zycze owocnego dnia:tak:
U mnie tak jak u Post pilka jednodniowa przysluge zrobila i chyba trzeba isc do sklepu juz oddac,bo narazie niepotrzebna.;-)
Kicrym to moze ta twoja pilka jakas felerna,ze juz 2 tyg i nic;-)Nic sie nie martw juz niebawem:tak:

Witam ja rowniez nierozpakowana:no:jestem po wizycie w szpitalu...nieprzyjemnym masazu szyjki blleeee.....no i jak w ciagu 48 h nie urodze to w pon znow wizyta...nocka ciezka jakos spac nie moge chyba za duzo mysle...no jka tylko 8 nas zostalo to rzeczywiscie trzeba brac sie do roboty:tak:ale te nasze dzieciaczki cos niechetne chyba :confused:

mi dziś za to spuchły stopy (wcześniej nie puchły)..
wmawiam sobie, że to oznaka szybko zbliżającego się porodu, chociaż wiem, że stopy mogą puchnąć przez całą końcówkę ciąży..

no i rzeczywiście KTOŚ powinien się wreszcie rozpakować, bo zrobił się jakiś zastój.
:wściekła/y:

nea3 ty masz termin tak jak ja to zobaczymy która pierwsz się rozdwoi a może w jednym dniu sie zgramy:-Dno właśnie ja sie boje że na dzisiejszej wizycie też moja ginka zafunduje mi ten masaż szyjki a podobno to niezasympatyczna sprawa:baffled:

do mnie juz nikt nie pisze i nie dzwoni chyba wiedza jak sie czuje takze teraz telefony do męża:-D

u mnie pogoda masakryczna także w sumie sie nie dziwie synkowi że nie chce wyłazić:sorry2:

a my po wizycie poloznej, maly ma uczulenie na oliwke(az mu skora schodzi), a poza tym wszystko ok uff:tak:
kamien spadl mi z serca
wszystkim nierozpakowanym zyczę szybkiego rozdwojenia, czekamy z niecierpliwoscia, ale nie ponaglamy

Kircym ja do tej pory uzywalam oliwki nivea- nie sadzilam ze bedzie uczulac, a tu sie okazuje ze coraz wiecej dzieci ma na na nia uczulenie. ma sie przezucic na bambino albo hippa. narazie spróbuje zasypki( za namowa Heksy :) )i zobaczymy jak bedzie

reklama
Albo wszystkie śpią, bo taka pogoda za oknem, że z łóżka nie chce się wychodzić (sama strzeliłam sobie drzemkę ;-))

Aga, fajnie, że z Wiktorkiem wszystko O.K.! Nasza się łuszczy od początku, ale już mamy koncówkę. U nas pomogła własnie oliwka (dostałam w szpitaku próbkę oliwki z Hippa - ale ładnie pachnie!)

Do góry