reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Kociata wielkie gratulacje!!!!!:-):-):-):-):-)

Kate23 trzymam kciuki, do dziela kobieto bedzie dobrze:tak::tak::tak:

U mnie nedzna nocka, Malenstwo chyba wczoraj jakis wscieklosci dostalo i caly brzuch mnie boli od tego kopania...a wszsycy dzialaja mi na nerwy bo ciagle pytania czy juz urodzilam doprowadzaja mnie do nerwicy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a przeciez termin mam na 23 lipca a to jeszcze troche czasu....echh

reklama
Kociata wielkie gratulacje dla ciebie i dzidzi !!!
Kate23 zyczę szybkiego i bezbolesnego porodu.!!!!
Andziaa - współczuję nocnych wycieczek, ale dobrze urodzisz juz niebawem i omineły cie tygodniowe boleści:-)

Kociata gratulacje!!!
Kate powodzenia!a jednak Antos chce sie wyrobic przed wyjazdem taty i babci,bo z tego co pamietam maja dzisiaj jechac.Oby zdazyl:-)
Andziaa to sie bidulko nastresowalas,ale tak jak inne dziewczyny mysle,ze za trzecim razem z porodowki wyjdziecie w trojke:tak:
Julia ta twoja Zuzka widac uparciuszek,najpierw tak dlugo kazala ci czekac,a pozniej jeszcze wyjsc nie chciala.Pociesz sie tym,ze ja skurcze co 3-4 min mialam juz od 11.00,skurcze parte trwaly u mnie ok godz,wiec bylo ich znacznie wiecej niz 2,a urodzilam o 20.51.Na szczescie to juz za nami i w koncu mamy swoje male robaczki:-)
Nea wiem co to znaczy,ludzie wyobrazni nie maja,ja juz pod koniec nawet telefonow nie odbieralam.Trzymaj sie i nie daj sie zwariowac;-)

Ogolnie staram sie nie wariowac i nie brac do glowy:tak:Przeciez jakby to ode mnie zalezalo kiedy urodze to bym juz dawno byla po i tulila swojego Babelka:-)

Mnie te telefony doprowadzaja do szewskiej pasji kazdy się interesuje mimo to ze mówię kazdemu ze jak się coś ruszy to damy znak a tu codziennie trzeba mówić to samo lub odpisywać. Mój organizm dalej nic niunia tylko wierci się na wszystkie strony juz zaczynam zazdrościć wszystkim tym które rodzą jak tak dalej pójdzie to zachacze o wątek sierpniówek.

KATE trzymam kciuki!
no to ja się z domu nie ruszam bo w ostatnich dniach cos podobnie przechodziłyśmy ciąże z Kate:-D:-D:-Dswoją drogą to cały czas mnie bolą plecy i już mam dosyć no ale cóż, idę jeśćobiadek- gołąbki czekają:-D

reklama
No ntroszke sie przespałam teraz obiadek czeka a jak Natka wstanie jade z nią do dziadków na grilla kto wie moze to ostatnia szansa żeby zjeść coś smażonego i ostrego bo później tylko gotowane czego nie cierpie

Do góry