reklama
Kaja a ja mam termin na dzien przed wami Humor tez okropny,wiec moze to jakis znak dla nas.Ja tez robie zapasy,bo jakas ciagle glodna ostatnio chodze
Kamu moj maluszek tez sie czasami tak malo rusza,ze sie zastanawiam czy nie dzwonic do szpitala,ale jak tak zaczynam panikowac,to on zawsze daje znac,ze wszystko w nim ok,tylko po prostu chyba nie ma juz zbytnio miejsca na wiercioszki.A dzisiaj za to aktywny bardzo i to od rana,nawet raz sie tak mocno przekrecil,jak juz od dawna nie robil.
Mam nadzieje,ze wszystkie nasze dzieciaczki,te ruchliwe i te bardziej leniwe beda grzeczniutkie jak aniolki
Rudka ale za trzy tyg to ty juz mozesz byc rozdwojonaWiec daj chociaz znac ktorejs z nas na komorke,jakby sie cos dzialo i powodzenia tak juz na zapas.
Ciekawe jak tam Pabla,bo miala isc dzisiaj do szpitala
Ja pisalam do Renka,ale jeszcze nic nie odpisala.Jak sie odezwie to natychmiast dam znac.
Kamu moj maluszek tez sie czasami tak malo rusza,ze sie zastanawiam czy nie dzwonic do szpitala,ale jak tak zaczynam panikowac,to on zawsze daje znac,ze wszystko w nim ok,tylko po prostu chyba nie ma juz zbytnio miejsca na wiercioszki.A dzisiaj za to aktywny bardzo i to od rana,nawet raz sie tak mocno przekrecil,jak juz od dawna nie robil.
Mam nadzieje,ze wszystkie nasze dzieciaczki,te ruchliwe i te bardziej leniwe beda grzeczniutkie jak aniolki
Rudka ale za trzy tyg to ty juz mozesz byc rozdwojonaWiec daj chociaz znac ktorejs z nas na komorke,jakby sie cos dzialo i powodzenia tak juz na zapas.
Ciekawe jak tam Pabla,bo miala isc dzisiaj do szpitala
Ja pisalam do Renka,ale jeszcze nic nie odpisala.Jak sie odezwie to natychmiast dam znac.
Mamusiasynusia
Mama Mateuszka i Oleńki
Dorka to super ginka trafiłas.
Ja też jakiś dziwny nastrój łapie - płaczliwy.
Zaczynam chyba panikowac.
Ja też jakiś dziwny nastrój łapie - płaczliwy.
Zaczynam chyba panikowac.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Kaja; Madzia No terminy mamy podobne ale u mnie brzuch jeszcze wysoko więc nie sądzę żebym w terminie urodziła. Skurcze już mam od jakiegoś czasu. Kilka dziennie ale nie są regularne no i chyba porodowe będa mocniejsze.
Ja się jakoś specjalnie nie denerwuję. Odczuwam jednak takie dziwne podniecenie że to już się niedługo stanie, nie wiadomo kiedy i jak ale. Takie pozytywne emocje.
Ciekawe jak będzie na KTG dzisiaj.
No wiec ja oi\bstawiam że teraz to Julia urodzi i Madzia
Madzie, brzuch masz nisko, młody mniej się rusza, jesteś zdenerwowana. No wszystko pasuje ;-);-);-);-)
No ale jest może jakaś dziewczyna co się nie przyznaje i nas tu zaskoczy
Ja się jakoś specjalnie nie denerwuję. Odczuwam jednak takie dziwne podniecenie że to już się niedługo stanie, nie wiadomo kiedy i jak ale. Takie pozytywne emocje.
Ciekawe jak będzie na KTG dzisiaj.
No wiec ja oi\bstawiam że teraz to Julia urodzi i Madzia
Madzie, brzuch masz nisko, młody mniej się rusza, jesteś zdenerwowana. No wszystko pasuje ;-);-);-);-)
No ale jest może jakaś dziewczyna co się nie przyznaje i nas tu zaskoczy
No to z wielkim zapałem zaraz tuptam do mojego gina... ciekawa jestem cóż mi dzisiaj ciekawego powie...
Niby mam mieć cc a lekarz z którym miałam mieć konsultacje jest na urlopie i nie wiadomo co robić... a szpital bez jego zdania planowanego cc nie zrobi tak więc czekamy na akcje miejmy nadzieje, że to już nastąpi dzisiaj bo kurcze już wolniej i mniejsze kroczki od gejszy stawiam... ojoj... no ale może się uda jakoś przyspieszyć... umyje okna dzisiaj
Niby mam mieć cc a lekarz z którym miałam mieć konsultacje jest na urlopie i nie wiadomo co robić... a szpital bez jego zdania planowanego cc nie zrobi tak więc czekamy na akcje miejmy nadzieje, że to już nastąpi dzisiaj bo kurcze już wolniej i mniejsze kroczki od gejszy stawiam... ojoj... no ale może się uda jakoś przyspieszyć... umyje okna dzisiaj
ja od wczoraj ryczę na każdym kroku. Mąż chce rozładować atmosferę i podśmiewa się ze mnie pod nosem, że jestem głuptasek, a ja ryczę nie wiedzieć czemu. Do tego cały czas czuję wilczy głód, normalnie pochłaniam wszystko co stanie mi na drodze . A jeśli chodzi o moją biedną szyjkę, to mam uczucie jakby ktoś w nie szpile wbijał od środka - normalnie rewelka. Oczywiście nieustający ból krzyża i uciśnięty nerw w prawej pachwinie to pakiet standardowy. Jak sobie pomyślę, że to już tak do końca będzie... fantastico.
no ja juz zaczynam zaglądać z rana z wielką ciekawością czy może któraś zrobiła niespodziankę i mamy kolejnego maluszka:-)
te złe samopoczucia kojarzą mi się juz tylko z KasiąDe:-) bo ona tez z rana pisala ze ma wisielczy humor a wieczorem w ekspresowym tempie została mamuśką;-)
więc może to jakieś symptomy zblizającego się porodu
tak czy inaczej życzę milego dnia i dobrych nastrojów:-)
te złe samopoczucia kojarzą mi się juz tylko z KasiąDe:-) bo ona tez z rana pisala ze ma wisielczy humor a wieczorem w ekspresowym tempie została mamuśką;-)
więc może to jakieś symptomy zblizającego się porodu
tak czy inaczej życzę milego dnia i dobrych nastrojów:-)
reklama