reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2008

reklama
Rudka, gratulacje! Witamy spowrotem :) I buziaki dla Radusia :-)
Właśnie się zastanawiałam gdzie znikłaś ;-)
nowa_lipcowa witam serdecznie wśród dwupaków :-D
ewelink@ mam nadzieję że dzisiaj nastąpi powiększenie listy dzieciaczków lipcowych z Twoim udziałem :tak: Trzymam kciuki aby było lekko i szybko ;-)

U mnie nadal nic.

Rudka gratulacje:-):-):-)
A ja wlasnie wrocilam z 3 godz spaceru i nic mi nie dolega oprocz bolacych plecow od chodzenia, a Babel siedzi cicho i pewnie czeka na codzienne buszowanie w brzuchu w okolicach 22. Na pilce tez skacze codziennie i na mnie nie dziala, chyba ze to trzeba jakos specjalnie skakac:confused:
ewelink@ do dziela Kobieto, moze w Tobie jakas nadzieja na powiekszenie listy lipcowych dzieciaczkow:tak:

Rudka, serdeczne gratulacje!
Ewelink@ może to już? Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.
nowa_lipcowa, witaj wśród nas:tak:

Rudka: gratuluję synusia! dobrze, że się odezwałaś, bo się martwiłam, czy wszystko u Ciebie ok;-)
nowa_lipcowa: witamy serdecznie;-)
Co do talii, to ja nadal w euforii post-wielorybowej i do szczęścia starcza mi fakt, że nie chodzę jak kowboj z rękoma powiewającymi metr od ciała właściwego, tylko mogę chwycić się pod boki:-D
A jeśli o poród chodzi, to ja co prawda miałam cc, czyli sam poród lightowy, ale fakt faktem, że się wszystko migiem zapomina bez względu na okoliczności porodowe, więc myślę, że nawet po cieżkim porodzie naturalnym dziewczyny rzeczywiście nie pamietają, żeby było tak źle;-)
Ewelinka: oby to było już! Coś dawno nikt nam się nie urodził:-D

reklama
Rudka gratki!!! czekamy na zdjecia malenstwa :-D:-D
Mery trzymaj sie do piatku szybko minie
witam nowa mamusie lipcowa ;-)
Ewelinka widac dzidzi za dobrze u ciebie :)

Do góry