reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2008

Cześć
Kic dobrze,że go tak mobilizujesz i chce Kuba występować , pianino super sprawa, oby tylko chciał.
My z zajęć dodatkowych tylko angielski, co prawda ma w przedszkolu ale zapisaliśmy go do szkoły empiku i chodzi z chęcią, ale dosyć łatwo przyswaja.
Zazdroszczę ferii, my dopiero na wakacje gdzieś pojedziemy.
Dziś u moich rodziców na "dniu babci" bardzo sympatycznie było.

reklama
Renia dziś wpłaciłam zaliczkę, więc już odwrotu nie ma;) Boję się o Liwkę, bo ona i samochód to dwa różne światy:p Ale chyba pojedziemy w nocy, więc może damy radę;) Tak mój numer to 608.... ;) Co dziennie też odczytuję maila gazetowego pomilak1@gazeta.pl i tego prywatnego zaczynającego się od mojego nazwiska;) Zaraz dziewczynom napiszę:) A stokke to ma 3 lata gwarancji;) W wolnej chwili sprawdź czy masz dokumenty i kiedy dokładnie go kupiłaś;) no i czy jest możliwość wysyłki (podam Ci namiary na taniego kuriera tylko czy masz kartony;) )

Kamu no mój Kuba chodzi w p-lu na ang i rytmikę, a poza na basen (raz w tygodniu) i aikido (dwa razy w tygodniu) i teraz od lutego pianino (raz w tyg, bo na częściej mnie nie stać:dry:)

Hej
Kic dzieki za odp:-)
kartony sa, dowód zakupu jest (ostatnio gdzieś przeleciał koło oka)
wozio 2012 jak Ignas tylko kupiony koło lutego

nie chce mi sie wierzyć ze za 4 mies moj syn skończy 2 lata. Kiedy to zalecialo? A jeszcze niedawno płakałam bo zastoje sie mlekowe robiły:-)

u nas zaj dodatkowe w plu i tego do wyboru do koloru
najwazniejsxy basen. Ale chodzi na judo plastyke muzykę i jeszcze chce na tenis:-)
a ta muzyka to zajęcia taneczno- muzyczne bsrdziej

jestem ciekawa jak Kubus poradzi sobie z pianinem. Czy mu sie spodoba?

dzis dopadł mnie ból kręgosłupa
chyba starość:-)

dobrej nocki

Hi
Nie ma Kic i forum milczy

Mam nadzieje ze fajna pogoda na wyjeździe
jyz luty niebawem a my jeszcze nie byliśmy ani razu na nartach

Ide spać bo dzis ciężki dzien
jakie to smutne ze BB milczy:-(

No, my juz jutro wyjeżdżamy:(bylo super, Kuba jeździ jak szalony:) fis mu nie straszny, a dzisiaj musielismy jechac na golgote bo marudzil na niebieskiej ze mu sie nudzi:D
Renia i jak tam sprzedaż Stokke???

Wow to Kubi odwazny!!
Kurcze my jeszcze ani razu w tym sezonie na nartach nie byliśmy. A tu wiosna za pasem
teraz weekend u dziadków bo dzieciaka trzeba było przywieźć i tak zawsze coś a tylko weekendy mamy zeby sie gdzieś wybrac
co do wózka - cisza
jedna dziewczyna odp ze juz coś kupila, a ta druga sie nie odezwała
jeszcze na all musze go wystawic
i mure tez juz szykuje do sprzedania bo igi serio nie używa wozkow
ostatnio spacerki na nóżkach:-)))
chlopak rosnie
Zaraz jeszcze pieluchy zlikwidować i spokój:-)
A Ty masz jeszcze jakieś wózki? Czy tez juz Liwcia nie potrzebuje?

Dobra ide sie zmusic i do nauki
mam 2 konspekty napisać a zawsze po podróży jestem jakaś skołowana i spiaca. A jutro jeszcze ple i zajęcia z tenisa. Tymi tak chce chodzić, ze nie patrzę na zalecenia orto. Niech sie bawi z kolegami i biega za piłeczka:-)

Renia my mamy jeszcze...3 wózki :p Obecnie Baby Joggera City Mini GT, bugaboo bee+ (kupiłam po raz trzeci :D) i Jane nanuq:-D Ale moja Liwka od jutra idzie do p-la więc wózkowanie się kończy :-:)-:)-(do żłobka to ją musiałam wozić rano, bo wszystko szybko, więc każda minuta się liczyła, a p-le mam pod nosem, więc wózek nie potrzebny.
Tenis super sprawa:) Sama grywam z mężem od czasu do czasu:tak::-)ale obecnie Kuba ma dość zajęć więc nie będę go męczyć kolejnymi moimi pomysłami:-p:-D

No widzisz a tak mi te laski dupę truły:confused2:

No powiem szczerze, że Kuba nas zaskoczył:tak:technicznie wiadomo słabo, ale radził sobie jak potrafił:-D"ścinał" na krechę ostro goniąc mamusię i wyprzedzając tatusia:-Da jak zaczął marudzić w piątek, że mu się na tej niebieskiej nudzi to myśleliśmy z M że posikamy się ze śmiechu:-Dtylko spoglądał w stronę golgoty, aż po 4 zjeździe, zjechaliśmy na czerwoną i już tam był w swoim żywiole:-)No cóż się dziwić jak cały tydzień po fisie jeździł a na sam koniec go rodzice na płaszczyznę zabrali:-pNo my w weekend to średnio, bo M pracuje, ale jak nadejdzie prawdziwa zima to się z M sami wybierzemy na jeden dzień w tygodniu:tak:

Widzę dziewczyny odpuściły BB na całego:sorry::baffled:szkoda:confused2:

Miłego tygodnia!Ja zapieprz na całego, bale, warsztaty i jakby było mało to zebranie z rodzicami:confused2:

Uff. Igi juz leży. Tymi jeszcze ogląda bajki i kolacje wcina
dzis sama z nimi
kapiel dluuuuuga bo razem szaleli:-)
lubie te ich szalenstwa

zastsnawiam sie czy jest jeszcze jakiś śnieg w pobliżu bo chcemy na narty:-)
dziadek napalony tez bo w zeszłym roku Tymkowi szło dobrze i chce zeby wnuk jeździł:-)

dzis po zebraniu rodzicow:-) cała 5tka przyszła z 12
no ale ważne kwestie poruszone czyli oczywiście- szkola!!!
testy przechodzi dobrze bo okazuje sie w najwyższym pułapie, wiec gotowość szkolna ma:-))) ale oczywiście jak dla mnie większość tak oceniana:-)
kic tez takie robisz rzeczy czy ty masz maluszki?

w rezultacie nie zrobiłam tych zdjeć faktury i naklejek
jakos poczułam ze mnie chce ktoś wrobić:-) chłop mało wiarygodny po tel mnie sie wydał
niezly schiz:-)))))

Powiem ci ze na fb tez nasz wątek mało aktywny
ale poki co nie rezygnujmy!
dobrej nocki

reklama
O i Kic zabraklo:-(
Ja odpoczywam po weekendzie
Leze:-)
dzieci marudzą ale sie wylaczam
igi chce zeby go wozić w gondoli?!!!
jakiś odwrót rozwojowy
ale leniwie