reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Heksa , dzieciaczek słodziuki i faktycznie duży - myślałam że takie noworodki są nie mniejsze :-) Życzę Tobie i dzieciaczkowi dużo zdrówka :happy2: Ale Ci zazdroszczę że jesteś już po...
Ja to chyba od następnego tygodnia będę musiała się zorientować jak wywołać wcześniej poród ( bo już mam dosyć ) a akurat wejdę w 37 tc :-)

Mam takie bujawki nastroju że nie wiem. Raz się śmieje i jestem radosna a zaraz polegam w łóżku i płaczę :-( A mój biedny M nie wie co ma ze mną robić.
Już naprawdę jestem bardzo zmęczona tą ciążą...więc im szybciej nastąpi rozwiązanie w moim przypadku tym lepiej dla mnie , dla M i chyba dla dziecka też :-)

reklama
heksa gratulacje!!!!
Szymonek prześliczny!!!!

a ja tez jakas zadepreszona
chyba pogoda sprzyja nastrojom
ja z daleka od meza albo raczej on z dala ode mnie bo żądle jak rasowa osa
fajne te wiadomości o zdrowym synku heksy, juz mysle o swoim malym Groszku Tymoszku:-)

Dziewczyny to chyba taki paskudny dzien, pogoda niskie cisnienie...ja co prawda nie mam dola, ale za to cholernego lenia, tak wiec caly dzien leze w lozku...do tego ta infekcja gardla- strasznie sie mecze :-(

Ja spędziłam troche czasu w Ikei i Praktikerze i teraz też padam z nóg. Jestem strasznie zmęczona. A jutro na 19:30 na KTG jadę, zobaczymy co lekarz powie ciekawego i jak tam moja malutka się rusza.

Heksa gratulaluje i fajnie, ze juz jestes z małym w domciu. Malutki prześliczny:-)

Ja od 2 dni mam podwyższony poziom energii, ale to chyba dlatego, że Natalka prawie cały dzień z tesćmi jest a nie ze mną :-D normalnie błogosławie ich za to:happy:

witam mamuśki po weekendzie!Roni!córcia niezła babka!ale dobrze ze juz jestes pewna co do cc!Alicja!życze udanego porodu, no i czekamy na wieści !HEKSA! synuś prześliczny!fajowo ze juz w domciu jestescie!jak tylko dasz rade to napisz jak u was!dziewczyny!nie wiem czemu ale od pewnego czasu nie działają mi te buźki nie umiem ich wklejac, klikam na nie a one nic :(

HEKSA dobrze że już wróciłaś, synalek śliczny i duży jak na ten tydzień ciąży chyba, to dobrze, bo da sobie radę!!:-)
Alicja to po zdjęciu pessara będziesz już rodzić?? ale będą ci wywoływać poród?? bo ja będę miała zdejmowany na początku lipca, tak myślę że około 6 i co, mam się szykować do porodu już??

Heksa - cudnie, że jesteście już cali i zdrowi w domku:tak: Dla mnie wersja dzidzia live to jeszcze hektary czasu! Ciesze się, że już masz swojego Groszka w ramionach. My czekamy na Julkę, we czwartek idziemy do kontroli i podglądniemy co mój szkrabek wyczynia i jak się ma. Już się nie mogę doczekać.

Od wczoraj pranie i prasowanie niuniowych ciuszków. Super zabawa! Nie wiedziałam, że to takie fajne:-D Jeszcze ze dwie tury i będzie ok. Ale ja mam jeszcze czas:-) Czekam na jutro, bo idę się pluskać na basen dla wielorybków:rofl2:

Pozdrawiam z chłodnego Krakowa znad miski truskawek ze śmietaną:tak:

magdzik , ja Ciebie bardzo proszę, Ty mnie nie torturuj myślą o truskawkach ze śmietaną o tej porze!!!!!!!!!!!!! :-D
Takiego mi smaka zrobiłaś że :szok::szok::szok:

Smacznego:tak:

reklama
Do góry