reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Cena wózka imponująca;-)Kic dałabyś tyle jakbyś miała?
Post, a zdjęcia porobiła, hę? I dlaczego stronka nie jest uaktualniania o nowe rękodzieła, hę?

reklama
Kasia...no wiem wiem....ale jak tak wytknęłaś to się poprawiłam już, i zaczynam nadrabianie :) (pierwsze już uczyniłam posłusznie ), także zaglądaj :)
ok
to lecę i nie wiem czy coś jeszcze robić czy do spania, jakos taka połamana jestem :(

witam z rana - widzę, ze nawet Kic jeszcze nie ma?:tak: Ja wczoraj wzięłam się ostrzej za pakowanie, skutkiem czego nie było czasu na forum, bo pol dnia pakowałam, a pół zdychałam:-p Efektów oczywiście dalej nie widać oprócz zagracenia mieszkania pudłami - R bohatersko wziął się za książki, coby udowodnić, że on ma rację i w tydzień nas spakuje...spakował 3 z 20 półek i miał dość:-p:-p:-D

Post, przypominam, że w zeszłym roku o tej porze, jak wołałam o wiosnę to przypominałaś, że ma czas do marca:-p No ale ja bym już też chciała...u nas w końcu robi się cieplej i mam nadzieję, że prognozy się spełnią i w przyszłym tygodniu bedą plusowe temperatury.

Kic, no w gotowych pierogach jest mniej więcej to samo co w parówkach:baffled: A na FB widziałam zdjęcie tego, co potem staje się kotlecikami kurczęcymi z Maca...i raczej w tym życiu już ich nie tknę:-p

Dorka, a widzisz, dojechał, przeżył i ma się świetnie:-) Co nie oznacza, że ja nie bedę panikować, jak ktoreś z moich dzieci zechce przed trzydziestką samodzielnie wyjść z domu dalej niż do szkoły:-D

A dziewczyny, podrzucicie jakąś listę co trzeba do szpitala...probowalam sama robić, ale nic nie pamiętam:baffled: A moja siostra tak panikuje, że lada chwila zacznie rodzić, choć ma jeszcze 2 mce do terminu, że i mnie się udziela wizja jazdy do porodu z samą torebką i nieprzygotowana:-p

dobra, pokiwam się trochę w Internecie i idę dalej popakować coś, żeby stwarzać wrażenie bycia pożyteczną:-p

aaaa...spojrzałam na swój suwak i wychodzi, ze zaczynam 7 miesiąc ciąży....jakim cudem?? Ja się jeszcze nie do końca oswoilam, ze w ogole w ciązy jestem:-D:-D

Ostatnia edycja:
surv już widzę na strazy:-)
miłego pakowania (jeżeli to wogole może być miłe)
a przy okazji przeprowadzki wychodzi jakimi chomikami jesteśmy
2 latat temu to przechodziłam i miałam wrazenie że tyle rzeczy wywaliłam lub oddałam, a teraz znowu sie nie mieszczę z gratami:baffled:

Kasiu no wózio pewnie Kic by łyknęła:-)
chociażby hobbystycznie:tak:
czekam tylko na opinię naszej ekspertki na temat czy warto czy niezła reklama bo jeżdzi nim Stefcia;-)

Dziś jakby senniej i posypało
ja zaczynam serie masaży od dzisiaj i tak 2 razy w tygodniu
liczę na poprawę formy bo człapię jak kaleka

oki lece karmic młode

Witam, u nas mroźnie minus 18.:baffled:
Post ja też już chcę wiosny :-DI też się pocieszam że końcem lutego ma być nawet plus 7 :tak:Śliczne te twoje dzieła :tak:
Kic gratki i całusek dla Liwki :tak:
Reniu to oby masaże pomogły :tak:
I nie wiem co komu jeszcze :sorry2:
Miłego dnia.

Mnie tez wczoraj wcielo,ale zaczelam wystawiac ciuszki na allu i caly dzien mi na tym zlecial:baffled: wieczorem plecow nie czulam.

Hmmm wózek ciut drogi,ale mi sie i tak nie podoba,ja lubie nietypowe,ale tez to az za bardzo dziwny:-p

Survivor powodzenia w pakowaniu ;-) jesli chodzi o liste to najlepiej sprawdzic co chca w szpitalu,przewaznie podaja,wkleje ci przykladowo z naszego szpitala Przyjęcie do porodu , ja sie w sumie pakowalam po swojemu,ale generalnie podobnie wyszlo ;-)

Kic podziwiam za pierogi,bo ja z tych co lubia tylko jesc:-p Za mna od kilku dni chodzą takie ze szpinakiem:-p

Sylcia eee to u nas cieplej ,jedyne -8:-D
Jeszcze dwa tygodnie i ma byc cieplej,chociaz ostatniom swistak cienia nie zobaczyl,wiec zgodnie z przepowiednia ma byc jeszcze 6 tyg mrozów:baffled:

Pabla jak nocki,cos sie poprawilo?

Ide sprzatac,bo kumpela ma wpasc spanikowana,bo juz w rozsypce,za tydzien ma rodzic,pierwszy raz wiec ma stracha jak nie wiem:-p

Witam:)
Kic nie ma, bo już zdążyła w przychodni być:-p:-)Musiałam mieć zaświadczenie od mojej pediatry że Liwka może mieć jutro ten zabieg:dry:
Kasia jak bym miała dużo kasy to bym kupiła, ale bardziej w celach testowych :) fajne ma rozwiązania z tym obracaniem o 360stopni, no i gondolę można złożyć do transportu, ale ponoć to czysto miejski wózek (coś jak stokke) no nie ma co ukrywać do lansu na molo i tyle;-):-Da wersja Muchy na pewno była droższa bo widziałam w gazecie że miała dowieszone 2 sakwy po bokach, więc już się robi 5000, a na pewno ma też fotelik+adapter+ jakieś akcesoria strzelam że 6000jak nic, ale uważam że gwiazdy powinny właśnie takimi wózkami jeździć a nie jakimiś pospolitymi tanioszkami:-p
Surv to widzę ostro się wzięliście za pakowanie:)jak dobrze, że nie mam konta na FB to mogę dalej ze smakiem zjadać BigMac'i;-):-D:-Da co do parówek to niestety to samo świństwo, ja kupuję Kubie (niestety lubi ) parówki z szynki i w składzie jest 80%mięsa, ale co tak na prawdę tam mielą to nie wiadomo:baffled:
Renia uważam że warto:) jedna forumka z wózków go ma i uważa że jest fajowy:)tym bardziej że do "zadań specjalnych" będziesz miała Murę :) no i można go obejrzeć w Fido w Sosnowcu;-)

idę coś zjeść:)
aaaa co do wiosny to też bym chciała żeby już przyszła :)

Czesc dziewczyny:tak: Ja po badaniach(krzywa cukrowa bleeee),jakos dalam rade mialam 75g wiec dwie godziny czekania:baffled:Kanapke zjadlam jeszcze w przychodni:tak:Zanim doszlam do domu to zrobilo mi sie nie dobrze:baffled: Musialam przygotowac mieso na obiad i posprzatac ale teraz juz moge lezec:-D Mieso bedzie powoli sie pieklo:tak:
Kasia mi jakos nie podobaja sie takie wozki z kosmosu:no:
Pabla lubisz czytac to sobie poczytalas:-D
Kic ja jakos stracilam teraz ochote na Macka:baffled:
Survi no to sie pakuj bo przeprowadzka zbliza sie duzymi krokami:-DZ ta ciaza mam to samo ze jeszcze sie nie oswoilam z tym stanem:-D
Madzia to bedzie moj 3 porod a tez mam stracha:tak:
Sylcia u nas ponizej 10stopni ale wiatr jest i mi twarz zamarzala jak szlam:baffled:
Dzis snilo mi sie ze bylam u ginka i robil mi usg powiedzial ze bedzie dziewczyka:-D Niby robil mi usg ale w miedzy czasie sie zbieral do wyjscia z gabinetu:baffled: Pozniej wydawalo mi sie ze to usg z plyty jakiejs puszcza:-DWtorek juz niedlugo wiec teraz beda meczyc mnie takie sny:-D
Dobra moze dam rade sie zdrzemnac:tak:Milego dnia zycze

A cóz tu tak pusto??

Ola wiersza nie powiedziała( rozbolał ją ząb), jak da radę ma powiedzieć jutro w klasie, i dostanie nagrodę pocieszenia :sorry2:, od wczoraj boli ją ząb, dentystka dziś nas nie przyjęła (prywatnie :wściekła/y:) państwowo to nawet nie ma po co iść. Zła jestem, dziecka z bólem nie przyjąć i to za kasę no szok , w jakim kraju my żyjemy,a do innego dentysty to musiałabym aż do Sącza jechać.:no:
Dorka bleee badanie, dobrze że już po :tak:
Surv i jak pakowanie?? I wow już 7 miesiąc, ależ ten czas ucieka :szok:

reklama
Sylcia no z takim przypadkiem się jeszcze nie spotkałam-żeby prywatnie nie zostać przyjętym:szok:za dużo mają kasy w d***:wściekła/y:oby jutro wizyta się odbyła, oczywiście bezbolesna:tak:
Dorka eeee tam kosmiczny, fajny, taki oryginalny:-)ale wiadomo każdy ma swój gust:) mi się akurat klasyki średnio podobają:happy:dobrze , że już po badaniu, fuuuuj:-p
Madzia ja tam takich wyszukanych nie lubię, najbardziej uwielbiam właśnie ruskie:tak:ale następnym razem zrobię jeszcze z mięsem:tak:

Dziewczyny ja proszę o kciuki.Jutro rano jedziemy do szpitala na ten nieszczęsny zabieg:-(boję się jak cholera, ale musi wszystko być ok!mam nadzieję ze szybko to ten mój dr zrobi bo tam oszaleję:-(jeszcze muszę dzwonić koło 20 o której mniej więcej ten zabieg, żeby wiedzieć kiedy jej jeść nie dawać:-(masakra!także czary proszę i mocne kciuki, żeby wszystko poszło ok:)

spokojnej nocki!

Do góry