reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

no zdaje sie ze skurcze sie pojawiły:-) co 7-9 min. zjem obiadek wykape sie i jak nie przejda to jade do szpitala- trzymajcie kciuki:tak:

reklama
Aga powodzenia!!

A u mnie nadal nic nie widać... ktg takie samo... tętno dobre a skurczy brak... rozwarcie na 2cm... w piątek idę na oddział... będę tak długo ich molestować aż mi podadzą już tą oksytocyne bo nie wytrzymam już chyba...

życzę powodzenia! u mnie nie było skurczy. tylko lekarz stwierdził, że lepiej dla dzieci żeby już się urodziły. tak się stało.
dlatego nie wiem co to skurcze i nie chcę tego wiedzieć!!

Ja już jestem po obiadku, za chwilę chyba wyskoczę na jakieś małe zakupy, bo brakuje mi jeszcze kilka rzeczy, czekam tylko aż pogoda się trochę uspokoi, bo co 15 - 20 minut pada a chciałam sobie zrobić spacerek po mieście bez parasola...:tak:

reklama
Agnieszka trzymaj sie!!!:-) Ale ci fajnie:tak:Trzymam kciuki!
Julia,chyba niepocieszona jestes:no:Ja tez bym byla.Ja to nawet nie wiem czy mam jakies rozwarcie czy nie,ale chyba tak skoro czop tydzien temu wypadl:confused:Miejmy nadzieje,ze te nasze uparciuchy sie w koncu rusza.

Ja wlasnie wrocilam z zakupow,oczywiscie nie bylam w tym najblizszym sklepie,tylko ciut dalej,tak na moje mozliwosci.Szyjka mnie kluje caly czas,a tak poza tym narazie nic oprocz odcisku na palcu,ktorego sie dorobilam:wściekła/y:
Kupilam sobie pilke,zaraz napompuje i bede skakac az mlody wyskoczy;-)

Do góry