reklama
pabla27
Fanka BB :)
ja też Lenki nie puszczałam w tym tyg,mają normalne zajęcia ale sobie planowałam że będziemy się byczyć całe dnie na dworzu.No i tak było do gorączki Sonii :-( Sonia jako tako, gorączka około 37 - 38 stopni maks, zrobię jej dziś mocz jeszcze, bo osłuchowo i gardłowo czysto, pewnie jakiś wirus.
Moja Lena to już ponad rok nie śpi w dzień - wariuje cały dzień i pada około 20:00 - śpi całą nockę do około 07:00-08:00. No w przedszkolu niestety mają jeszcze leżakowanie i wtedy coś tam się kimnie, spać wtedy chodzi około 21:00-21:30. Sonia podobnie jak Liwka, pobudki wciąż kilka razy,ale dosypiamy do okolic 08:00. No wczoraj było szaleństwo bo jak zasnęła około 21:00 to obudziła się pierwszy raz około 00:30. A potem już nie liczyłam
Dorka, Renia - czekamy na Was!
Renia to do 16-go maja, tak? bo masz tak zaplanowaną CC?
A Dorka naturalnie?
Haszi - pisz co u Was?
Post- Ty to dzielna jesteś, dwójka urwisów i jeszcze pies, urwanie głowy!
Moja Lena to już ponad rok nie śpi w dzień - wariuje cały dzień i pada około 20:00 - śpi całą nockę do około 07:00-08:00. No w przedszkolu niestety mają jeszcze leżakowanie i wtedy coś tam się kimnie, spać wtedy chodzi około 21:00-21:30. Sonia podobnie jak Liwka, pobudki wciąż kilka razy,ale dosypiamy do okolic 08:00. No wczoraj było szaleństwo bo jak zasnęła około 21:00 to obudziła się pierwszy raz około 00:30. A potem już nie liczyłam
Dorka, Renia - czekamy na Was!
Renia to do 16-go maja, tak? bo masz tak zaplanowaną CC?
A Dorka naturalnie?
Haszi - pisz co u Was?
Post- Ty to dzielna jesteś, dwójka urwisów i jeszcze pies, urwanie głowy!
Pabla a moze to zeby???
oj to z tymi nockami macie przesrane normalnie Skoro piszesz,ze bylo szalenstwo od 21 do 00.30 zalamka To Maciek ,ktory nocki tez mial do bani jak zasypial o 20 to dopiero po 1 sie przepudzal.
A ty jeszcze karmisz mala w nocy?
U nas szalenstwo to 20-5.30,bez pobudki na smoka nawet.No ale potem to juz spania nie ma.
Zobaczymy czy rolety zewnetrzne cos dadza,moze pomysli,ze to jeszcze noc i bedzie spala dluzej
Ja chate ogarnelam,nawet podlogi wymopowalam
Majke na balkon wystawila w wozku i nawet szybko zasnela, a ja sie zabieram za projekty,bo 2 tyg nic nie ruszalam.
oj to z tymi nockami macie przesrane normalnie Skoro piszesz,ze bylo szalenstwo od 21 do 00.30 zalamka To Maciek ,ktory nocki tez mial do bani jak zasypial o 20 to dopiero po 1 sie przepudzal.
A ty jeszcze karmisz mala w nocy?
U nas szalenstwo to 20-5.30,bez pobudki na smoka nawet.No ale potem to juz spania nie ma.
Zobaczymy czy rolety zewnetrzne cos dadza,moze pomysli,ze to jeszcze noc i bedzie spala dluzej
Ja chate ogarnelam,nawet podlogi wymopowalam
Majke na balkon wystawila w wozku i nawet szybko zasnela, a ja sie zabieram za projekty,bo 2 tyg nic nie ruszalam.
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Hej Hej
Pabla..eee no ojciec też w domu jest więc luuz
zdrówka życzę
Madzia...idziesz jak burza...ja jeszcze mam dwa okna do mycia to może dzisiaj po południu zrobię i sypialnię do zmopowania bo dzieciaki zalały soczkiem...oj syzyfowe prace.
Dorka..no tak, możesz już rodzić jakby co. surv sie przestraszyła że ją przegonisz i proszę
Renia..a Ty czekaj jeszcze
kurcze ale mam lenia, czekam aż się raport zrobi i normalnie zjazd mam ufff.
po pracy jeszcze zakupy w makro i kierunek domek a od przyszłego tygodnia zaczynamy z piesą bieganie, musżę ją tylko zaszczepić i możemy śmigać, mam nadzieję że nie trzeba będzie jeszcze czekać bo ona szału dostaje, tyle ma energii. No i po tym co zrobiła w nocy... (nie było gdzie stanąć tak mokro) to od dzisiaj śpii na zewnątrz i koniec kropka.
Wygląda na to że się zadomowiła na dobre bo dokazuje że ho ho
Kasia.Izabelka...jak wy w mieszkaniu z maluchem wytrzymujecie????, moja chociaż na zewnątrz cały prawie dzień, inna rzecz że co chwile coś znajduje do chrupania więc kupki wiecie jakie, i ja to potem sprzątam rano.
MASAKRA, dziecku pampka załozysz i jest
oki
raportcik sie zrobił
wracam do pracy
paaa
sprawdzę wieczorkiem czy która nie rodzi
pamiętacie jak się wszystkie rano meldowałysmy w 9 miesiącu??? a jak którejś nie było na bb to podejrzenie porodu było??
Moze byśmy tak razem jeszcze zaciązyły co???
Kasia...czy będziesz aktualizować listę adresową???
Pabla..eee no ojciec też w domu jest więc luuz
zdrówka życzę
Madzia...idziesz jak burza...ja jeszcze mam dwa okna do mycia to może dzisiaj po południu zrobię i sypialnię do zmopowania bo dzieciaki zalały soczkiem...oj syzyfowe prace.
Dorka..no tak, możesz już rodzić jakby co. surv sie przestraszyła że ją przegonisz i proszę
Renia..a Ty czekaj jeszcze
kurcze ale mam lenia, czekam aż się raport zrobi i normalnie zjazd mam ufff.
po pracy jeszcze zakupy w makro i kierunek domek a od przyszłego tygodnia zaczynamy z piesą bieganie, musżę ją tylko zaszczepić i możemy śmigać, mam nadzieję że nie trzeba będzie jeszcze czekać bo ona szału dostaje, tyle ma energii. No i po tym co zrobiła w nocy... (nie było gdzie stanąć tak mokro) to od dzisiaj śpii na zewnątrz i koniec kropka.
Wygląda na to że się zadomowiła na dobre bo dokazuje że ho ho
Kasia.Izabelka...jak wy w mieszkaniu z maluchem wytrzymujecie????, moja chociaż na zewnątrz cały prawie dzień, inna rzecz że co chwile coś znajduje do chrupania więc kupki wiecie jakie, i ja to potem sprzątam rano.
MASAKRA, dziecku pampka załozysz i jest
oki
raportcik sie zrobił
wracam do pracy
paaa
sprawdzę wieczorkiem czy która nie rodzi
pamiętacie jak się wszystkie rano meldowałysmy w 9 miesiącu??? a jak którejś nie było na bb to podejrzenie porodu było??
Moze byśmy tak razem jeszcze zaciązyły co???
Kasia...czy będziesz aktualizować listę adresową???
survivor26
Mamy lipcowe'08
W koncu udalo mi sie rozgryzc, jak sie dostac przez kom. Na BB, wiec melduje sie osobiscie poczytalam co u was, dziekuje za wszystkie graatulacje te smsowe tez, sorry, ze nie zawsze odpisalam, ale dosc zakrecona jestem.
U nas w miare ok, ja w koncu fizycznie lepiej, Sara ma wsciekla zoltaczke, wiec 2 dni na lampach polezy, nozki jednak gipsujemy, bo ,mocno zdefortmowane i dalsze leczenie we Wrocku, ale jestem dobrej mysli. Mala jest sliczna, duzo ladniejsza od Flo w tym wieku, R moze w koncu zdjecia dzis zrzuci to podesle. Pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostale brzuchatki!
U nas w miare ok, ja w koncu fizycznie lepiej, Sara ma wsciekla zoltaczke, wiec 2 dni na lampach polezy, nozki jednak gipsujemy, bo ,mocno zdefortmowane i dalsze leczenie we Wrocku, ale jestem dobrej mysli. Mala jest sliczna, duzo ladniejsza od Flo w tym wieku, R moze w koncu zdjecia dzis zrzuci to podesle. Pozdrawiam i trzymam kciuki za pozostale brzuchatki!
Surv super, że wracasz do formy
takie urok niestety cc, że gorzej sie pionizuje
całusy dla małej i Ciebie
ja dziś myślałam, że urodzę bo skurcze mnie chwyciły i na wymioty ciągło
ale to może jednak efekt "kremówka"
już lepiej
na 17.30 u dr jesteśmy z wizytą kontrolną
Dorka no to chyba teraz Twoja kolej
Pabla ja na 16-go cc i mam zamiar dotrwać
my tez przerwę w p-lu majówkową mamy
no i zobaczymy czy już do porodu nie będzie wolnego
po kontroli sie wszystko okaże
zreszta jakoś rozum mi podpowiada żeby młodego nie wysyłać bo lepeij, żeby nic nie przyniosł na końcówke z zarazkowni;-)
oki idę się legnąć
takie urok niestety cc, że gorzej sie pionizuje
całusy dla małej i Ciebie
ja dziś myślałam, że urodzę bo skurcze mnie chwyciły i na wymioty ciągło
ale to może jednak efekt "kremówka"
już lepiej
na 17.30 u dr jesteśmy z wizytą kontrolną
Dorka no to chyba teraz Twoja kolej
Pabla ja na 16-go cc i mam zamiar dotrwać
my tez przerwę w p-lu majówkową mamy
no i zobaczymy czy już do porodu nie będzie wolnego
po kontroli sie wszystko okaże
zreszta jakoś rozum mi podpowiada żeby młodego nie wysyłać bo lepeij, żeby nic nie przyniosł na końcówke z zarazkowni;-)
oki idę się legnąć
pabla27
Fanka BB :)
u nas niestety zapalenie układu moczowego:-(
chcieli nas w szpitalu zostawić na 10 dni ale nie wyraziłam zgody.
mam trochę moralniaka czy zrobiłam dobrze, dostalam antybiotyk i będziemy się leczyć w domu.
a tak to musiałabym zostać z nią w szpitalu na 10 dni, nie wyobrażam sobie.
ja wciąż karmię, w nocy non stop kolor
no ale już mam podjętą decyzję że jeszcze mc i odstawiamy się zupełnie w nocy, w dzień zobaczymy.
narazie lecę bo muszę dziatwę ogranąć.
Sorki że tylko o sobie, ale miałam dziś koszmarny dzień.
chcieli nas w szpitalu zostawić na 10 dni ale nie wyraziłam zgody.
mam trochę moralniaka czy zrobiłam dobrze, dostalam antybiotyk i będziemy się leczyć w domu.
a tak to musiałabym zostać z nią w szpitalu na 10 dni, nie wyobrażam sobie.
ja wciąż karmię, w nocy non stop kolor
no ale już mam podjętą decyzję że jeszcze mc i odstawiamy się zupełnie w nocy, w dzień zobaczymy.
narazie lecę bo muszę dziatwę ogranąć.
Sorki że tylko o sobie, ale miałam dziś koszmarny dzień.
Pabla zdrówka
No i chyba lepiej w domu sie leczyć
Oby antybiotyk pomógł
My po wizycie
Jest dobrze ale mogłoby być lepiej
Do wtorku bactrim i inhalacje
Zakaz przedszkola do porodu:-) i tak mieliśmy zamiar nie puszczać
U mnie zgagi cd
Normalnie wykoncze sie dzis
No i spać nie moge bo siedze:-)
Oby przeszło choć na czas zasypiania
Spijcie dobrze
No i chyba lepiej w domu sie leczyć
Oby antybiotyk pomógł
My po wizycie
Jest dobrze ale mogłoby być lepiej
Do wtorku bactrim i inhalacje
Zakaz przedszkola do porodu:-) i tak mieliśmy zamiar nie puszczać
U mnie zgagi cd
Normalnie wykoncze sie dzis
No i spać nie moge bo siedze:-)
Oby przeszło choć na czas zasypiania
Spijcie dobrze
Witam rankiem
Widzę, że Pat się sama zameldowałabuziaczki kochana!
Pabla zdrówka dla Soni!my też całymi dniami na dworze. Masz rację w domu lepiejnie miej wyrzutów sumienia!co by jej w szpitalu innego pomogli?podawali antybiotyk i kontrolowali mocz-to możesz przecież sama zrobić, a jeszcze by ci jakiego rota przyniosła. Ja też nie wyraziłam zgody jak Liwka miała tydzień i kazali mi ją do szpitala dać bo miała leukocyty w moczujeździliśmy 2 razy dziennie do szpitala na zastrzyki i tyle
Renia Ty to masz jednak bezsenne nocezdrówka dla Tymka!
Post pamiętam, pamiętamfajne to byłoja już za ciążę dziękuję, pod koniec maja idę do gina po wkładkę.Żadnej planowanej ciąży sobie nie wyobrażam, a co dopiero jakieś wpadkimoże jakbym miała większe mieszkanie (nie, nie, przeprowadzki do domu na razie sobie nie wyobrażam)i pensję razy 3 to może bym się zdecydowała, ale teraz nie
Madzia jak kp to Liwa też mi się budziła już ok 22/23 , teraz przeważnie koło 1 a potem koło 5, na razie nie walczę i robię jej to 150ml zje i śpi, ale to maks do roku a potem będę musiała walczyć z nocnym jedzeniema co do p-la to u nas są zapisy na takie dni- muszą wiedzieć ile jedzenia mają robić. Także teoretycznie jak nie zapiszesz to nie możesz przyprowadzić po 2 tygodniach w domu, jakoś się już przyzwyczaiłam do 2no i mój Kuba w drugą stronę - obiadu w ogóle by nie musiał jeść
Byliśmy wczoraj w decathlonie, bo chcę nowy rower kupić Kubusiowi-tamten się rozleciał, a okazuje się, że firma chyba zwinęła interes więc gwarancji nietwięc wolę mu kupić inny. I ten mój mikrus musi jednak mieć 14', jak go przymierzyliśmy do 16' to miał nogi z 10cm na ziemiątakże teraz poluję na używkę na all, a jak mi się nie uda no to kupimy nowy
u nas nawet ładne słonko, tylko mnie w nocy rozłożyłogardło mnie boli, że nie umiem przełykać, no masakra
miłego dnia!
Widzę, że Pat się sama zameldowałabuziaczki kochana!
Pabla zdrówka dla Soni!my też całymi dniami na dworze. Masz rację w domu lepiejnie miej wyrzutów sumienia!co by jej w szpitalu innego pomogli?podawali antybiotyk i kontrolowali mocz-to możesz przecież sama zrobić, a jeszcze by ci jakiego rota przyniosła. Ja też nie wyraziłam zgody jak Liwka miała tydzień i kazali mi ją do szpitala dać bo miała leukocyty w moczujeździliśmy 2 razy dziennie do szpitala na zastrzyki i tyle
Renia Ty to masz jednak bezsenne nocezdrówka dla Tymka!
Post pamiętam, pamiętamfajne to byłoja już za ciążę dziękuję, pod koniec maja idę do gina po wkładkę.Żadnej planowanej ciąży sobie nie wyobrażam, a co dopiero jakieś wpadkimoże jakbym miała większe mieszkanie (nie, nie, przeprowadzki do domu na razie sobie nie wyobrażam)i pensję razy 3 to może bym się zdecydowała, ale teraz nie
Madzia jak kp to Liwa też mi się budziła już ok 22/23 , teraz przeważnie koło 1 a potem koło 5, na razie nie walczę i robię jej to 150ml zje i śpi, ale to maks do roku a potem będę musiała walczyć z nocnym jedzeniema co do p-la to u nas są zapisy na takie dni- muszą wiedzieć ile jedzenia mają robić. Także teoretycznie jak nie zapiszesz to nie możesz przyprowadzić po 2 tygodniach w domu, jakoś się już przyzwyczaiłam do 2no i mój Kuba w drugą stronę - obiadu w ogóle by nie musiał jeść
Byliśmy wczoraj w decathlonie, bo chcę nowy rower kupić Kubusiowi-tamten się rozleciał, a okazuje się, że firma chyba zwinęła interes więc gwarancji nietwięc wolę mu kupić inny. I ten mój mikrus musi jednak mieć 14', jak go przymierzyliśmy do 16' to miał nogi z 10cm na ziemiątakże teraz poluję na używkę na all, a jak mi się nie uda no to kupimy nowy
u nas nawet ładne słonko, tylko mnie w nocy rozłożyłogardło mnie boli, że nie umiem przełykać, no masakra
miłego dnia!
reklama
bry
no i już na nogach
kuchnia ogarnięta z grubsza
owsianka sie studzi
moja nocka do bani - pt. "nocne czuwania Polaków"
taki urok i pewnie lepiej już nie bedzie
wczoraj widziałam takie miesięczne maleństwo u moje dr
oj jakie to slodkie;-)
mój P bardziej na przerazonego wyglądał i wydał oświadczenie, że więcej dzieci to już nie chcemy
ja tam bym chiała tą córę;-) za jakiś czas of course
ale póki co Ignaś ma się kluć więc skupiam sie na tym
dobra idę jeść bo po zgadze pojawił się wilczy głód - normalnie ze skrajności w skrajność
no i już na nogach
kuchnia ogarnięta z grubsza
owsianka sie studzi
moja nocka do bani - pt. "nocne czuwania Polaków"
taki urok i pewnie lepiej już nie bedzie
wczoraj widziałam takie miesięczne maleństwo u moje dr
oj jakie to slodkie;-)
mój P bardziej na przerazonego wyglądał i wydał oświadczenie, że więcej dzieci to już nie chcemy
ja tam bym chiała tą córę;-) za jakiś czas of course
ale póki co Ignaś ma się kluć więc skupiam sie na tym
dobra idę jeść bo po zgadze pojawił się wilczy głód - normalnie ze skrajności w skrajność