Qlka
Początkująca(y)
Madzia, a jak epidural działał to w ogóle coś czułaś, czy totalnie nic? Trochę mnie zmartwiłaś, że gaz okazał się taki kiepski, bo planuję tylko gaz... No ale wiadomo, że plany planami, a poród i tak jest nieprzewidywalny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi ginek powiedział, że nawet przy silnych skurczach przepowidających powinnam ostawić nospe od 38 tygodnia, bo to poród może opóźnić.ja mam takie bóle jak przy miesiączce- zawsze mnie bolał brzuch u dołu no i plecy u dołu i teraz też tak mama jeszcze nospa mi sie skonczyła także dzisiejsza noc nie zapowiada sie kolorowo
Ja tez wstajke srednio co 1-2 i naprawde chce, aby dzidzia wreszcie się urodził, bo chociaz ze 3 godzinki może pośpie. Jak już wstane na siusiu to potem zaczynam myslec, przewracac się , bo miednica boli.dorka ja w nocy co 1h na siku chodzę jak mi się uda przespać 2 to jestem szczęsliwa, ale dziś w nocy to co innego...aż dziwne że łóżko jest suche
Mi ginek powiedział, że nawet przy silnych skurczach przepowidających powinnam ostawić nospe od 38 tygodnia, bo to poród może opóźnić.
.