reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2008

Witam rankiem:)
Noc jak zawsze z pobudkami:dry:
Haszi podaj jaki masz budżet na ten wózek:happy2:nie wiem czy Ci się podoba, ale teraz wchodzi Nuna Pepp 2012 więc ta z 2011 jest przeceniona-kosztuje jakieś 450zł mi się podoba, ale ja uwielbiam kosmiczne wózki i zamierzam sobie ją sprawić tylko muszę sprzedać któryś z obecnych, bo najzwyczajniej nie mam gdzie już ich trzymać:-pwiem co czujesz przed zabiegiem, moja Liwka ma w piątek w znieczuleniu ogólnym,ja już od poniedziałku chodzę cała w stresie, a co do będzie w piątek:dry::-(aaaa no i w tym deichmanie to jest promocja na już przecenione buciki ale wyłapałam śliczne trzewiczki dla młodej za 29zł tylko już nie miałam czasu szukać tych pozostałych dwóch par więc nic nie kupiłam:)

lecę do p-la :)
miłego dnia!

reklama
witam rankiem
pospaliśmy aż miło
młody wczoraj był popołudniem u swojej cioci niani w odwiedzinach
wtrócił niezadowolony do domu - bo on chce tam spać
normalnie rumuńskie dziecko:baffled:

po masażu jeszcze trudno mi ocenić co i jak
przejsc nie przeszło
ale jakby wczoraj było ciut lepiej
choć ten ból jest straszny i czuć mimo wszystko zwłaszcza przy chodzeniu czy schylaniu
no zobaczymy i tak seria jest potrzebna

Kic nie znoszę lepić pierogów
ale bardziej to ugniatać ciasta:tak:
całe szczęście pod domem mam sklepik z tak pysznymi pierożkami, że robić nie trzeba
nawet moja mama i teściowa (spece od lepienia) stwierdziły, że są super jak domowe:-)

Surv jak tam pakowanie? dajesz radę?

Dorka widzisz jaki mężczyzna Ci wyrósł
a jak sie czujesz? Przechodzi?

oki zmykam łyknąc miksturkę
młody rozpacza bo kto dziś do niego przyjdzie?
towarzyski na maksa:-)
a ja czasem mam wrazenie ze u nas jak na dworcu centralnym - ktoś wchodzi, wychodzi, dzwoni
on to lubi, ja czasem mam już dość:crazy:

Witam,
Kic widze ze sama dzis na posterunku:-D Niezle nalepilas tych pieroszkow:tak:
Haszi ta parasolka to taka, WÓZEK SPACERÓWKA PARASOLKA BABY DESIGN TRAVEL 24h@ (2079320215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. my mamy czarno,czerwona:tak: Wystawilismy ja raz ale nikt sie nie odezwal:no: Mamy zamiar na wiosne wystawic znowu:tak:Nie wiem gdzie G ma zdjecia naszej parasolki,jak znajde to wkleje:tak:
Kasia dobrze ze masz taka prace ze moglas sciagac, u mnie bedzie problem:baffled: Mam nadzieje ze dam rade:tak:
Renia no juz lepiej:tak:U nas Misia nie jest chetna do zostawania z kims na noc bez nas:no:
Dzis Misia poszla do przedszkola,G stwierdzil ze ja zawiezie i przywiezie:-D Mam wiec dzis labe:tak:

Ostatnia edycja:
Witam
Dorka super że Seba dał radę, w końcu już duży :-), ja też mam labę do 12, potem muszę iść po Olkę i Wiki :tak: no i koniec laby będzie :-D
Renia to oby po masażach przeszło. A synuś towarzyski może dlatego że często choruje i w domciu siedzi :sorry2:
Kic to sporo pierogów nalepiłaś :tak:. Dzięki za gratki dla Oli, jak na razie radzi sobie bardzo dobrze :tak:a ja się cieszę, bo przecież poszła do szkoły jako 6latek.
Haszi i jak kuzynka??
Kasiu dzięki :-)a kciuki za Olkę to jutro proszę :tak:.
U nas znów zimno -17 rano było :dry:,ale przynajmniej słonko świeci, i wiatru nie ma.
Wieczorem miałam gościa :-Dsikorka wpadła do kotłowni się ugrzać :-D, a przed domem je dokarmiam, i czasem po 5,6szt siedzi jedzonku.:tak:
Miłego dzionka.

Hej:)
A co tu tak cicho??
Dorka no wiosnę lepiej parasolki schodzą, ale ludzie chcą wózki używane prawie za darmo, więc za bardzo się nie nastawiaj:dry:wiem coś o tym, bo własnie wyprzedaję moją flotę i propozycje niektórych allegrowiczów są jak z kosmosu:-p
Sylcia no to kciuki będą zaciśnięte:)no to masz towarzyszki w kotłowni:-D
Renia powiem szczerze, że jakoś miałam ochotę na domowe specjały:) dziś jedliśmy z M na obiad moje wypociny i nie chwaląc się wyszły pyszne;-)następnym razem spróbuję zrobić z mięsem:tak::happy2:ostatnio oglądaliśmy z M program o mrożonych pierogach z mięsem i stwierdziliśmy że już nigdy takowych nie kupimy :baffled::-D

Liwka śpi, dziś znowu zrobiła cyrk przy mojej zupie:baffled::-(także jesteśmy zmuszone pozostać przy słoiczkowych specjałach:dry:a powiem szczerze, że już przekalkulowałam koszt słoiczka i koszt mojej zupy:sorry2::-p:dry:
idę z KUbą robić plastelinowe lody ;-) w rossmanie jest playdohn w "cenie na do widzenia":tak:

Kic - brawa dla Liwki!!!!
ja idę usypiać młodszą, padnięta jestem jak nie wiem. Dziś czytałam bajki dzieciom w przedszkolu:-)

Pabla a z jakiej okazji dostałaś taką fuchę?
Brawo dla Liwki! Kic a co takiego "fajowego" było w tych pierogach z mięsem? Ja takowe jem sporadycznie, bo najmniej je lubię. A propos wózków - widziałaś jaki ma A.Mucha?
Sylcia fajne takie towarzystwo. Mi się strasznie podobają takie upasione/nastroszone gile:tak:Ok, kciuki będą zaciśnięte:tak:
Renia, super, że młody taki towarzyski. Z resztą jak kiedyś pisałaś jaki koncert dał, więc widać, że dobrze się chłopak czuje wśród ludzi:tak:
Haszi jak kuzynka? Zlitowali sie nad nią?

hej hej
Kic no rozkręcasz się rozkręcasz
Kasia,,..no ja widziałam ale 4 tysie za wózek...trochę dużo
Renia...zdrówka
Dorka...no to przecież duży chłopak
Sylcia..my też dokarmiamy ptaszki, na naszym kuchnnym oknie zawsze ktoś koczuje :)

u nas dzisiaj bal był :) emocji co niemiara
młoda była oczywiście ksieżniczką :)
ja już chcę wiosnę a Wy????? wiem wiem marudzę, no ale ile można marznąc no???
oby do końca lutego :)
j aktualnie jestem w trakcie "machania bluzki" dla młodej :)..wykrojona, będziem fastrygować ale najpierw chciałam zerknąć na BB :)
miłego wieczoru

reklama
Do góry