reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

reklama
Surv oczywiscie przegapilam (a starałam sie sprawdzać, zeby mnie to nie minelo)!:-( Ale dzieki kic wiem :-) i STRASZNIE gratuluje. Dziewięć miesiecy wchodzenia na Mount Everest za wami :) i teraz będzie już tylko z górki.

No to terez zacznie się mnożenie bb bobasów :) Dorka, Renia tylkonie spieszcie sie za bardzo :-D

U nas ostatnio dość ciekawie ale to za kilka dni :)
Dzieciaki ostatnio jakby grzeczniejsze i kochańsze :)

Dzięki za wieści o Pat
Grunt ze lepiej sie czuje po cc
No i jakie tam stara? Stary to maja personel i szpital dziady

Pabla zdrówka dla soni

Kate to przebadajcie sie i bedziesz wiedziała na czym stoisz
Życzę spokoju i zdrówka

Moi wrócili pełni wrażeń. Tymi happy ze zasnąć nie umiał
Jutro do lek na kontrole
Ja znowu zgaga
Przywieźli mi z Wadowic kremowki i jestem załatwiona
Oj to moje lakomstwo

Dobrej nocki

Renia...to sobie nawet spokojnie nie pofolgujesz :)
:)
u nas jakoś burzowo
moja noga już prawie nie boli,
3cie dziecko gryzie i powoli uczy się kultury za pomocą kija i marchewki :)
średniak uczy się korzystania z nocnika a najstarsza postawiła dzisiaj Mańka Złotą rączkę do kąta bo strasznie podobno był nieznośny.
tak po krótce nasz dzień wyglądał
aaa jeszcze uszyłam poszewki na poduszki i chusteczkę na głowę dla Młodej taką na gumce, żeby nie trzeba było wiązać:tak:

to miłej nocki
a Tobie Surv...obfitości mleka i szybkiego gojenia
branoc

ps...aaa Pabla, zdrówka dla młodej
Kate...widziałam Cię na fejsie...WOW

No nie może byćWczoraj ostatnia dzisiaj pierwszaRenia, nie rodzisz jeszcze prawda?a reszta śpi???ja już piję kawkę, piesa biega po podwórku, młoda się ubiera a młody jeszcze śpi...szczęściarz. po 8mej wychodzimy więc ciut jeszcze zostałou nas dzisiej chłodno i i pochmurnojak dla mnie to wymarzona pogoda do pracy :)miłego dnia

Witam:)
My już też na nogach, ale po wczorajszym dniu Kuba spał całą noc, więc luksus:-p:-D
Haszi pisz, pisz co tam u Was:tak:
Post bidulko znowu do pracy:sorry2:no tak teraz najlepsza pora na odpieluchowanie:tak:ja mam nadzieję, że w przyszłe wakacje już Liwa będzie bez:tak:
Renia aj takie kremówki!mniam!:-D

U nas już chłodniej i mało słonecznie.
Miłego dnia!

heloł
moje dziecko jeszcze śpi po wczorajszych spacerach po dinoparkach itp
normalnie cały tatuś:-)
ma dryg do spania;-)

choć tatus właśnie już wstał bo dalej ogród robi i do casto trzeba jechać

ja o 9.00 do dr mam dzwonić w sprawie kontroli

Post to widzę, że spokojnie dajesz radę z trójką;-)

Kic no jak dzieciaki sie wybiegaja porządnie to efekt w spaniu cudowny;-)
zaraz Liwcia zacznie biegać i masz juz z głowy - odeśpisz

Haszi super, że zajrzałaś
pisz kochana co tam u Ciebie

Dorka a Ty jak sie masz???

idę coś wszamać bo oczywiście wilczy głód po nocy
a dzis i tak mam zamiar pofolgować bo mam jeszcze ciasteczko w lodówce i tak je zjem i tak
a zgagę to mam w powazaniu - zajem lodami;-)

miłego dnia
dziś chłodniej i jest czym oddychać - zwłaszcza dla tych co brzuchy mają wysoko

Kic dzieki za wiesci od Pat :-*
Kuba cie jeszcze budzi? czesto?
Maciek ostatnio dobrze sypia,tfu tfu coby nie zapeszyc.Dzisiaj cos mnie wolal,ale nie poszlam i sam zasnal:-p
Majka ostatnie dwie noce super,pobudka dopiero o 5 (wczoraj) ,a dzisiaj jak sie tylko krecic zaczela przed 5 ta ja wzielam do cyca i potem jeszcze do 6 pospala,bo wczoraj o tej 5 juz zasnac nie chciala zolza,Macka obudzila,bo ten by jeszcze pospal jako ze poszedl spac o 23 .A dodam ,ze w gosciach bylismy:sorry2: zanim oni wstali to zesmy juz do domu pojechali,bo z samego rana stracilam do dzieciakow cierpliwosc uciszajac zeby nikogo nie budzily:baffled:

Haszi jakas ty tajemnicza:szok: pisz szybko co chodzi

Renia to ci mezyk szykuje sielanke:-D Zazdrosze tego spania juniora.

Mysmy z mloda byly odstawic Macka do p-la i w pracy cos mialam do podpisania.Wlasnie dotarlysmy,idziemy jesc i nie wiem czy isc na spacer czy zaraz lunie:confused:
Najwyzej mala wystawie na balkon,a sama dom ogarne ,bo wyglada jakby tajfun przeszedl :wściekła/y:

Madzia no jak śpi w dzień -staram się go nie kłaść ale niekiedy sam się pokłada ze zmęczenia więc nie będę dzieciaka męczyć- to wtedy budzi się w nocy i łazi, a to siku, a to pić, a to przytulić itd,. w międzyczasie obudzi Liwkę i tak kursuję raz do niego raz do niej:angry:ale jak nie śpi w dzień to o 20 już jest cisza i śpi do ok7:tak:no a Liwa standard, już nie pisze, bo po co:dry:ale pocieszam się że w końcu prześpi całą noc:-ptylko że wstaje zazwyczaj koło 7.30-8.30:tak:
a to Maciek chodzi do p-la?u nas jest dyżur z racji że długi weekend, to Kuby nie puszczam, bo przecież i tak w domu z Liwą jestem:tak:
Renia no to się młody wyszalał:) powodzenia u dr:tak:
dziś chyba zrobimy sobie wycieczkę do miasta pooglądać jak dworzec robią:-pco tam, dla Kuby atrakcja, bo kopary, wywrotki, spychacze itd a ja będę mieć spokój:-p:-D

reklama
Kic mysmy w ten weekend raz tez Macka nie polozyli w dzien i byl po prostu nieznosny,zasypial nawet na rowerze i jeczal za dwoch,wiec jemu po prostu jeszcze ta drzemka potrzebna:tak:
Maciek w p-lu .Normalnie maja zajecia,tylko grupy maluchow laczone.On sam chcial isc i dobrze:-p przynajmniej cos porobie (o ile majka pozwoli) i nie musze zupy gotowac,bo jak jest w domu to sie jej domaga francuski piesek jeden:-p

Do góry