reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

KasiaDe ogromne gratulacje, szybko i bezproblemowo. Chyba wszystke bysmy tak chcialy.
Pabla nie martw sie napewno wszystko bedzie dobrze.
Izabelaka fajnie ze jestes juz w domu, odpoczywaj.
Mamusiasynusia ja mam zwolnienie do 2lipca a potem zasilek rechabilitacyjny. Zasilaek ten trzeba zalatwic duzo szybciej ok 6tyg.

reklama
Dorka a przekroczyłas 182 dni na L4? Bo ja słyszałam, że zasiłek rechabilitacyjny dostaje się jak przekroczy się włśnie 182 dni, ale nieweim w sumie jak to jest.

Ja napewno nawet na jeden dzień nie wróce do pracy, bo ostatnio tam jest chora atmosfer - więc po co mam sie stresowac jeszcze pracą.

Izabelka: witaj z powrotem! Córeczkę masz śliczną, czekamy na więcej zdjęć;-)
To kto teraz w kolejce? Może jednak Julia, skoro Roni uparcie odmawia rodzenia:-D

A mnie się dzisiaj śniło, że jestem w ciąży.........znowu:szok: Florkę niby urodziłam, miała ze 3 miesiące, a brzuch się został i to miało być już drugie dziecko.....horror...a wszystko przez gadanie meża, że on by więcej dzieci chciał, skoro nam tak ładnie idzie. Nam?? Jemu poszło raz 9 mcy temu, a od tego czasu to mi idzie pod górkę do porodu:-p Po porodzie trzeba będzie szybko jakieś środki zaradcze podjąć, bo jeszcze się sen spełni:-D

Oj ale się wszystkim spieszy do nieprzespanych nocy, ja czasami mam chęć żeby mała została w brzuchu jak najdłużej tylko te dolegliwości końcówki ciąży wywołują u mnie chęć porodu. Jakos nie moge sobie wyobrazić jak wytrzymam w szpitalu bez NAtki perspektywa 3 dni rozłaki jest nie do zniesienia a jak mi przyjdzie siedzieć dłużej jak właśnie z Natką 10dni to chyba zwariuje a nie jestem do końca pewna czy ja męzowi uda się przemycić na oddział bo niby jest zakaz wprowadzania dzieci. Tak więc już sama nie wiem jak bedzie lepiej a wg ostatniego usg mam termin na wtorek czyli juz mam jednak nadzieje że mała doczeka chociaż terminu podanego na początku tj 17 na ale kto to wie

No ja jestem za Julią :-)
Sama się też mogę zgłosić bo jak widać po suwaczku już jestem na finiszu ale dziecko odmawia współpracy w temacie porodu i chyba jej tam dobrze;-);-) Jutro idę na KTG to się upewnię;-);-);-)
A Kasia z tego co pamiętam to już ponad tydzień temu pisała że ma małe rozwarcie więc można się było spodziewać.. a że szybka jest ...no cóż. konkretna babeczka z niej:-):-):-):-)

Izabelka szybko wracaj do siebie i do Nas:-)

a ja mam dzis handre, cały dzień rycze. teraz nawet odmowa zamówienia pizzy wywołała u mnie płacz:-(

KasiaDE ogromne gratulacje!fajowo mieć taki expresowy poroód ach jak zazdroszcze he he!IZABELKA wracaj do siebie i super ze juz jestescie w domciu no iczekamy na zdjecia!HASZI widzisz goscie nie tacy źli a i ąłym się zajma wiec jakies plusy ich przyjazdu sa he he

reklama
Do góry