reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

o jak dobrze miec takiego eksperta:-)

ja po masazu:tak: leze i sie relaksuje
podjadłam ciasteczek - zrobiłam serduszkowe - i mam zgage
w czwartek zrobie babeczki tiramisowe:tak:

no i dzis walentynkowy super prezent dostałam
bukiet pieknych kwiatów iiiii new laptopa:-)
wreszcie nie bede musiała ślęczeć na tel coby mieć z Wami kontakt:-)
ależ mnie małż zaskoczyl
jestem okropnie zadowolona bo marzyłam o takim ale nie śmiałam nawet o tym głośno mówić

Dorka no i jak wieści?
wiadomo co tam sie kryje między nogami;-)

reklama
Matko, chyba mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem:sorry:
Kurcze to my mamy Babę, Renia też?
a ja wstawilam wlasnie nóżki w sosie miodowo-musztardowym
Hmmm, co to za nowy przepis na maseczkę/balsam do stóp?

Taaa, no comments:eek:

Sylcia, brawo dla Olci. Jak doktorka mówi, żeby ząbka nie ruszać, to faktycznie poczekajcie a będzie miała córcia dobre wspomnienia z wizyty. Aha, z chęcią wprosiłabym się do Ciebie na taki obiadek - bardzo lubię - zostało mi to z dzieciństwa
Uwielbiam faworki/chrust. Właśnie - muszę uprosić moją mamcię, żeby mi zrobiła. A w pracy będziemy wcinać pączki
Dorkaaaa, gdzie jesteś?
Renia, no cudne prezenty sobie zrobiliście. My z m nie obchodzimy, ale nawet jeśli, to też mamy zgrzyty jak Pabla i Tosika, więc i tak nie byłoby walentynek ;-)

Ostatnia edycja:
Jestem, jak tylko ginek wlaczyl usg zobaczylam jajeczka i susiaka:-D Bedzie Franek nie ma watpliwosci:tak: maly wazy ok kg, mam zdejcia ale to jutro bo ide lulu:tak: Co do krzywej to lekarz powiedzial ze mam ograniczyc slodycze:tak: Bylam u ogolnego i mam antybiotyk na tydzien:tak: Dobranoc

ohhh yeeeaahhh super....i jakie ładne imię :):):)
to bedziesz miała odmianę po różu :) super no i kuruj się
Renia...ooooo..ja nie obchodzę walentynek ale jakby takie prezenty dostawać to mogłabym sie złamać :), gratki
jakie babeczki robisz???? rzuć przepisem, a może przeoczyłam??
aa Dorka dzięki za brzusio....superaśny jest,,,,Renia??? Surv....a jak Wasze???
Kasia....cóż..ja sobie wyobraziłam Tosike jak te nóżki w ten sos:-D:-D:-D:-D i myślę ale o co kaman :)
Kic...ten Origami to jest coś :)
a mnie gardziołko boli, no i skończyłam sukienkę w ramach nauki szycia :), tak tak wkleję ale plis nie dzisiaj bo normalnie zaraz spać idę tak mi źle
to paaaaaa

Dorka to wieści
Franio super imię
grunt że wszystko gra
teraz się kuruj

Post zdrówka
no ja zwykle kwiaty dostawałam a sama pichciłam jakiś obiadek czy kolacyjkę iście walentynkową
a ja uparcie z "moich wypieków" korzystam i tam wynajduję pyszności
babeczki tiramisu też tam znalazłam, jeszcze nie robiłam ale w czwartek się przekonam czy smaczne;-)

Kasiu to "baby" to pewnie z angielska cuś

Tosika a ten przepis na nóżki to zapodaj:-)

Dorka, a jednak! intuicja Ci prawdę mowiła:-) Fajnie bedziesz mieć, dzieci w kratkę, raz chlopiec, raz dziewczynka...teraz by się po Franku druga dziewuszka do kompletu zdała:-D

Renia, wow, ale prezent! Dla takiego to i ja bym gotowa była zrezygnować z nieobchodzenia Walentynek:-) O wypiekach to nawet nie czytam, bo co wchodzę na wagę to widzę, że powinnam ograniczyć odżywianie do sucharków z wodą:sorry2:

Post, zarazasz przez net, bo i mnie dziś już gardło boli:-( Zaraz coś zapodam, bo w piątek jedziemy umowę podpisywać i muszę się jakoś dotelepać.

Kic, dzięki za info, przekazalam mlodej, aczkolwiek co z nim zrobi, nie wiem, bo ma zwyczaj pytania o radę, a potem robienia po swojemu:-p Ma na oku jeszcze jakiegoś podwójnego quinny dla obu dzieciaków, ale oboje z mężem są lowcami okazji cenowych, więc jak ich znam to i taczki w charakterze wózka by kupili, gdyby byly opatrzone napisem "Promocja":-D

A u nas dziś napadało z 10 cm śniegu i dalej zawzięcie sypie...a że wiatr silny jest to coś ala zamieć za oknem...też coś! W połowie lutego?:-p

idę młodą budzić, R pojechał do Castoramy bo mają jakieś super promocje na betoniarki:-p Zobaczymy czy upoluje, ale za powrotem ma mlodą zabrać, bo ja przez te śniegi do przedszkola przebijać się nie będę...mam nadzieję, że do popołudnia choć część stopnieje:tak:

No ja sie przez te sniegi przebijac musialam,ale juz dotarlam ;-) u nas sypie bardzo, na sanki bedzie mozna wyjsc,tylko nie wiem jak z tym pylem w powietrzu,bo jeszcze wczoraj mowili,zeby z dziecmi nie wychodzic.

Dorka supperrrr!!! moja intuicj mi mowila,ze bedzie dziewczynka i jak zwykle w tych sprawach znow sie pomylila:-p
Renia wow no takie prezenty!!! to ja tez moglabym zaczac walentynki obchodzic porzadnie ,a nie tylko ciasteczkowo:-p
Survivor ja ekspertem nie jestem,ale za ta cene to lepiej kupic uzywany a lepszy.Jeśli chca Quinny to napewno uzywany zestaw razem z fotelikiem MC by znalezli.
No i jak tam betoniarka? jest?

Pabla, Kic
jak tam nocka? u nas wedrowka byla o 4.30 i wtedy tez Majka sie pierwszy raz obudzila,a potem pospalismy do 7.30:tak::-)

No i jak tam betoniarka? jest?

Jest! i pila do gałęzi i przedłuzacz ogrodowy też:-D Ceną jest mega obciach, bo to była promocja na otwarcie nowej Castoramy i zdjęcia do gazety robili...R ze swoją urodą nieogolonego zbira ma szansę zalapać się na podpis " Mieszkancy podwroclawskich wsi masowo ruszyli ogladać prawdziwy supermarket":-):-)

u nas nadal pada, ale przestało mi to robic, bo Flo jednak zostala w domu:wściekła/y: Kaszle mocniej, katar się puścił, więc nie da rady...tyle, że ja mam 2 gigantyczne zlecenia na glowie plus wyjazd w piątek...szykuje się piekna katastrofa:-p

reklama
Witam,Misia w przedszkolu a ja posprzatalam w kuchni, wstawilam zmywarke, wstawilam pranie,a teraz luzik:-) Obiad mamy od wczoraj i jeszcze ze 2 prania musze wstawic,a odkurzanie poczeka do jutra:-D
Survi to juz macie sprzet do remontu:-D Szczeze to mi sie ten wozek tez wcale nie podoba:no: Co do Franka to przeczucie mnie nie zwiodlo:-D
Madzia ale mialas super nocke:tak:
renia widze ze rozwijasz sie kulinarnie:-D
Post zdrowka oby sie nie rozwinelo:tak:
Kasia chrusciki sama robie, nawet Seba ostatnio sie nauczyl:tak:
Kic moze jeszcze sie wstrzymasz z tym szukaniem wozka dla Franka, na razie nie mamy na to kasy:sorry2:Jak dostaniemy zwrot z podatku to wtedy bedziemy sie rozgladac:tak:
Dobra a to jest Franek IMG_0424.jpg Ginek nie mogl zrobic dobrego zdjecia bo maly zakrywal sie raczkami i jeszcze pepowine mial przed soba

Do góry