reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

hej!
i ja po swietach obzarta.Ech...chyba nigdy nie schudne:sorry: Jeszcze domeczam sernik,bo przeciez nie wyrzuce:-pAle Majka pomalu sie od cyca odstawia,wiec jest nadzieja na diete niebawem:-p
Dorka no ja to bylam w ciazy tylko tydzien dluzej niz ty teraz,wiec pierz pierz ;-) Brzuszek masz juz spory,ale ladnie wygladasz:tak: a co do oslabien to mialam identycznie i czesto mi tchu brakowalo.
Renia trza bylo mowic,ze tak blisko bedziecie,moze jakos bysmy sie spotkali. Mysmy w lecie tam byli,tez w ciazy;-);-) No i w koncu fotki sa!!! pieknie ci w tej ciazy,a wozek rewelacja! Mlody wydoroslal i niestety...caly tata;-);-)
Survivor to ty dzielna baba jestes,ze chcesz tam cc:szok::-D pilnuj coby Sary nie podmienili,skoro taka tam rzeczywistosc kilka lat wstecz ;-)

Mala juz spi od godziny,wyjatkowo szybko byla padnieta,to nie przeciagalam.Ciekawe ile pospi.Wczoraj tez byla zmeczona bo od 13 do 20 spala moze 15 min,za to obudzila sie dopiero o 5.40.No i juz spac nie chciala zolza,za to MAciek az do 6.30 spal.No jak nie jedno to drugie pobudki rano uskutecznia.
Maciek juz tez w lozku,ale jeszcze cos wymysla.
Ide jakis serialik przyjac i spac.

reklama
Izabelka, tak mamy kratkę, bo inaczej wskoczyłaby dzieciakom na głowy:eek: A poza tym całą przestrzeń w bagażniku:tak:
Dziewczyny no co Wy, jeszcze nie pora na rodzenie. Niech naprawdę cieplutko sie zrobi, to wtedy będą dzieciaki z brzuchów wyskakiwać:tak:
A my zaczęliśmy dzis sezon działkowy. M pojechał na basen a nas odwiózł na działkę. Dzieciaki pohasały, psiak oczywiście też więc wszyscy happy. Teraz smacznie śpią:tak:

Kic różowy sam w sobie słodki nie trzeba sk
No to trzeba bedzie sie wybrać na spacer naszymi furkami jak juz Ignaś sie wykluje:-)
To chyba juz nie szybko zmienisz wozio na inny? ;-)

Madziu ten wyjazd to był spontan
P nagle poszperal w necie i wyskoczył z propozycja wyjazdu. Jeszcze mnie chcieli zostawić doma cobym sie nie meczyla ale ja twarda sztuka
A dzis wywalilam ciasto bo i tak nie schodzi
Moj mąż ze słodkości to schabowe, ja zgagowa a młody ze slodki

Witam rankiem:)
Ojjjjjj jak Kuba spał do 7.15 to Liwka wstała 6.30:crazy:
Teraz już się bawią:sorry::happy:

Renia oj koniecznie:tak:właśnie dziś jadę do parku chorzowskiego na spacerek z koleżanką:tak:ona zawsze do mnie przyjeżdża na 3 stawy, więc teraz ja muszę d** ruszyć:-pwłaśnie tak przeglądałam te SK i w sumie żadne oprócz różowych pixeli mi się nie podoba, no a róż do różu to już dla mnie za dużo:happy:a czy szybko zmienię hmmm zobaczymy jak mi stokke podejdzie:-pno i planuję zamienić Nippera na nowego BJ, ale to jeszcze nie teraz:-p
Madzia no cóż się śpi bez pobudek w nocy to się rano wstaje z kurami:-p;-):-Dsuper Ci Majcia śpi:tak:
Kasia no nie ma jak wyhasać całe towarzystwo:tak::-D

Oh, gdzie to słońce:confused2:zawsze jak się gdzieś dalej wybieram to pogoda taka sobie:confused2:
miłego dnia!

WitamMnie dzis znowu wymeczyl Ignaś. Skakał jak szalony aż o 2 poszłam naparzyc meliski bo myślałam ze zwariujeTymi tez nie lepiej - męczy go kaszel a ja od razu na bacznośćEch życieKic slonko sie pojawiło wiec jest szansa na super spacerNo i jak zawsze rozbrajasz mnie wózkami:-) nie wiem co to nipper i bjAle pewnie fajne skoro sie nimi interesujeszOj ja dzis czuje ciężki dzieńZaraz znowu meliske zapodam bo z niewyspania juz czuje nerwaZajrze pózniej jak juz sie pozbieramOj jaka szkoda ze Tymi chory bo jednak p-le daje szanse na wytchnienie wymietolonej mamie

Kicrym... czy ja chwalilam wczoraj swoje dzieci o do spania???
Majka dala popalic,do 3 ladnie spala a potem 2 godziny jeczala zolza jedna.Maciek wstal o 5.40:eek:
Pech nie daje za wygrana.
Z rana popakowalam towarzystwo do auta a tu dupa blada,lampki sie zapalily i zaraz wszystko zgaslo,pewnie akumulator sie poluzowal,ale zebym ja to jeszcze wiedziala jak sie klape otwiera
mad.gif

No to wypakowalam towarzystwo,ale wozka z bagaznika juz nie dalo sie wyciagnac,bo sie bagaznik nie otwiera...nie wiem co ma wspolnego z akumulatorem :-/
W garazu brak zasiegu,wiec dawaj na gore,dzwonie do K,a ten jak na zlosc jeden tel.wyladowany,drugiego nie odbiera grrrr.Na szczescie tato wracal z nocki i juz byl prawie pod domem ,wiec po Macka przyjechal i go zawiozl do przedszkola.Potem ma przyjechac sprawdzic tego grata.
No to sobie mysle,pojde po chleb. Troche pada,ale co tam.Wzielam drugi wozek i poszlam,nakupilam i co???? przeciez portfel zostawilam w tamtym w wozku w bagazniku
realmad2.gif
No to wrocilam z niczym,a w domu sie okazalo,ze w kieszeni mialam 3 zl,to na chleb by mi chyba starczylo.
Ech....chyba nigdzie sie juz dzisiaj nie rusze,zeby pecha nie poglebiac.
Majka sie zaraz obudzila,jak tylko do domu zesmy weszly i juz marudzi,a ja sie mam uczyc ,bo w sobote kolokwium.Dupa dupa dupa!

A dzisiaj dzien czekolady,wiec chyba mozna jesc do woli
wink2.gif
w sumie czekolada odchudza co nie?
wink2.gif

Kicrym a czym ty teraz jezdzisz? bo ja juz sie poguilam z tymi wozkami:-p
Renia zdrowka dla Tyma! Jakby moj tato po Macka nie przyjechal to chyba bym go taksa zawiozla,zeby sie z nim caly dzien nie uzerac ;-)wiec troche ci wspolczuje ;-)

Ostatnia edycja:
U nas d** z długiego spaceru-synek koleżanki się rozchorował, więc znowu odwołałyśmy klachy:confused2:pozałatwiałam sobie trochę na mieście i już w domu. Zapodam Liwce Hippa i znowu się zbieramy- M chce żurek robić, wszystko kupił oprócz czosnku, więc muszę oblecieć pobliski targ i od razu chleb kupię, bo też chłop nie pomyśli:sorry:
Madzia no to tfu, tfu żeby dziś dzieciaki pięknie spały i pech opuścił:tak:oczywiście trzymam kciuki za kolokwium-troszkę Ci zazdroszczę:-p;-):-)

ech Liwa nie daje żyć, później zajrzę:happy:

Czesc ja juz po prasowaniu pierwszej tury ubranek,teraz suszy sie druga tura:tak:
Kic wyslalam Ci adres na priv:tak:
Madzia jak pech to pech:no:Oby Majka Ci chwile pospala zebys mogla sie pouczyc:tak:Co do ciazy to jeszcze tydz moge pochodzic:-D
Renia wspolczuje:-(Mam nadzieje za Tymkowi juz lepiej:tak:
Kasia tez bym chciala taka dzialeczke:tak:
Dzis Misia przychodzila do nas do lozka,raz G ja odprowadzil a za drugim razem nawet nie wiedzialam ze sie do nas wgramolila:crazy: Ok 5 mialam dosc i przenioslam sie do jej lozka:tak:

No mala dala sie pouczyc troche,pospala 2,5 godziny.
Ona chyba po prostu jest glodna kiedy tak marudzi.Przed spaniem zrobilam 210ml i prosze ,nie dosc,ze dziecko samo zasnelo,to sie przebudzilo po godzinie i znow zasnelo bez mojej interwencji:tak: No zarlok jeden i tyle.W nocy widocznie tez glodna byla,bo po cycu sie tyle wiercila,dopiero po 2 godzinach i drugim cycu odpadla.
Widac jej to moje mleko juz nie starcza:sorry:
No wiec kilka przykladow zrobilam i juz calkiem zielona nie jestem,ale sciage i tak napisze ;-)
Ale tym tym sposobem na spacerze nie bylysmy.
Zaraz MAciek przyjedzie i juz nici z nauki.

Kasia fajna taka dzialka.Wlasnie mnie znajoma namawia,bo jest do sprzedania gdzies blisko ich ,zadbana z altanka i drzewkami owocowymi,ale K cos marudzi.Nie wiem o co mu chodzi,bo jeszcze do niedawna sam chcial dzialke.Musze go nakrecic.

reklama
A ja leze bo Igi skacze i sie tak układa ze juz nie wiem co dla mnie dobre

Madzia ale day. Lepiej siedzieć w domu jak sie nie układa.
Dobrze ze sie pouczylas:-)

Kic no pogoda tez do bani bo raz słońce raz deszcz
A klachy jeszcze nadrobicie

Dorka ja pranie i układanie od przyszłego tyg uskuteczniam ale ty 2 tyg przede mną z terminem wiec dobrze ze sie szykujesz

Do góry