reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

witajcie dziewczyny. Ja też miałam nie przespaną nockę. Juz po 2 bóle mnie budziły, ale co parę godzin starałam się łapać jakąś drzemkę. Właściwie to nie ma takiego miejsca od pasa w dół, które by mnie nie bolały. Zaraz wezmę ciepłą kąpiel i się szykuje do szpitala. Trzymam za was kciuki.
życzę szybkiego i bezbolesnego porodu wszystkim rodzącym dziś:-)

moje maleństwo tak sie wczoraj denerwowało z powodu burzy ze nie wiedziałam co mam ze soba zrobic i jaka pozycje przyjac zeby nic nie ciagnelo, aż zaczełam mu spiewac zeby sie uspokoil- nestety podzialalo na bardzo krotko:dry:.
a dzis zadnych kopniec tylko wypinanie sie-hmm zaczynam sie zastanawiac czy to nie jakis objaw nowy:-D, b o troche trudno sie przestawic z ADHD na tylko wypinanie;-). smoka dzis wyparzylam i wsadzilam do torby do szpitala- tak na wszelki, bo pamietam jak Natka mi sie przyzwyczaila do ksztalty szpitalnego smoka i potem nie chciala innego:no:
Miłego dzionka zyczę!!!

reklama
Oj cos sie Ptaszyna i Julia nie odzywaja:eek:
Dorka odpocznij sobie dzisiaj i sie zrelaksuj,a jutro juz bedziesz miala swoja niunie:-D
Dziewczynki a wy spijcie ile mozecie,bo pozniej moze nie byc latwo.Ja dzisia co godzine karmienie,od 3.00 do 6.00 zero spania:no:,no i pozniej do 9.00 tez co godz pobudka,ale to sie ide wyzalic na inny watek.

witam dziewczyny:-)
no to dzisiaj sądny dzień dla surv:-) powodonka, kciuki mocnnnoooo zaciśnięte:-)
a przy okazji jakby któraś się zdecydowała dziś rodzić to powodzenia:-)

ja się trochę nie odzywałam ale miałam przerwę w necie, chyba przez te burze coś nawalilo:-(
już dwie nocki przespane, teraz w dzień sie męczę:-( przed snem serwuję sobie długą kąpiel w ciepłej wodzie i może pomaga:-)
andzia moja córa też się uparła na dół brzucha i grasuje po szyjce:-) no i ten ciągły ból podbrzusza i skurcze nieregularne..:-(ufffff
dziś mój tata ma urodziny i strasznie liczy że wnuczka się dziś pojawi, ale coś czuje że marne szanse.....:-)

Julia jest na gg, przynajmniej ma włączone a w opisie że skurcze co 15-20 min ,może się już zaczyna coś dziać i będziemy mieć 2 dziewczynki dziś

Anecia to powodzenia i kciuki mocno zaciśnięte
czekamy na wieści:-)

a ja dziś mam wizytę z anestezjologiem - wreszcie się zmobilizowałam i zadzwoniłam, ale leń ze mnie straszny
co prawda zwalam winę na złe samopoczucie bo nawet do laborki nie poszłam dzis a wyniki muszę kontrolne porobić
Florka pewnie już na świecie:-)
Julia Post czekamy na wieści od was
czy któraś jeszcze umknęła naszej uwadze???

Uwaga uwaga
Pani Florentynka urodzila sie z wielkim wrzaskiem dzis o 10
wazy 2600 i mierzy 52 cm
mama i nie Zbyszek czuja sie dobrze
tata dochodzi do siebie

Surv- ogromne gratulacje :-):-)
widzę że Florka z takich drobinek jak i moja Lenka :-D:-D
Najważniejsze, że wszyscy czują sie dobrze.

reklama
Survivor wielkie gratulacje!!!życzymy szybkiego powrotu do formy i do domku!czekamy na zdjecia i relacje!:-D:-D:-Dno i fajnie że Florka to Florka a nie Zbysiu:-D

Do góry