reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

JuliaK i Kaja - więc macie szanse zostać dziś szczęśliwymi tylaczkami swoich skarbów:-) Kciuki mocno zaciśnięte i oczywiście czekamy na wieści

survivor to chyba spokojniej się zrobiło jak znasz termin - mąż pewnie dojdzie do siebie jak się oswoi z myślą:-)
swoją droga jestem ciekawa jak bedzie zachowywało się moje szczęście jak zacznie się akcja;-)
Kiwaczka - ubawiłam się setnie z opowieści o mrówkach. Możemy od dziś mówić do ciebie Telimena???;-)
miłego dnia dziewczynki, spokojnego pływania dla basenowiczek i oby nas upał nie wykończył

reklama
Julia to może dziś wreszcie się uda :-) Lipiec się nam rozkręca pełną parą
Kaja oby wszystko szybko poszło,życzę Ci żebyś się długo nie męczyła.
Zresztą tego również życzę wszystkim ciężarówką

Dzieki dziewczyny za gratulacje!
Terz wiem co to nieprzespane noce ale i tak jestem taaaaak szczesliwa jak patrze na moja mala coreczke!!!
Takie szczescie warte jest kazdego bolu!!

Bea no spodziewamy sie ze to istne szczescie,i dla takiej kruszynki wszystko idzie zniesc :-) koniecznie wklej jakies zdjatka swojej ksiezniczki :-)

Julia No należy Ci się dzisiaj poród po tych wszystkich Twoich wysiłkach:tak::tak::tak::tak::tak:
Życzymy oksy..... i Szybkiego pojawienia się Zuzy po drugiej stronie brzucha.

kaja ....Tańcz, nie żałuj podłogi, tańcz niech bolą cię nogi, tańcz niech wszyscy się gapią, tańcz aż skurcze Cię złapią........ tak mi się przypomniała taka pioseneczka golców, myslę w sam raz dla Ciebie..... działaj działaj

Julia i Kaja trzymam kciuki zeby szybko poszlo.
beaa gratulacje.
surv juz wiesz kiedy bedziesz tulic swoja Florke. Ja dopiero dowiem sie w poniedzialek. Mam nadzieje ze szybko.:-)

Kaja i Julia oby wam sie udało dzis lekko i ekspresowo bez problemowo udalo przywitac na swiecie wasze dzieciatka no i czekam na wiesci.....

beaa ogromne gratulacje.!!

Ostatnia edycja:
oj dziewczyny ale się dzieje!
Kaja no trzymam kciuki zeby To było już TYM no i żeby jakoś szybko poszło (o ile to możliwe ale jak widac u nas na lipcu TO sie szybko odbywa:-D)
Julia życze żeby Zuzia dzisiaj się już pojawiła po takich staraniach to ci sie należy:-D
Survivor fajowo że znasz już termin cc ja też bym tak chciała znać date kiedy sie skurcze zaczną no i mieć instrukcje jak sie zachowywać bo panikara ze mnie straszna ojjjjj już się boje:-D
Kiwaczka niezła jesteś ja to na mój ogródek nawet nie wychodze nawet do kwiatka bym sie nie schyliła a co dopiero do mrówki:-D
Beaa no super tak cichaczem urodzic:-Dgratuluje i niech mała rośnie zdrowo!

reklama
Do góry