reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Ewa-Krystyna gratulacje.:-)
Surviv tez gratuluje, Florka malutka ale dobrze ze wszystko oki.:-)
Wracajcie do nas szybko dziewczyny. A Julia i Post moze dzis dolacza do surviv?

reklama
Ewa serdeczne gratulacje!!!
Adrianno witaj wśród nas:-)

Ach, jak to miło tak gratulowac pojawienie sie kolejnego małego człowieczka na świecie:tak:

A ja zamiast odpoczywac to troche sprzatam, piore i siedze przed komputerem. Musze sie czyms zajac zeby nie myslec.

mój się po obiedzie rozbudzil i teraz tak mi daje popalic, ze....
tak sie pcha ze zastanawiam sie kiedy glowka mi wyjdzie sama:-D, smieje sie ale boli strasznie

jutro wraca moja Natalka znad morza i az sie boje.... bo wiadomo ze teraz najgorsze oczekiwanie a tu jeszcze mala steskniona, no nic zobaczymy:dry:

Ewa gratulacje wracajcie szybko do domciu:tak:

hmmm wydaje mi się czy dziewczynki wyprzedziły chłopców?:-D:-D:-D

dorka pomyśl że jutro twoja kruszynka już bedzie z Tobą!wiem ze sie denerwujesz ale spróbuj sie odprężyć no i tyle nie robić:tak:

Agnieszka mała na pewno sie stęskniła za mamą i będzie chciała abyś przy niej była,a;le trzymam kciuki żebyś dałą rade z brzuszkiem i z Natalką:tak:

Madzia ja mam nadzieje, że to onacza, że i ja nieługo urodze - tymbardziej, że pierszy termin miałam na dziś. w sumie to krzyz mnie tak nasuwa, że szok i naprawde licze, ze to niedługo.

Pabla witaj, a jak tam w szpitalu było. Mialyśmy razem rodzić :-(

zuzkus Sylcia dziś ma wizyte u ginak i ma jej powiedzieć kiedy będzie cc.

Surviv - gratulacje!!!!

Ewa wielkie gratulacje !!!

reklama
Dziewczyny Julia urodziła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Zuza 14.07.2008 waga 3730g i 58cm godz 14.55 "
Julia serdecznie gratulujemy wreszcie jest "nasza mała uparciuszka"!!!!!

Do góry