reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

agnieszka no to trzymam kciuki żeby wkońcu jakiś maluszek lipcowy pojawił się na świecie:tak:
witam wszytkie nowe lipcóweczki ktore dołczyły do nas w ostatniej chwili:-D
ja dzisiaj zaczynam ćwiczyć na piłce - zostały 2 tygodnie do terminu więc czas zacząć:tak:
ja niestety albo i stety żadnych bóli nie mam :sorry2:mam nadzieje że bedzie tak jak u KasiDE żadnych objawów i poród szybki:-D
Madzia skacz, skacz może Maciuś sie wkurzy i wyjdzie:-D

reklama
Post ja mam taka pilke do cwiczen ale nie taka wielka-65 cm srednicy.Podobno jest tez dobra jak juz skurcze przyjda.Chyba nawet Pabla pisala,ze w szpitalu sie taka pilka ratowala jak bole przyszly.Zobaczymy czy cos pomoze:-)

Andziaa, ja kompletnie nic nie czułam żeby poród sie zbliżał. Oczywiście brzuszek twardniał, ale to każda z Was ma - zupełnie bezbolesnie. Aha, faktem jest, że pomimo tego, ze nic nie czułam ogranizm przygotowywał sie do poodu - raptem 1cm rozwarcia, ale to tez dziewczyny mają i cisza... Jak przyjechałam na porodówkę, to było 3cm a po niespełna godzinie z hakiem Olga była na świecie.
Głowa do góry - KIEDYŚ te dzieciaki wyjść muszą:sorry2:

Ja również Witam nowe Lipcóweczki:-)
Agnieszka trzymam kciuki, żeby szybko poszło:-D co prawda wpychasz się w kolejkę, ale jakoś Ci wszystkie wybaczymy:-):-)

co do tych boleści to ja te kłucia mam od jakiegoś czasu i ostatnio są dosyć bolesne:eek: raz nawet nie mogłam się z bólu wyprostować:szok: bóle jak na miesiączkę też mam od jakiś dwóch tyg i gin był tym faktem zdziwiony, ale nie wiem czemu:eek: rozwarcie na 1 cm mam od zeszłego tyg a poza tym nic więcej:wściekła/y: żadnych czopów itp. pocieszam się tylko, że u każdej kobiety poród przebiega inaczej, więc nie ma co się trzymać tych wszystkich objawów przepowiadających:sorry2:
Madzia a Ty skacz na tej piłce to może Maciuś wyskoczy:-):-):-)
ja się śmieje, że mój Antoś to mały złośnik po Tacie i nie zrobi mamie przyjemności i wcześniej nie wyjdzie:-D

hej dziewczeta, ja sie podle czuje
psychicznie oczywiscie
ale jeszcze daje rade
moj mez dzis zarejestrowal nasza corcie, juz oficialnie jest Blanka Anna ;-)

dziewczyny, ja tez na pilce wysiadywalam
fajna sprawa :tak:

za Agnieszke trzymam kciukasy moooocno
zeby szybko poszlo

Witam nowe mamusie, zycze powodzenia :tak:

Ja chce na dwor! na spacerek! a wozka nie ma :eek: (nawet jakby byl to jeszcze 2 dni min na tylku hehe)

Kasia,Post no ja juz nie wiem,pomalu zaczynam w to watpic,ze kiedys ten moment nadejdzie;-)
Roni babyblues jest kategorycznie zabroniony!!!!Nawet sie nie waz!!!:tak:
Kate mnie dzisiaj kluje w szyjce caly dzien,oby to cos oznaczlo:tak:Jak narazie skaczemy oboje z wielkim zapalem.

ja melduje sie jeszcz enie rozpakowana:-( az zaczynam żałować ze ni epojechalam do tego szpitala to moze by mi wywolali a tak skurcze coraz zadsze i chyba nic z tego dzis jednak nie bedzie:dry:
widocznie maly stwierdzil, ze przed kobitki się wpychac nie będzie:-D
no ale w piatek kolejna wizyta moze ta cos da i wreszcie sie rozpakuje bo jujz mnie dobijaja te fałszywe alarmy i wyczekiwanie czy to aby nie już to:wściekła/y:

Co do piłki to moja jest taka zwykła jak to są do zabawy dosyć duża z takim jak by uszami.Ja na niej nie podskakuje ale się kręcę ,podobno w ten sposób rozciągają się mięśnie ale czy to prawda?
Roni główka do góry,ty jesteś jedną z najsilniejszych dziewczyn na forum także miejmy nadzieje że to chwilowy kryzys.
Aga chyba małemu jeszcze jest dobrze u mamusi.
Do mnie przyjechała siostra i zrobiła mi pedikiur.:-)

reklama
agnieszka, ale dziecko robi Cię w jajo;-):-)Zgrywusik ;-) A serio, to współczuję takich fałszywych alarmów:sorry:
Roni, Ty sie nawet nie wygłupiaj, no!

Do góry