reklama
survivor26
Mamy lipcowe'08
Aga: no nieźle, pozwolili Ci z laptopem nadawać na żywo relację przedporodową? Jakby coś się fest rozkręciło, to przekaż komuś sprzęt, niech nas informuje o postępach Trzymam kciuki, żeby poszło szybciutko i nie trzymali Cię w szpitalu na darmo!
a ja dzisiaj znowu mam lekkiego lenia- ogarnełam tylkow domu troche zrobiłam zupe no i wszystko o czym pomyśle że trzeba zrobić to mówię sobie że zrobie jutrojakoś mi sennie a jak sie położe to nie umiem zasnać, czasami to bym chciała żeby Mały już był bo ja im mniej czasu mam tym więcej zrobietakże na jutro zaplanowane wielkie sprzatanie ale co z tego wyjdzie
survivor26
Mamy lipcowe'08
Kicrym, mam tak samo: im więcej obowiązków tym paradoksalnie więcej robię a i humor lepszy, nawet jak zmęczenie większe;-) A teraz się czuję, nie przymierzając, jak kura wysiadująca jajka, zero zadań bojowych oprócz doczekania tych trzech dni, a wszelkie działania pozorowane jakoś mi energii nie nakręcają, bo i tak wiem, ze to sprzątanie i gotowanie bez sensu trochę, jak i tak mnie potem nie bedzie, a mąż zniweczy porządek w mieszkaniu w jeden dzień......
ja już po wizycie . Pan dr obejrzal zapis ktg, stwierdził, że ładne skurcze ... (nie wiem co to znaczy ;-)) a że zwolnienie mam do niedzieli włącznie, to powiedział że w poniedziałek mam się położyć do szpitala. Nawet mnie nie badał, bo mówi, że to już żadna różnica jakie jest rozwarcie w tym tygodniu - trzeba urodzić wcześniej czy później i już .
agnieszka, trzymam kciuki.
Madziu, gratulacje ślicznego syneczka Maciusia ode mnie i mojego męża Maciusia ) Właśnie mój mąż Maciuś, stwierdził że zaszła mała pomyłka w opisie.... mianowicie on jest Król Maciuś I a twój synek musi być II ) Oczywiście wcale się tym moim starym wyleniałym kocurem nie przejmuj, bo uśmiecha się pod nosem.
agnieszka, trzymam kciuki.
Madziu, gratulacje ślicznego syneczka Maciusia ode mnie i mojego męża Maciusia ) Właśnie mój mąż Maciuś, stwierdził że zaszła mała pomyłka w opisie.... mianowicie on jest Król Maciuś I a twój synek musi być II ) Oczywiście wcale się tym moim starym wyleniałym kocurem nie przejmuj, bo uśmiecha się pod nosem.
Ostatnia edycja:
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Madziu Maciuś śliczny, gratulacje jeszcze raz dla Ciebie.I fajnie że tak szybko jesteście w domku.
survivor26
Mamy lipcowe'08
Madzia, raz jeszcze gratulacje, Maciuś śliczny i wygląda jakby co najmniej tydzień miał! Dzielna jesteś niesamowicie i super, że tak szybko jesteście w domku: na pewno szybciej dojdziesz do siebie niz w szpitalu;-)
Anecia: a w tym szpitalu masz leżeć i czekać, aż coś się ruszy, czy wywołanie? wygląda na to, ze rzeczywiście w przyszłym tygodniu nastąpi kulminacja lipcowych porodów:-)
Anecia: a w tym szpitalu masz leżeć i czekać, aż coś się ruszy, czy wywołanie? wygląda na to, ze rzeczywiście w przyszłym tygodniu nastąpi kulminacja lipcowych porodów:-)
reklama